Funktionschef for Forbedringer - Enhed for Kvalitet og Forbedringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Brænder du for personaleledelse og motiveres du af at kunne gøre en konkret forskel for patienter og borgere i Region Sjælland? Har du flair for at lede og udvikle medarbejdere med forskellig faglig baggrund og opgaver; og vil du være med til at sikre, at klinisk kvalitet og patientsikkerhed får et stærkt fokus og yde effektiv støtte til regionens virksomheder i forbindelse med at beslutninger inden for området, skal omsættes til konkrete og implementerbare initiativer til gavn for regionens borgere? Så er du måske vores nye funktionschef for forbedringsområdet.

Om os

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center i Region Sjælland, som både understøtter det politiske niveau (Regionsrådet) og virksomhedsområderne (sygehuse, Psykiatrien mv.). Centret består af fire enheder og et sekretariat, der sammen sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Vi er cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, klage- og erstatningssager, sundhedsjura og sygehusbyggeri.

Enhed for kvalitet og forbedringer er en nyetableret enhed, som består af ca. 25 dygtige medarbejdere fordelt på to funktionsområder med hver sin funktionschef. Der etableres to nye funktionsområder, som kommer til at arbejde tæt sammen med chefen for enheden, om at løfte opgaverne inden for kvalitetskontrol, kvalitetsplanlægning og kvalitetsudvikling. Funktionsområdet for Kvalitet og Patientsikkerhed vil primært løfte opgaverne inden for datadrevet kvalitetskontrol og kvalitetsplanlægning, mens det andet funktionsområde for Forbedringer primært vil have fokus på datadrevet kvalitetsudvikling og støtte til omsætning af beslutninger inden for kvalitets- og patientsikkerhedsområdet til implementerbare initiativer.

Enheden arbejder datadrevet og tager udgangspunkt i en bred definition af kvalitets- og patientsikkerhedsarbejdet. I udgangspunktet har alle vores aktiviteter det formål, at sikre rammerne for at Region Sjælland har så høj en patientsikkerhed, som muligt. For os er kvalitetsarbejdet funderet i at finde en bæredygtig balance mellem den bedste kliniske kvalitet, inddragelse af patienterne, trivsel for medarbejderne, et effektivt drevet sundhedsvæsen og lighed i sundhed. Vi arbejder med udgangspunkt i forbedringsmodellen og inddrager vores kolleger fra de øvrige centre og regionens virksomhedsområdet, i så stor udstrækning, som muligt.

Dine opgaver og referenceforhold

Du får det personalemæssige og faglige ansvar for funktionsområdet Forbedringer, som varetager opgaver inden for kvalitetsudvikling og implementeringsstøtte for de kvalitetsaktiviteter der igangsættes, herunder de to programmer ”Bæredygtige akutsygehuse” og ”Perspektiv 20-23”.

En af dine første opgaver vil bestå i, sammen med medarbejderne, at få organiseringen af det nyetablerede funktionsområde endeligt på plads, og at få konsolideret målene for funktionsområdet.

Du kommer til at lede en gruppe på ca. 10 medarbejdere, med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, som håndterer meget varierende udviklings- og driftsopgaver. Opgaverne spænder over processtyring i de større kvalitetsudviklingsprogrammer, herunder afholdelse af workshops, opsamling og implementeringsmodning af initiativer, support og monitorering af initiativer til at sikre den videre udvikling af patientinddragelsesområdet. Patientinddragelsesområdet har egen teamkoordinator, som har stor erfaring med udvikling og drift af området.

Det er som leder af denne enhed vigtigt, at du kan tilpasse dit lederskab til de konkrete funktioner og opgaver, samt at du kan bidrage i detaljen, når der er behov for sparring i konkrete sager og i helikopterperspektivet, når der er behov for strategiske input såvel internt i regionen som i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.

Vi har løbende fokus på medarbejdernes trivsel og du kommer til at lede nogle fagligt engagerede medarbejdere, der vægter en uformel, men professionel stemning fokus på humor og fællesskab højt.

Du får en stor kontaktflade i regionen, både til de øvrige enheder i vores center, men også til andre tværgående centre og virksomhedsområder, herunder sygehusene.

Du refererer til kvalitets- og forbedringschefen, og du kommer til løfte dine opgaver i et meget tæt samarbejde med funktionschefen for Kvalitet og Patientsikkerhed. Du kommer til at indgå i funktionschefgruppen på tværs af Sundhedsstrategisk Planlægning, hvor der er mulighed for ledelsessparring, lederudvikling og videndeling. Vi prioriterer både faglig og ledelsesmæssig udvikling højt, og vi bruger aktivt kompetenceudvikling, som en måde at binde centrets forskellige områder sammen på.

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har lyst til og mod på personaleledelse og erfaring med relevant faglig ledelse.
  • At du er velfunderet i Forbedringsmodellen og har både evner og interesse inden for datadrevet forandringsledelse
  • Er en inspirerende leder og udviklende holdspiller, som prioriterer god trivsel og gode arbejdsforhold højt
  • Har administrative og analytiske kompetencer, som du har erfaring med at omsætte til god og effektiv sagsbehandling og til gode og inddragende kvalitetsudviklingsprocesser.
  • Er en dygtig ”netværker”, som kan skabe og udvikle samarbejde på tværs - både internt og eksternt
  • Har lyst og evner til at arbejde i en politisk styret organisation
  • Er dygtig til at formulere dig såvel mundtligt som skriftligt
  • Er kvalitetsbevidst og kan levere produkter af høj kvalitet – også når deadlines er korte
  • Har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, meget gerne i kombination med sundhedsprofessionel uddannelse og erfaring.

Kendskab til sundhedsområdet er et krav.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde og du vil efter behov få tilbudt supplerende lederuddannelse og et internt mentorforløb.

Ansøgningsfrist og Samtaler

Ansøgningsfrist er 17. November 2022.

Vi forventer at holde samtaler den 22. november 2022.

Kontaktpersoner

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte kvalitets- og forbedringschef Dorthe Vilstrup Tomsen på telefon 93 56 84 14, mail: [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams on executing some of the biggest CAPE..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Køge

    Vi ved, at du som anæstesisygeplejerske har rigtige mange muligheder for at finde job – Lad os overbevise dig om, hvorfor du skal være vores nye souschef Vi er landets nyeste universitetshospital..
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2