Chefkonsulent/funktionschef med særligt fokus på understøttelse af klinisk forskning og udviklingen af personlig medi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være med til at udvikle forsknings- og innovationsområdet i Region Sjælland?

Region Sjælland vil levere de bedste løsninger og behandlinger til patienterne og borgerne. For at kunne dette skal vi have forskning på højeste niveau. Region Sjælland har derfor sat flere nye initiativer i gang, som skal styrke forskningen via en stærkere forskningsunderstøttelse af forskere, så de får de bedste vilkår for at udøve forskning med det mål at fremme borgernes og patienternes sundhed.

Vi søger derfor en kollega, der kan være med til udvikle indsatsen for en stærkere forskning og forsknings- og innovationsunderstøttelse af forskere i Region Sjælland. Sammen med et stærkt team, skal du medvirke til at virkeliggøre nogle af regionens store ambitioner for en forskning på forkant, herunder forskning der tager vare om de store sundhedsudfordringer som sundhedsvæsnet står med.

Vi søger en kollega med kompetencerne, erfaringen og viljen til at påtage sig arbejds- og udviklingsopgaver og de udfordringer der følger indenfor nogle af regionens indsatsområder på forsknings- og innovationsområdet med fokus på klinisk forskning og personlig medicin.

Det betyder, at stillingen kræver stor grad af kendskab til sundhedsvæsenets funktioner, forsknings- og innovationsområdet og de mekanismer og rammer, der kræves for at udøve forskning af høj kvalitet, herunder et indgående kendskab centrale dele af udviklingen af personlig medicin, nemlig kliniske forsøg og de processer, den infrastruktur og de krav og interessenter som er en del af udførelsen af disse, og kendskab til IT og sundhedsdata.

Om stillingen

Dine opgaver og ansvarsområder udvikles og defineres nærmere i samarbejde med ledelsen. Du forventes at indgå i arbejdet med følgende områder:

  • Fase IV forsøg i Danmark -her får du ansvar for at etablere og drive et sekretariat for fase IV forsøg i Danmark i samarbejde med andre regioner

  • Overblik over kliniske forsøg – her vil du få ansvar for udvikling af regionens IT platform for overblik og styring af kliniske forsøg og varetage faglig og organisatorisk koordinering i relation til udvikling af en national oversigt over kliniske forsøg

  • Kliniske forsøg generelt – her vil du være driver af regionale indsatser på området og vil bidrage aktivt til tværregionale og nationale samarbejder og netværk, og får ansvar for at operationalisere tiltag på området

  • Bidrage til snitfladen mellem sundhedsdata og IT i arbejdet med at fremme udviklingen af personlig medicin og udvikle forskernes adgang til data og de services, som forskerne efterspørger.

    Du vil endvidere indgå i afdelingens andre opgaver med forsknings- og innovationsstøtte.

    Arbejdet med forskning i regionen baseres på ”Region Sjælland Politik for forskning 2019-2022 - Forskning på forkant”, som beskriver vej og rammer for en styrket forskning og forskningsrammer til gavn for patientens og borgernes sundhed, forebyggelse og sygdomsbehandling.

    Kompetencer

    Vi forventer, at du har en akademisk / sundhedsfaglig videregående uddannelse og har arbejdet med sundhedsområdet og forskning gennem flere år og har erfaring fra arbejde i forskellige typer af organisationer.

    En struktureret tilgang og evne til at samarbejde er afgørende for at kunne løse de komplekse opgaver og problemstillinger, som kræver nysgerrighed og vilje, for at finde nye veje til løbende forbedring af forskningsunderstøttelsen i regionen, og dermed forskningen i regionen – til gavn for forsker, patient og borger.

    Desuden lægger vi vægt på at du:

  • Har erfaring med at lede processer og organisere opgaver med mange interne og eksterne interessenter,

  • Er struktureret, resultatorienteret og udfordrer proces og indhold når relevant

  • Er en dygtig kommunikator skriftligt såvel som mundtligt, som lægger vægt på at opbygge relationer og styrke samarbejder med forskellige interessenter

  • Er drivkraftig, uhøjtidelig og har en naturlig autoritet qua din faglighed og proceserfaring

  • Er dygtig til at samarbejde på tværs af aktører internt såvel som eksternt

    Vi tilbyder dig

    Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau, der både kræver en struktureret tilgang, opsøgende arbejde, nysgerrighed og stor interesse og erfaring i at arbejde med udvikling, facilitering og processtyring og dialog og samarbejde. Du vil få dine egne arbejdsfelter med adgang til stærke faglige miljøer og tværgående initiativer mellem sygehuse, institutioner og regioner og i tæt samarbejde med kolleger i Data og udviklingsstøtte og regionens øvrige medarbejdere.

    Stillingen er organisatorisk placeret i Data og udviklingsstøtte, som består af 50 medarbejdere. Her vil du møde dedikerede kollegaer og blive del af en organisation med kort vej fra idé til handling. Vi vægter samarbejde på tværs af ekspertise og enheder højt. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement. Vi løfter i flok.

    Løn og ansættelsesforhold

    Stillingen er som udgangspunkt på fastansættelse på fuld tid. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

    Ansættelsen finder sted i Data og udviklingsstøtte i Regionshuset i Sorø.

    Ansøgningsfrist: 29. december 2020. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

    Sammen med din ansøgning og CV bedes du indsende relevante uddannelsesbeviser.

    Yderligere oplysninger

    Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt forsknings- og innovationschef Per Spindler på mail [email protected] tlf. 28 75 65 72 eller direktør Mahad Huniche på tlf. 51 20 01 87.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Tirsdag den 29. december 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1