Projektleder til driftsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Evida er Danmarks nye gasdistributør. Vi har samlet den danske gasdistribution i ét selskab med ansvaret for 400.000 kunder, 18.000 km ledningsnet og med flere end 450 medarbejdere. Vil du arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur og være med til at sætte dit tydelige mærke på organisationen og vores måde at arbejde på? Så er her alletiders mulighed i en spændende nyoprettet stilling, der giver dig en nøglerolle i drift og vedligehold af gasnettet og bidrager til den grønne omstilling.

I vores afdeling for drift og vedligehold er vi på udkig efter en driftsprojektleder der skal være ansvarlig for landsdækkende driftsprojekter, som bidrager både til effektiv drift af gasnettet og den grønne omstilling.

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for driftsprojekter i hele Drift og Vedligehold, som dækker hele Danmark.

Der er to primære projekter, du bliver ansvarlig for:
  • Implementere, koordinere og følge op på vores entreprenør-rammeaftaler.
  • Tilrettelægge og realisere den ordning, hvor gaskunder gratis kan få afkoblet deres gasforsyning, som Evida administrerer på vegne af Energistyrelsen.


Du får desuden en rolle i virksomhedens øvrige tværgående omstillingsprojekter og eksekveringen af driftsledergruppens beslutninger.

Om entreprenøraftaler
Vi har netop indgået nye aftaler med de entreprenører, Evida skal samarbejde med i de kommende år. Som driftsprojektleder får du mulighed for at være med til at tilrettelægge samarbejdet fra starten og får en nøglerolle i den daglige administration af aftalerne på landsplan.

Du får til hovedopgave at styre, koordinere og facilitere samarbejdet med de eksterne entreprenører i et tæt samarbejde med kollegerne i Evidas tre driftscentre. Desuden er du ansvarlig for at rapportere på anvendelsen af ekstern entreprenørbistand.

Om Afkoblingsordningen
Som led i den grønne omstilling administrerer Evida en ny ordning, som giver private gasforbrugere mulighed for at søge om at få afkoblet deres naturgasforsyningen uden gebyr.
Afkoblingsordningen er et omfattende program, og Evida vil gerne styrke den driftsorganisation, der har til opgave at realisere ordningen til gavn for forbrugerne og den grønne omstilling.

Som driftsprojektleder har du som hovedopgave at tilrettelægge arbejdet med ordningen i samarbejde med driftssupporterne på de tre driftscentre. Herudover er det din opgave at rapportere til Energistyrelsen, vedligeholde og udvikle kommunikation omkring ordningen samt varetage rollen som tovholder for den overordnede planlægning og udrulning.

Din profil
Du har en relevant længerevarende uddannelse og gerne 4-5 års erfaring med teknisk administrativ styring.

Det er vigtigt, at du udviser vilje og team spirit, for du bliver en del af en handlingsorienteret kultur, hvor vi løfter i flok. For den rette person er der god mulighed for personlig og faglig udvikling, og for samtidig at gøre en forskel for afdelingen og resten af virksomheden.

Det ligger i din natur at være systematisk og vedholdende i din tilgang til opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst i et miljø, hvor der ofte er stor travlhed og krav til en høj grad af selvledelse.

Du er engageret og effektiv, og bevarer det kølige overblik, selv når du arbejder på flere projekter ad gangen. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere på flere niveauer – skriftligt såvel som mundtligt, og at det falder dig naturligt at skabe gode relationer.

Vi tilbyder
Du bliver del af en virksomhed med højt til loftet og plads til at udvikle sig.

I Drift og Vedligehold får du intet mindre end 190 kolleger fordelt på seks funktion og på tre lokationer (Viborg, Middelfart og Stenlille).
I alt 120 kolleger er udekørende driftsteknikere. Hertil kommer driftssupportere, GIS-specialister samt lager og logistik-specialister.
Du bliver her del af et meget spændende fagligt driftsmiljø med stor ekspertise inden for drift og vedligehold.

Arbejdsstedet er i Viborg. Du må forvente at skulle besøge vores 2 øvrige driftscentre ind imellem.
Ansættelsesstart er snarest muligt, og senest 1. december 2021.

her.
For mere information om jobbet, er du velkommen til at ringe til Drifts og Vedligeholdschef, Rita Primdahl på tlf. 40705876.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Onsdag den 01. december 2021

Lignende jobs

  • Souschef i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Souschef Quickpoint Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Sustainability Manager

    Are you an experienced sustainability professional with a proven track record within environment and governance areas? Do you have a keen interest in rapidly evolving European sustainability legisl..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Viborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 4
30. september 2024 6
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 6
25. september 2024 6
24. september 2024 7
23. september 2024 9
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 9
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 8