Områdeleder, Dagtilbud Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stoholm Jyll

Vi søger en visionær leder, som er optaget af at skabe sammenhæng i børn og familiers liv, til stillingen som områdeleder på dagtilbudsområdet i Viborg Kommune.

Om jobbet
Som områdeleder i dagtilbudsområdet bliver du en del af et strategisk ledelsesteam med fire andre områdeledere, en leder for det specialiserede dagtilbud, to chefkonsulenter og dagtilbudschefen.

Du får det overordnede faglige, økonomiske og administrative ledelsesansvar for område Vest såvel som personaleledelsen af lederne i områdets børnehuse og dagpleje. Vi har i alt cirka 920 børn i vuggestue, børnehave eller dagpleje, og vi brænder for at lave dagtilbud af høj kvalitet. Omkring 200 engagerende og dygtige medarbejdere er ansat i områdets syv børnehuse og 35 dagplejetilbud.

Områdelederen er ansvarlig for, at ledergruppen i Vest i fællesskab udvikler den pædagogiske praksis omkring områdets børn og arbejder med implementering og udvikling af prioriterede indsatser.

Du har arbejdsplads på Viborg Rådhus, men du er ofte synlig og deltager i relevante aktiviteter i områdets børnehuse og dagpleje.

Om dig
Vi forventer, at du har solid indsigt i dagtilbudsområdet og erfaring med ledelse, så du kan byde ind i hele spændet af ledelsesopgaver, eks:
  • Ledelse af ledere, hvor du udfolder dine stærke relationelle kompetencer og mod på at sidde for bordenden, også i de svære samtaler

  • Strategisk ledelse, hvor du med flair for datainformeret ledelse arbejder systematisk med kvalitetsmål
  • Økonomisk / administrativ ledelse
  • Pædagogisk ledelse med vægt på faglig udvikling gennem dine ledere
  • Organisatorisk forståelse. Du kan lede i alle retninger i en politisk styret organisation.

Vi tror, at du vil sige om dig selv, at du grundlæggende har et anerkendende syn på andre, og at det afspejles i din måde at omgås børn, familier og kolleger. Du brænder kort sagt for at skabe sammenhæng i børn og familiers liv. Du har stærke samarbejdsevner og har styrker i det relationelle arbejde.

Om os
Dagtilbudsområdet i Viborg Kommune hører under direktørområdet Børn & Unge, og din nærmeste leder bliver dagtilbudschef Trine Verner Jensen. Område Vest består af syv børnehuse, hvor lederne refererer direkte til dig og dertil 35 dagplejere, som refererer til en dagplejeleder, som du også er leder for. En af dine områdelederkolleger løfter det samlede faglige ansvar for Viborg Kommunes dagpleje i netværksledelse i samarbejde med den øvrige områdeledergruppe. <br /
På dagtilbudsområdet har vi både vilje til og ønske om at udvikle vores praksis sammen, og tager afsæt i, at samarbejdet med vores kolleger på skole- og familieområdet, er afgørende for at skabe de bedste indsatser, og dermed de bedste resultater for børn og familier. Vi er ambitiøse og engagerede, og vores samarbejdskultur er præget af en uformel omgangstone, arbejdsglæde og ansvarlighed.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om?de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på?viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en?sammenhængsmodel (viborg.dk), der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

I Viborg Kommune ønsker vi højkvalitetsdagtilbud i alle områder. Vi er optagede af, at datainformeret ledelse bidrager til, at vi kan prioritere indsatser, for at opnå højkvalitet. I dette arbejdet anvender vi et kvalitetshjul. En vigtig opgave er at sikre den fortsatte implementering af "Forskellige i Fællesskab", som er Børn & Unges udmøntning af Viborg Kommunes styringsmodel, Sammenhængsmodellen. <br /
Løn og ansættelse
Tilpasset den overenskomst, der ansættes efter.
Forud for evt. ansættelse skal der foreligge en børneattest / straffeattest.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde tirsdag den 23. august og anden samtalerunde mandag den 29. august.

Vi kontakter ansøgere som inviteres til samtale, mandag den 22. august mellem kl. 10-12 telefonisk, ligesom man efterfølgende modtager en invitation pr. mail.

Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en personprofil inden anden samtale.

Du skal sætte tid af til en samtale om din personprofil fredag den 26. august.

Få mere at vide
Læs mere om jobbet i den vedhæftede Job- og kompetenceprofil

Hvis du har spørgsmål om jobbet som områdeleder, er du velkommen til at kontakte dagtilbudschef Trine Verner Jensen på tlf. 87 87 10 70.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Stoholm Jyll.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Stoholm Jyll
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Stoholm Jyll

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Stoholm Jyll over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Stoholm Jyll over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0