Funktionschef - forskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Er du jurist og kan sætte data i spil til forskning, klinik og ledelse?

Data og udviklingsstøtte, et regionalt tværgående center, søger en erfaren funktionschef eller chefkonsulent med juridisk baggrund.

I Region Sjælland har vi en masse gode og innovative ideer til, hvordan vi får data i spil til at forbedre patientbehandling og Sygehusdrift. Omdrejningspunktet er rigtig infrastruktur og dynamiske processer for smidig anvendelse af data samtidig med, at vi har høje standarder for databeskyttelse og compliance. Har du en juridisk baggrund fokuseret på sundhedslov og brænder du for at sikre dataunderstøttelse til forskere, klinikere, kvalitetsprojekter og ledelse, så er du måske vores nye kollega?

Opgaver

Patienter har krav på precision medicine, og det kræver, at vi integrerer alle tilgængelige data – det er ikke en let sag, hverken etisk eller juridisk, så vi har brug for en skarp hjerne med stor erfaring inden for proces, jura og data. Du bliver den styrende person, der skal sikre flow i dataservice til forskere og analytikere fra sparring om formål og behov til godkendelsesprocesser, identifikation af relevante datakilder, kontakt til datakildeejere og sikring af at formålet flugter med hjemmelen til dataanvendelsen.

Vejledning og opbygning af smidige processer er del af opgaven, både internt. Vi har i stigende grad samarbejde om forskningsstøtte med Region Hovedstaden og har formet et fælles forum til behandling af de mest komplekse forskningsdataforespørgsler – den proces skal du drive fra Region Sjællands side.

Målet er at få strømlinet processer for visitation af formål og behov med godkendelsesprocesser, vi huser for både Videnskabsetisk komite, dataanmeldelser og videregivelse af data fra registre, så vores service bliver opfattet af brugerne som en hjælp, ikke bureaukratiske forhindringer

Ud over juridisk indsigt er kendskab til regionernes forretning og forskningens forudsætninger helt afgørende for at få et godt og ligeværdigt samarbejde med de travle klinikere, som har begrænset tid til deres forskning og ikke har regulatoriske udfordringer som deres primære fokusområde.

Stillingen

Du vil blive en aktiv part i den igangværende udvikling af Region Sjællands databank, som er del af vores datastøttecenter til forskning, klinik, ledelser ledelsesinformation (InfoSjælland) mv. Vi arbejder målrettet imod at øge tilgængeligheden og anvendelsen af data både Sundhedsplatformen, databank og InfoSjælland. Du er derfor også en vigtig spiller i at omsætte behov og fastsætte retningen for den videreudvikling af databanken.

Fokus er på at få opbygget den rigtige juridiske compliance-model og kultur omkring databanken og dataanvendelse i almindelighed, men også at den behovsdrevne udvikling afspejles i smidige processer, vejledninger, tjeklister og afrapportering. Fokus i stillingen vil i høj grad være at tage forskerne i hånden og sikre deres hjemmel til dataanvendelse og konkret hjælp til adgang til data.

Det er helt afgørende at forstå databehovet hos forskere, klinikere og administration og omsætte behovene til konkrete løsninger og pædagogisk vejledning. Området er komplekst med mange juridiske problemstil­linger, så sparring med datakyndige, IT-sikkerhedseksperter og andre jurister er afgørende for at kunne yde en optimal service.

Derfor vil det være en betydelig del af stilling, som vil handle om at inddrage, samarbejde og forstå behovene hos brugerne af data og kunne skabe de rigtige samarbejdsrelationer for at støtte anvendelsen af data i regionen bedst muligt.

Profil

Vi forestiller os, at du er juridisk dataekspert med kompetencer, der ligger lidt ud over det sædvanlige. Vi forestiller os, at du med din juridiske baggrund og fokus på korrekt forvaltning og databeskyttelse er ekspert i finde og optimere de rigtige processer og arbejdsgange, der bedst muligt kan understøtte ambitionerne om at sætte data bedre i spil i regionen.

Profil

Vi søger en profil med stor kapacitet, et godt strategisk overblik og en indgående forståelse af interessenternes behov i Region Sjælland, og som formår at omsætte det i de konkrete projekter og aktiviteter.

Vi forventer, at vores nye kollega:

  • har en uddannelsesbaggrund inden for jura med særligt kendskab til sundhedsloven og persondataret og GDPR

  • erfaring med at arbejde i projekter

  • har kendskab til dataområdet og sundhedsvæsenets udfordringer og spændingsfelter

  • pædagogisk indstilling til vejledning

  • er struktureret og resultatorienteret og er i stand til at arbejde med både langsigtede og kortsigtede mål og deadlines

  • er stærk på både projekt- og sagsprocesser

  • inddrager og samarbejder med både interne og eksterne aktører som en naturlig del at din måde at arbejde på.


Data og udviklingsstøtte

Data- og udviklingsstøtte (DU) er et tværgående center med ca. 50 medarbejdere. Centeret har skabt en stærk og dynamisk organisation, som arbejder med datadrevet styring, forbedringsarbejde, innovation og forskning på sundhedsområdet.

Centret er matrix-organiseret med faglige selvstyrende teams som det primære omdrejningspunkt for centrets opgaveløsning.

Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement. Vi har konstant fokus på at udvikle os og blive bedre, men vi tror på, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie. Vi værdsætter derfor både den gode præstation og er en fleksibel arbejdsplads med et stærkt fokus på work-life-balance.

Ansættelsesvilkår

Chefkonsulent eller funktionschef

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Sidste frist for ansøgning er 15. november 2020.

Ansøgere kan indkaldes løbende til samtaler.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Direktør Mahad Huniche, tlf.: +45 51 20 01 87 eller

Data- og analysechef Anne Bernth, tlf.: +45 93 57 01 03

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1