- Ringkøbing-Skjern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skjern

Brænder du for at lede og motivere børn og voksne i en velfungerende børnehave? Er du positiv, nærværende, åben og tydelig i dit møde med børn, forældre og personale med blik for individet men fokus på fællesskabet? Har du faglig ballast og ledelseskompetencer til at fastholde og videreudvikle vores velfungerende børnehave? Så kan det være dig vi leder efter!

Da vores dygtige dagtilbudsleder gennem mange år har fået et nyt spændende job, skal vi finde en ny kompetent leder til at lede vores dejlige børnehave, Lærkereden, samt tage godt hånd om de tilknyttede dagplejere i området.

Hvem er vi.
Lærkereden er en del af Rækker Mølle Børnefirkløver, bestående af 4 dagplejere, børnehave, SFO og Skole. Vi er en helhed der har en klar vision om, at være det naturlige førstevalg for børn og forældre i hele området. Vi arbejder målrettet på, at alle børn dagligt oplever et trygt fællesskab, hvor de udvikler sig socialt, fagligt og menneskeligt. Vi har et løbende samarbejde på tværs af de fire enheder, med fokus på "den røde tråd" og naturlige trygge overgange. Lærkereden ligger midt i Rækker Mølle, med skolen og hallen i "baghaven". Vi har et stort udendørsareal der appellerer til bevægelse og naturaktiviteter. Ligesom hele området med Møllesøen og åen, er en flot ambassadør for "Naturens Rige". https://www.rksk.dk/om-kommunen/organisation/vision-mission-og-vaerdier

Der er p.t. fire dygtige dagplejere tilknyttet børnehaven, men der ligger en politisk beslutning om at der frem mod næste budgetkonference i 2020, skal udarbejdes et anlægsforslag med henblik på at oprette vuggestue i Rækker Mølle.

Vi søger dig, som……
  • har en positiv, nærværende, tydelig og synlig ledelsesstil.
  • tør gå forrest, er motiverende, rummelig og kan se værdien i en børnehave forankret i lokalmiljøet.
  • sætter pris på personalets faglighed, men også skubber og udfordrer samme faglighed.
  • er robust og vedholdende i forhold til nødvendige forandringer.
  • har administrativ flair og som samtidig er klar til og ønsker at tage del i dagligdagen på stuerne.
  • har en relevant pædagogisk baggrund, gerne erfaring fra integreret institution.
  • har forståelse for de mange forskellige baggrunde børn kommer fra, og kan favne alle børn og familier.
  • har øje for det gode arbejdsmiljø, arbejdsglæde og humor.

Du vil indgå i et ledelsesteam med SFO leder og Skoleleder/Helhedslederen. Dette teamsamarbejde prioriteres højt, og vil både rumme plads til gensidig sparring og strategisk udvikling af Rækker Mølle Børnefirkløver.

Din nærmeste overordnede er helhedslederen, der også er leder af skolen. Dagpleje og børnehave har forældrevalgte- og medarbejderrepræsentanter i forældrebestyrelsen.

Alle pædagogiske ledere og medarbejdere i Ringkøbing-Skjern kommune har netop gennemført et kompetenceudviklingsforløb i forhold til at lede og indgå i Professionelle Lærende Fællesskaber (PLF). Den Professionelle Lærings Cirkel (PLC) anvendes som metode til undersøgelse og kvalificering af egen og andres pædagogiske praksis. Det vil være en fordel, at du har kendskab til eller erfaring med PLF og PLC.

Spørgsmål til stillingen og evt. aftale om at komme på besøg kan rettes til helheds- og skoleleder Harly Haugaard (9974 2701/2274 1756). Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes børneattest.

Stillingen ønskes besat senest 1. marts 2020. Der er ansøgningsfrist 19. januar 2020 og samtaler afholdes 28. januar 2020.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF- eller DOC-format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0d333f0e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skjern
  • Søndag den 19. januar 2020

Lignende jobs

  • Customer Account Manager

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Do you have a proven ability to communicate effectively with a range of stakeholders? Are you someone..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Process Specialist - multiple locations

    Do you have solid knowledge of process management principles, methodologies and tools? Are you proactive, curious and not afraid to represent the department in global Vestas forums? If you are look..
    • Afdelingsleder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Holstebro

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Reseller Success Manager

    Are you passionate about eCommerce and looking for a dynamic role where you can combine your commercial mindset and tech-savviness? As our Reseller Success Manager, you are the go-to person for..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Skjern over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1