Head of Project Management Office

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du lyst til at være ansvarlig for projektledelse af capex-projekter for et 3-cifret millionbeløb? Vil du være en del af Kamstrup Global Supply Chain’s Projektkontor, der har fokus på at støtte og optimere vores forretning? Trives du med at vise vejen og lede et team af dygtige projektledere? Har du lyst til at blive en del af en international virksomhed i rivende udvikling?

Bliv leder af Project Management Office i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af systemløsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug. Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel på vores produkter og services og søger derfor en Head of Project Management Office i Global Supply Chain. Du vil indgå i og lede et team med 7 engagerede Project Managers, hvor du er med til at sikre Kamstrups projekter inden for vand-, varme- og el-segmentet. Du får reference til Head of Production Technology.

Et job med fokus på ledelse og udvikling
I jobbet som Head of Project Management Office får du en central rolle i at fastholde Kamstrup som den førende leverandør af løsninger til måling af vand- og energiforbrug. Du vil få til ansvar at sikre, at Project Management Office til stadighed udvikler sig og er i stand til at håndtere kompleksiteten, i en variation af capex-projekter i forbindelse med f.eks. etablering af nye fabrikker, nye produktionslinjer, m.v. Dette medfører ledelse af dine selvstændige medarbejdere, med vanlige discipliner som målsætning, målstyring, fokus på trivsel og motivation og udvikling af den enkelte. Derudover vil du have fokus på sparring omkring og opfølgning på projekter, med styregrupper, medarbejdere, samt diverse interessenter på tværs af organisationen.

Som en del af dit ansvar vil du også skulle lede projektporteføljen inden for dit område. Du vil skulle sikre udvikling af de rette strukturerede værktøjer og modeller til projekthåndtering, samt KPI’er og opfølgning herpå. Det er vigtigt, at der er tale om agile værktøjer, så der opbygges den rette struktur, uden at det bliver bureaukratisk i en travl dagligdag. Derudover er det vigtigt, at der er styr på indsatser, ressourcer, kvalitet og risici, således at du løbende kan rapportere til relevante interessenter.

Da Kamstrup udvider internationalt, skal du forvente 20-50 rejsedage om året.

Din personlighed er vigtig for os
Du er uddannet maskinmester, ingeniør eller har en lignende teknisk uddannelse med minimum 10 års dokumenteret erfaring med projektledelse i en produktionsvirksomhed. Du har erfaring med at lede projektledere, gerne i et PMO. Du har desuden erfaring med udviklingsarbejde og NPI. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med kundekonfigureret masseproduktion i et produktionsmiljø med en høj grad af automatisering.

Som person er du proaktiv og resultatorienteret. Du har en struktureret tilgang til komplekse problemstillinger. Du er udadvendt og besidder en naturlig autoritet. Du er teamorienteret og klar til at gøre en forskel i dit daglige arbejde. Dine kommunikationsevner er stærke, og du kan navigere på alle niveauer af en organisation.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
I jobbet vil du få en bred kontaktflade i organisationen, og du vil få rig mulighed for selv at strukturere din dagligdag og frihed til at handle og tage ansvar. Ligeledes vægtes kompetenceudvikling højt, hvorfor du vil have stor mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Production Technology Bjarke Buhl på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren.

Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2