Koncern Digitalisering søger en teamleder med god erfaring med personaleledelse til vores Kvalitet & Service funktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Har du erfaring med personaleledelse og indsigt i større it-miljøer? Og vil du være med til at udvikle og optimere vores Kvalitet & Servicefunktion i Region Sjælland?
Så bliv en del af vores voksende hold i Koncern Digitalisering – vi har brug for dig!


Du vil som vores nye teamleder komme til at spille en aktiv rolle i en travl og dynamisk afdeling, der er karakteriseret ved høj faglighed, og et godt socialt sammenhold.

Vi er ca. 25 medarbejdere i Kvalitet & Service, og vores opgaver er at understøtte Koncern Digitalisering med bl.a. processer, systemunderstøttelse og test management, som er med til at gøre arbejdsgangene mere smidige i den daglig drift.

Simon Axlev Krogh, funktionschef fortæller om stillingen: ”Vi finder sammen ud af, hvordan vi organiserer os internt i Kvalitet og Service, og der ønsker jeg, at vi i dialog finder nogle gode løsninger, der kan være med til at give vores organisation de bedste resultater”.

Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af funktionen.
Vi tror på frihed under ansvar, og arbejder med at motivere til høj selvledelse.

Din kommende kollega Henrik Troels-Hansen fortæller ”Alle er virkelig søde og imødekommende og tonen er uformel. Det er vi virkelig glade for, for det er en vigtig del af vores fællesskab, at vi hjælper og løfter hinanden både menneskeligt og fagligt”

Vores opgavefelt spænder vidt, men du kommer til at have opgaver som f.eks.:

  • Sikrer både faglig og personlig udvikling af medarbejderne
  • Bidrager til et godt og konstruktivt samarbejde i teamet/funktionen og i forhold til alle vores øvrige snitflader i organisationen.

3 gode grunde til du, skal vælge os som arbejdsplads

  • Vi vil rigtig gerne spille dig god og bringe dine evner bedst muligt ind i opgaveløsningen
  • Opgaver som er meningsfyldte, da du blandt andet er med til at sikre understøttelse af vores sygehuse i Region Sjælland
  • Store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Med Koncern Digitalisering som arbejdsplads vil du få et stort ansvar og medbestemmelse. Sammen har vi et stærkt fokus på det gode samarbejde, gode faglige egenskaber og ambitionen om at have den bedste arbejdsplads. Du vil sammen med de andre teamledere i Koncern Digitalisering indgå i en ledelsesgruppe, hvor der er rig mulighed for ledelsesmæssig sparring.

Løsningsorienteret teamleder med positivt udsyn
Du tør at gå foran og lede aktivt, samtidig med, at du har evnen til at vise vejen fremad og ikke lade dig afskrække af udfordrende situationer. Du er løsningsorienteret, har et positivt udsyn og inspirerer andre med din entusiasme.

Dine kommunikationsevner er gode, og du har en struktureret tilgang til tingene. Ydermere motiveres du af at drive videreudviklingen af vores arbejde, i et tæt samarbejde med både medarbejdere og funktionschefen.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har:

  • God indsigt i større it-miljøer, både teknisk og organisatorisk
  • Erfaring med Service management eller med Process management, og evt. kendskab til arbejdet med Test management
  • Praktisk erfaring med ITIL
  • Kendskab til ServiceNow.

Vi forventer dog, at du har ledelseserfaring fra lignende arbejdsområder.

Parat til start?
Er du parat til at bruge din ledelseserfaring i en digitaliseringsenhed, og klar til at tackle udfordrende opgaver for sundhedssektoren? Så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV afsted senest den 23. januar 2024.

Vi holder 1. samtaler i uge 5, herefter tilbyder vi en personlighed- og præferencetest, hvor du vil få en personlig tilbagemelding. Vi holder 2. samtaler i uge 8.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller Koncern Digitalisering generelt, er du velkommen til at kontakte funktionschef, Simon Axlev Krogh, på tlf.: 51 58 10 99 eller mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Koncern Digitalisering – Nordens førende indenfor digitalisering i sundhedsvæsenet
Vores vision er klar og ambitiøs. Vi vil være Nordens førende indenfor digitalisering i Sundhedsvæsenet i 2027. Vi arbejder derfor målrettet med at sikre de bedste teknologiske betingelser til gavn for regionens patienter, borgere, samarbejdspartnere og ansatte.

Du bliver en del af en tværgående organisation, hvor vi er specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder. Vi er omkring 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering, understøttelse og support af den daglige drift til vores omkring 19.000 brugere. Dermed har vi berøring med stort set alle medarbejdere i regionen.

Koncern Digitalisering er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Dele af vores supportfunktion har lokation på regionens sygehuse. På den måde sikrer vi også at være tæt på.

Lær os bedre at kende
Hjemmeside: Koncern Digitalisering - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)
Eller LinkedIn: LinkedIn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sorø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1