Uddannelsesleder til Professionsbacheloruddannelsen i Animation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

The Animation Workshop/VIA University College søger ny uddannelsesleder til vores Professionsbacheloruddannelse i animation.

The Animation Workshop (TAW) er en unik international uddannelsesinstitution og samtidig en dynamisk drivkraft i udviklingen af den danske animations-, tegneserie- og spilbranche.
TAW står nu over for at skulle have en ny uddannelsesleder til at fortsætte og styrke positionen som et sted, der tiltrækker og uddanner kreative talenter fra hele verden.

Vi søger en uddannelsesleder med et stærkt pædagogisk mindset, der kan være toneangivende, ikke kun for vores medarbejdere, men også for de studerendes personlige og faglige udvikling, med særligt fokus på at træne deres professionelle samarbejdsevner.

Uddannelsesudvikling gennem lederskab og lydhørhed
Du får ansvaret for den daglige ledelse og kvalitetssikring af uddannelsen, og skal desuden sørge for, at uddannelsen løbende udvikles i nær dialog med aftagere og interessenter, herunder bl.a. gæsteundervisere, praktikvirksomheder, dimittender og uddannelsens studerende.

Som uddannelsesleder bliver du en del af ledelsesgruppen på The Animation Workshop, og vil være med til at formulere og levendegøre den fælles strategi, ligesom du kommer til at indgå i et nært samarbejde med The Animation Workshops professionsbacheloruddannelse i Grafisk Fortælling, såvel som Animation Workshops øvrige afdelinger (Talent & Skills og Research & Development). Du bliver desuden en del af uddannelsesledergruppen for uddannelsesområdet Storytelling, Design and Business i VIA.

Dine ansvarsområder i overskrifter

  • Personaleansvarlig leder for animationsuddannelsens koordinatorer, undervisere og administrative medarbejdere samt gæsteundervisere
  • Løbende udvikling af uddannelsens vidensgrundlag og læreplanerne for de to studieretninger (Character Animation og CG Arts)
  • Ansvar for uddannelsens budget og økonomi
  • Kvalitetssikring og – afrapportering, herunder indsamling af og opfølgning på input fra bl.a. aftagere, undervisningsevaluering, evaluering af de studerendes praktikophold, dimittendundersøgelser, frafald m.v.
  • Undervisning, fx inden for emner som Production, Animation History, Film Culture Studies, Project Supervision, Entrepreneurship og Collaboration and Communication
  • Optagelse af nye studerende til uddannelsen (overordnet ansvar for rekrutteringsstrategi, krav til portfolioer og optagelsesprøver)
  • Ansvar for uddannelsens kommunikationsstrategi (markedsføring af uddannelsen og de studerendes produktioner)


Den ideelle profil til stillingen
Vi forestiller os, at du har erfaring inden for animation, ledelse og pædagogik, og vil gå til stillingens mangeartede opgaver med såvel empati som disciplin og energi. Du skal have internationalt udsyn og du skal kunne indgå aktivt i arbejdet med at vedligeholde og udbygge uddannelsens store internationale netværk af gæsteundervisere, partnerinstitutioner og andre samarbejdspartnere. Og frem for alt skal du have lyst til at engagere dig i vores dygtige og ambitiøse studerende.

Vi vægt på følgende, når vi skal vælge vores nye leder:
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne suppleret med ledelseserfaring
  • Du har kendskab til de brancher, som uddannelsen retter sig mod
  • Du behersker engelsk flydende såvel i tale som på skrift, og det er en stor fordel, hvis du også er flydende på dansk.
  • Du er en empatisk leder og skaber følgeskab
  • Du er imødekommende, struktureret og løsningsorienteret
  • Du har gode samarbejdsevner, og er indstillet på at arbejde i relation til mange forskellige personalegrupper (fastansatte medarbejdere såvel som eksterne undervisere/gæstelærere)


Om The Animation Workshop (VIA University College)
Professionsbachelor i Animation er en del af The Animation Workshop, der har til huse i de gamle kasernebygninger på Viborgs tidligere kaserne. The Animation Workshop er organiseret som en uddannelses- og vidensklynge under VIA Storytelling, Design and Business (VIA University College). I årenes løb har The Animation Workshop skabt et stærkt, kreativt og internationalt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere inden for animation, grafisk fortælling og nye medier.

The Animation Workshop er et inkluderende fællesskab, hvor vi med udgangspunkt i tanken om Deep Democracy arbejder for at skabe de bedst mulige rammer for vores studerende, elever, kursister, ansatte og kunstnere. Vores mål er at skabe et miljø, hvor de studerende både kan udvikle deres talent og opøve professionelle færdigheder og kompetencer og dermed blive stærke visuelle historiefortællere med gode samarbejdsevner, som ruster dem til en branche, hvor teknologier og metoder er i rivende udvikling.

Du kan læse mere om The Animation Workshop på www.animationworkshop.via.dk
Du kan se et udvalg af vores studerendes film og produktioner her: https://www.youtube.com/user/viborganimation

Om uddannelsen
Professionsbachelor i Animation er en 3½-årig, engelsksproget uddannelse med to studieretninger i henholdsvis Character Animation og Computer Graphic Arts. Uddannelsen er baseret på animationsbranchens aktuelle arbejdsmetoder og teknologier. Uddannelsesforløbet er bygget op omkring en række produktionsorienterede projekter inden for animation, CG arts, produktionsmetoder, storytelling, design, kultur og kommunikation, og leder frem mod bachelorprojektet, hvor de studerende definerer og beskriver deres fremtidige karrierevej. Professionsbachelor i Animation er en del af The Animation Workshop: VIA Storytelling, Design and Business - et dynamisk, internationalt uddannelsesmiljø, der tiltrækker studerende, medarbejdere og gæsteundervisere fra hele verden.

Løn og ansættelsesvilkår:
Der er tale om en fast stilling uden højeste arbejdstid.
Arbejdssted: Kasernevej 5, 8800 Viborg.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation, forventeligt aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Tiltrædelse: 1. december 2020 eller snarest herefter.

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Kruse, Leder af TAW på telefon +45 8755 4902 med spørgsmål om arbejdspladsen TAW og har du spørgsmål om selve uddannelsen, kan du kontakte uddannelsesleder Peter Dyring-Olsen (Grafisk Fortælling) på telefon +45 8755 4983

Søg stillingen:
Ønsker du at søge stillingen, skal du sende en motiveret ansøgning på dansk eller engelsk. Du bedes vedhæfte CV og andre relevante bilag.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Ansøgningsfrist: 8. oktober 2020

Samtaler forventes afholdt i uge 43 og 44. Der vil blive afholdt test mellem første og anden runde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Gødvad, Silkeborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet til dig”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Centerleder til CKU Skive-Viborg og STU Skivefjord

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Viborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 7
18. august 2024 7
17. august 2024 7