Funktionschef til System og Digitalisering i Koncern HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du være med til at drive digitaliseringen af HR-området. Vil du stå i spidsen for at opbygge og videreudvikle samarbejdsstrukturen ift. regionens HR-systemer? Vil du samtidig være chef for en velfungerende HR-systemdrift? Så er du muligvis arvtageren efter vores tidligere chef, der er gået på pension.

Vi står klar med et spændende job, der rummer hele paletten; opbygning, udvikling, drift og personaleledelse.

Velkommen til Koncern HR, System og Digitalisering

Koncern HR er systemejer på regionens 8 HR-systemer, hvor løn- og vagtplansystemet er det største. Vores fokus er at skabe sammenhængende HR-forløb og gøre det nemt for brugerne, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver.

HR-direktør Marianne Evers udtaler: Det er vigtigt Koncern HR fremstår professionelt – også når vi taler digitalisering og IT-understøttelse. Vores HR-systemer skal udvikles og vedligeholdes med fokus på brugernes forskellige behov. Brugerne er organisationens ledere, HR-professionelle og regionens ansatte. Vi har brug for en funktionschef med overblik, der kan navigere i en stor og kompleks organisation og som kan understøtte en professionel HR-systemanvendelse

Rammen for vores arbejde er, at alt der kan digitaliseres bliver digitaliseret, hvis det bidrager til mere sammenhængende arbejdsgange, højere service, bedre kvalitet eller mere effektiv ressource anvendelse. I den forbindelse er der behov for ensartede standarder og klarhed over opgaver og ansvar.

Vi er midt i en opbygnings- og udviklingsfase, hvor vi er i gang med at etablere interne samarbejdsaftaler med forretningsområderne og SLA’er med vores centrale Koncern IT med henblik på at fremstå endnu mere professionelle, både internt og eksternt. Du bliver et vigtigt bindeled i dette arbejde, samtidig med at du skal have øje for den daglige drift og udviklingen af denne. Det kræver et tæt og loyalt samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

I System og Digitalisering varetager vi Koncern HR’s systemejerskab og vi bidrager bl.a. ved:

  • Udbudsforretninger
  • Systemimplementering af nye løsninger
  • Systemvedligehold og ændringshåndtering
  • Etablering af samarbejdsaftaler og få dem til at leve i praksis
  • Drifts- og statusmøder med systemleverandører
  • Brugeradministration og fejlsagshåndtering
  • Vedligehold af organisationshierakier

Din profil

Du har erfaring med IT-projektledelse og udviklingsprojekter. Du er i stand til at drive og understøtte udviklingen af digitale HR-løsninger og tager aktivt og koordinerende ansvar for fremdriften i opgaver og projekter. Samtidig har du øje for ledelse og udvikling af driften. Du har gode relationelle kompetencer og evner at kommunikere klart og tydeligt. Du er en troværdig samarbejdspartner med et strategisk blik for at udvikle det tværfaglige samarbejde og du formår at fastholde en kultur præget af tillid, åbenhed og høj faglighed.

Via dig og din systematiske og strukturerede tilgang bliver strategi omsat til handling og du formår at sikre opbakning og involvering i beslutningerne.

Du trives med mangeartede problemstillinger og kan fokusere på at finde gode løsninger i samspil med mange aktører og fagligheder.

Du interesser dig oprigtigt for ledelse og sætter medarbejdernes daglig trivsel og udvikling højt.

System og Digitalisering – din nye arbejdsplads

System og Digitalisering er organisatoriske placeret i Koncern HR, Styring, Analyse og Digitalisering og du vil sammen med enhedschefen udgøre ledelsesteamet i enheden.

Du bliver chef og får personaleansvar for et erfarent og veldrevet hold på 5 dedikerede medarbejdere, der professionelt løser opgaver. Medarbejdere udtaler: ”De tre bedste ting ved vores arbejde er, at ledelsen har tillid til, at vi gør det godt, at vi mærker, at vi gør en forskel og at vi har det supergodt sammen.

Vi har en god kultur og en høj score i vores arbejdspladsvurdering og trivselsmåling og vi lægger vægt på godt fagligt og socialt miljø kendetegnet ved en behagelig og uformel omgangstone.

Vi er fysisk placeret i Regionshuset i Sorø og har som udgangspunkt fysisk fremmøde med fleksibel arbejdstid. Vi arbejder på distancen, når opgaver og samarbejdet muliggør det og en del møder foregår virtuelt.

Interesseret? - tryk på knappen ”Søg Jobbet”

Tøv ikke med at uploade din ansøgning, hvis profilen passer på dig og du har lyst til at arbejde med området. Ansøgningsfristen er den 17. maj 2023, men vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Onsdag den 17. maj 2023

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Korsør I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – n..
    • Afdelingsleder
    • Korsør
    Få mere info
  • Head of Operations, Kalundborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4400 Kalundborg
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Souschef - Fuldtid - Ringsted

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Teamleder til Anvendelse & Arbejdsgange i Koncern ...

    Er du god til at drive forandringer og lede mennesker, der driver forandringer? Vil du stå i spidsen for et team, som brænder for at bidrage til optimering og implementering af digitale løsninger? .
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1