Afdelingsleder for Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Kan du give med- og modspil? Kan du se hvordan miljø spiller ind i en kommunes mange vigtige dagsordener? Og har du naturlige lederevner med fokus på handling, retning og gennemslagskraft? Så har vi en spændende stilling med rig mulighed for indflydelse.

Teknik og Klima i Haderslev Kommune har med en omorganisering valgt at udvide ledelseslagene, for derved at skabe endnu bedre rammer for god ledelse og opgaveløsning. Vi har stort fokus på vækst under overskrifterne ’Bosætning’, ’Arbejdspladser’ og ’Uddannelse’, og har brug for en dygtig leder for miljøafdelingen til at fortsætte vores spændende udvikling med miljø, fællesskab og samarbejde for øje. Vi er en kommune med store ambitioner, som løftes og fejres i fællesskab.

Miljøafdelingen består af 16 kompetente medarbejdere, som beskæftiger sig med industrisagsbehandling og -tilsyn, affald og ressourcer, rottebekæmpelse, miljøgodkendelser og tilsyn for husdyrbrug, støjbelastning, drikkevand og grundvandsbeskyttelse, samt jordforurening. Vi arbejder i selvkørende teams, hvor vi både kan dykke ned i detaljen, men også ser på tværs for at sikre helhedsperspektivet.

Dine opgaver
Din vigtigste opgave bliver at bedrive god og nærværende personaleledelse. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi har så få regler som muligt med afsæt i værdibaseret ledelse og samarbejde. I foråret flyttede vi i nye lækre omgivelser med storrumskontor for derved at skabe øget synergi, og i forbindelse med organisationsændringen er afdelingen blevet sammensat på en ny måde. Du skal derfor i første omgang stå i spidsen for at videreudvikle vores samarbejdskultur, hvor gamle som nye medarbejdere inddrages og hvor vores samarbejde fortsat styrkes.
Du bliver også vores faglige leder, og skal derfor hjælpe med at skære opgaverne til og prioritere, så vi hele tiden har fokus på det, der giver mest værdi for borgere og erhvervsliv.
Med afsæt i dit tværfaglige fokus skal du indtænke miljø i andre store dagsordener som cirkulær økonomi, bæredygtighed og klima. Du får derfor en vigtig opgave i at spotte, hvordan miljø spiller sammen med andre kommunale opgaver og at opbygge relationer, som understøtter dette.
Dine opgaver kommer ofte til at løses i et tæt samarbejde med afdelingslederen for Klima og Natur, såvel som chefen for Klima og Miljø. Du kommer samtidig til at indgå i en velfungerende og tæt ledergruppe, der ønsker at agere som et team og har en åben og dynamisk tilgang til tværgående ledelsessamarbejde.

Om dig
Ovenstående stiller krav til dig om, at du har indblik i og kendskab til arbejdet med det juridiske afsæt for myndighedsarbejde i en miljøafdeling. Vi forestiller os derfor, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for miljøområdet. Du besidder naturlige lederevner med fokus på gennemslagskraft, handlekraft og evnen til at fokusere og skære opgaverne til via tydelig retning og ramme. Om dette er tilegnet via formel eller uformel ledelse tager vi ikke så nøje, så længe evnerne er der. Hvis du ikke har en lederuddannelse allerede, får du en ved os. Derudover er det en klar fordel med erfaring fra en politisk styret organisation og politisk tæft.
Som person tænker du i helheder og bruger din faglighed som afsæt til at kunne tænke tværfagligt og finde tværorganisatoriske løsninger. Du vægter samarbejde præget af ærlighed, åbenhed og nysgerrighed – både blandt medarbejdere og i ledergruppen. Din store handlekraft og gennemslagskraft er krydret med lydhørhed, troværdighed og empati, og du formår derved at sige nej på en respektfuld måde, hvor den anden part føler sig hørt og forstået.

Vi tilbyder stor indflydelse og spændende opgaver
Ved os får du stor indflydelse på miljødagsordenen i en kommune med både by, landbrug og natur. Du får mulighed for at påvirke de rammer, som skaber succes for erhvervslivet, og vil derfor stå i spidsen for politisk profilerede opgaver og skabelse af vækst baseret på bæredygtighed. Samtidig bliver du en del af en værdibaseret organisation, og du får derfor stort råderum til at arbejde med og finde løsninger. Men du vil aldrig stå alene – vi har et stærkt fællesskab, hvor vi støtter og udfordrer hinanden og altid søger samarbejdet, fordi det skaber den bedste opgaveløsning og et godt arbejdsmiljø.

Se Haderslev Kommunes organisationsdiagram her.

Interesseret i jobbet?
Få flere oplysninger hos afdelingschef Christina Vedel-Birch Andersen på telefon 74 34 22 15, mail: [email protected] eller hos afdelingsleder Karsten Wandall på telefon 23 45 33 52, mail: [email protected]

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag senest 6. oktober 2021.

Første runde samtaler forventes afholdt 15. oktober og anden runde samtaler forventes afholdt 26. oktober 2021. Der gennemføres personprofil mellem første og anden samtale, og du skal forvente, at blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 350.000 medlemmer. Med mere end 800 kolleger spredt over hele Danmark arbejdes lokalt over hele landet. Og der arbejdes også digitalt, således e..
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sydjylland

    Er finans- og regnskabsdisciplinerne dine metier? Er du lederen, som evner at sætte retningen for finansorganisationen på tværs af lande? Formår du at balancere mellem fokus på stabil daglig drift .
    • Afdelingsleder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejle

    En leder, der tager ansvar og vil være med til at sætte retningen Vil du løfte kompetenceniveauet i et stærkt team og skabe en effektiv struktur, der sikrer tryghe..
    • Afdelingsleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 96
29. juni 2024 100
28. juni 2024 97
27. juni 2024 95
26. juni 2024 93
25. juni 2024 95
24. juni 2024 94
23. juni 2024 95
22. juni 2024 97
21. juni 2024 97
20. juni 2024 93
19. juni 2024 101
18. juni 2024 97
17. juni 2024 95
16. juni 2024 100
15. juni 2024 103
14. juni 2024 107
13. juni 2024 106
12. juni 2024 108
11. juni 2024 110
10. juni 2024 110
9. juni 2024 112
8. juni 2024 111
7. juni 2024 111
6. juni 2024 107
5. juni 2024 110
4. juni 2024 114
3. juni 2024 112
2. juni 2024 112
1. juni 2024 115
31. maj 2024 121