DanPilot søger Sekretariatschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Har du lyst til at være med til at udvikle en dynamisk virksomhed i rivende udvikling, og trives du med indflydelse og stort ansvar? Så kan det være netop dig, vi mangler til stillingen som sekretariatschef.

DanPilot gennemgår en spændende forandringsproces fra et statsligt monopol til at skulle agere i et fuldt liberaliseret marked. Sekretariatschefen spiller en vigtig rolle i den forandringsproces, og vil have direkte reference til virksomhedens CEO. Du vil få ledelsesansvaret for en central afdeling, men du vil samarbejde og interagere på tværs af afdelinger i hele virksomheden.

Dine arbejdsopgaver:

Som sekretariatschef vil du have ansvaret for den daglige ledelse af direktionssekretariatet, som består af en direktionssekretær, en kommunikationsansvarlig, en jurist, en køkkenmedhjælper og studentermedhjælpere. Du bliver således chef for medarbejdere med forskellige kompetenceprofiler. Medarbejderstaben er kendetegnet ved at være dedikerede til opgaven med øje for kvalitet og en høj grad af selvledelse. I direktionssekretariatet har alle hver sine ansvarsområder, men vi hjælper gerne hinanden og yder gerne en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Du vil være kontaktperson og brobygger mellem DanPilot og Erhvervsministeriet, som DanPilot er ejet af, og du skal dermed vedligeholde en tæt relation til Erhvervsministeriet.

Som sekretariatschef vil være ansvarlig for betjening af DanPilots bestyrelse. Opgaven omfatter koordinering af bestyrelsesmøder, udarbejdelse af dagsordener og referater samt forberedelse af sagsfremstillinger og opfølgning på bestyrelsens beslutninger, og du vil således være ansigtet på den service og kvalitet, der leveres til DanPilots øverste beslutningstager.

Derudover vil du være tæt samarbejds- og sparringspartner for direktøren i særdeleshed, men også for den øvrige chefgruppe.

Lidt om dig som person
Som kollega er du udadvendt og positiv, og du trives med samarbejde på tværs af organisationen. Du er god til at opbygge relationer og har forståelse for, at stabsfunktionen skal understøtte forretningen.

Du arbejder selvstændigt og engageret, og det er kendetegnende for dig, at du har sans for detaljen, men samtidig ser opgaverne i en større sammenhæng. Du magter både at agere hurtigt i hverdagen og være vedholdende ift. at afslutte projekter. Du er struktureret og prioriterer opgaver med respekt for dine deadlines. Og i lighed med dine kolleger løser du selvfølgelig dine opgaver på et fagligt højt niveau.

Du har lysten og evnen til at lede og gå forrest for at løse opgaven, samtidig med at du har sans for, hvornår opgaver skal uddelegeres til andre. Dine kolleger er klar til at yde sparring og glæder sig til at få sparring af dig.

Vi forestiller os, du har:

  • En videregående uddannelse som jurist (cand.jur. eller cand.merc.jur.), gerne suppleret med en lederuddannelse
  • Mindst 5 år erfaring, gerne fra en lignende stilling
  • Erfaring med en bred palet af juridiske områder inden for både offentlig- og erhvervsret
  • Erfaring med at indgå i et ledelsesmæssigt fællesskab
  • Erfaring med ledelsesbetjening/bestyrelse
  • En åben og dialogbaseret lederstil
  • Gode kommunikations- og formuleringsevner, og derfor klar i skrift og tale
  • Gode samarbejdsevner og et godt humør
  • Dansk og engelsk flydende i skrift og tale

Det er derudover en fordel, hvis du har et kendskab til maritime virksomheder.

Vi tilbyder dig:

DanPilot er en virksomhed i rivende udvikling, der siden 2020 har opereret i konkurrence med private lodserier. Det betyder, at vi arbejder med mange spændende omstillingsprocesser, hvor direktionssekretariatet spiller en helt central rolle. Det betyder, at du bliver en del af et fagligt spændende og udfordrende miljø med fokus på kvalitet og udvikling. Du vil få høj grad af selvstændigt ansvar i opgaveløsningen, og der er god mulighed for selv at præge hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på individuel kontrakt.

Du får arbejdssted på DanPilots hovedkontor, der ligger centralt placeret på Havnepladsen 3A i Svendborg, tæt på stationen og med gode p-muligheder. Der kan dog forekomme tjenesterejser rundt i hele landet. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.

Du refererer til CEO, Erik Merkes Nielsen.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med forventet tiltrædelse den 1. marts 2022.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler

Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via linket i stillingsopslaget.

Der er ansøgningsfrist søndag den 2. januar 2022.

Vi anvender test som en del af rekrutteringsprocessen.

Vil du vide mere?

Du kan få flere oplysninger om stillingen og DanPilot ved at kontakte CEO Erik Merkes Nielsen på [email protected] eller tlf. +45 21 82 42 42.

DanPilot opfordrer alle interesserede, uanset køn, alder, religion og etnicitet til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Svendborg
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    I Bystrategi i Borgmesterforvaltningen har vi en pligt til at forfølge byens visioner i alle opgaver og skabe byforandrende projekter, som lever op til Byrådets ønsker. Det er vi stolte af! Og vi a..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense SØ

    Kan du skabe arbejdsglæde og trivsel for dine medarbejdere? Og motiveres du af at have ansvaret og sætte retningen for kvalitet, fødevaresikkerhed og arbejdsmiljø? Så er du måske den QEHS manager v..
    • Afdelingsleder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Svendborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 3
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1