Vi søger en procesejer, der vil stå i spidsen for virksomhedernes momsindberetninger i EU

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Skat er ikke enkelt. Derfor har vi brug for en procesejer, som kan have overblik over virksomhedernes momsindberetninger og være limen mellem vores systemer, lovgivning og sagsbehandling. Dermed kommer du til at gøre en forskel for både erhvervslivet og vores egne kolleger i Skattestyrelsen.

Ny EU-lovgivning betyder, at alle medlemslandene skal udvikle et system for virksomheders angivelse og betaling af moms. Det system har vi allerede i Danmark, men vi skal både videreudvikle og drifte denne løsning og processerne omkring dette. Det er her, du kommer ind i billedet – til driften af denne proces!

Overordnet kommer du til at få ansvaret for processen og driften af den moms, som virksomhederne løbende indberetter til os – både danske og udenlandske.

Dit ansvar som procesejer

  • Du skal løbende optimere og vedligeholde processen for momsindberetninger, sikre sammenhæng, overblik og udvikle den digitalt.
  • Du skal være ”limen” i organisationen – kommunikere, koordinere og tage initiativ til at få dine processer ud at leve i en stor organisation.

Dine typiske arbejdsopgaver

  • Identificere potentielle problemer i processen, før de opstår. Det kan være at forudsige flaskehalse og finde alternative metoder for at sikre, at momsindberetningen kører gnidningsfrit.
  • Arbejde tæt sammen med kolleger internt, med virksomheder og andre samarbejdspartner.
  • Prioritere opgaver i samarbejde med systemejeren og driftsenhederne.
  • Kommunikere løbende om status og resultater samt udarbejde planer og overblik over leverancer.
  • Optimere vejledningsmaterialer og processer.
  • Facilitere workshops ved inddragelse af driftsenhederne.
  • Identificere og prioritere risici.

Du kan naturligvis tage del i andre arbejdsopgaver alt efter dine interesser og vores behov.

Om dig
Du vil være med til, at momsindberetningerne for EU-virksomhedernes salg til private driftes her i Danmark. Du vil sikre, at alle momsindberetninger i Danmark kører gnidningsfrit og udvikler sig digitalt.

Derudover er du af person nysgerrig, kan tænke udviklingsmæssigt og forstår processer, drift og systemer.

Vi leder efter en, der:

  • har erfaring med digitale løsninger og processer, juridisk forståelse og analytiske evner
  • er teamplayer, men arbejder også selvstændigt og skaber fremdrift i opgaverne
  • opbygger og vedligeholder samarbejdsrelationer – både internt og eksternt (løbende dialog med og inddragelse af interessenter på alle niveauer er en forudsætning for at opnå succes som procesejer)
  • kommunikerer klart og tydeligt på både dansk og engelsk
  • tager beslutninger, er proaktiv og ser muligheder
  • er drevet af at gennemskue komplekse sammenhænge og problemstillinger

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har samarbejdserfaring med superbrugere, systemejere eller IT-leverandører. Erfaring inden for moms eller forvaltningsret vil også være en fordel.

Det tilbyder vi dig
Vi tilbyder dig et spændende og udviklende job, hvor du bliver udfordret på den gode måde og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave. Gennem vores introprogram, sidemandsoplæring, procesejeruddannelse og løsning af dine faglige opgaver, vil du opleve, at du bliver udviklet dagligt og får ny viden i en stor og spændende organisation. Endelig tilbydes du tryghed i vores tætte faglige og sociale kontorsammenhold.

Du vil få den nødvendige, grundige oplæring, og du vil også have en procesejer kollega på opgaven samt en forretningsprojektleder, som binder videreudviklingen og driften sammen.

Vi bor i nyrenoverede lokaler tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder i Høje Taastrup.

Skatteministeriet lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes mellem leder og medarbejder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Lidt om os
Vi er et hold på 12 medarbejdere i Erhvervsprocesser, Moms og lønsum - proces. Vi har ansvaret for processerne omkring Moms og lønsum, primært angivelsesdelen. For at lykkedes samarbejder vi tæt, ikke bare i eget kontor, men også med andre interne kontorer som fx proceskontor for Registrering, Betaling, Borger og Virksomhedsvejledning, Kontrolenhederne samt Udvikling og Forenklingsstyrelsen, hvor vores systemejere arbejder.

Kontoret spænder bredt i alder, erfaring og uddannelsesbaggrund, som alle bidrager positivt til sparring og et stærkt samarbejde - både internt i og på tværs af vores teams. Der er højt til loftet og et stort fokus på både fagligt og socialt samvær. Du kan se frem til at blive en del af et team, hvor stemningen er god og humor en del af hverdagen. Hos os får du et arbejdsliv med work-life balance og fokus på din udvikling og trivsel. Vi er passioneret omkring vores arbejde, og glæder os til at byde dig velkommen til denne passion.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest 21. januar 2024. Vi holder samtaler løbende.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef, Linda Jensen på telefon 72 37 44 21.

Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet eller overenskomst for akademikere i staten (AC). Alt efter kompetencer og erfaring, kan du blive indplaceret som henholdsvis fuldmægtig, specialkonsulent og chefkonsulent.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver Engelholm Allé 1, 2630 Taastrup.

Tiltrædelse pr. 1. marts 2024 eller snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 6
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 9
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 9
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 15
2. juni 2024 14