Faglig leder til nyt socialpædagogisk tilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Artes åbner nyt socialpædagogisk tilbud og vi står og mangler en faglig leder, som skal være med til at få det stablet på benene. Er det mon dig?

Har du erfaring med at omsætte socialfaglig metode fra teori til en fælles forankring i den pædagogiske praksis, og kan du bidrage til at udvikle et fagligt miljø, hvor dagligdagen er forudsigelig og understøtter borgernes behov? Kan du identificere dig med principperne i recovery-orienteret tilgang, der fokuserer på borgernes ressourcer, udviklingsmuligheder og selv- og medbestemmelse? Kan du arbejde med et langsigtet fokus samtidig med, at du navigerer fortløbende i socialfaglige dilemmaer?

Artes ApS, åbner i august et nyt socialpædagogisk tilbud til borgere visiteret til §107 og §108 i Serviceloven. Artes har siden 2019 udviklet tilbud til flere målgrupper, så vores nyeste tilbud læner sig op ad de erfaringer, vi har tilegnet os og den faglige kvalitet, vi ønsker at tilbyde vores borgere.

For at nå vores faglige ambitioner søger vi en faglig leder, der har blik for, hvordan vi får udviklet et socialfagligt miljø, som giver de bedste forudsætninger for borgernes udvikling og samtidig kan balancere hensynet til lovgivning og arbejdsmiljø.

Sammen med vores Kvalitets- og udviklingsafdeling og øvrige ledere i koncernen vil du bidrage til at opfylde Artes’ vision:

I samarbejde med borgerne arbejder vi hen imod en selvstændig tilværelse ved at skabe en sammenhængskraft mellem vores indsats og det resterende samfund. Dette forpligter os til at være faglig ambitiøse igennem et fokus på kontinuerlig udvikling af tilbuddene og dyrkning af en innovativ ånd blandt både ledelsen og personale.

Artes Home kort fortalt

Artes Home er et botilbud beliggende i Skals. Målgruppen består af 9 borgere i alderen fra 18 år. Artes Home er rettet mod borgere med udviklingshæmning, nedsat psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer. Der er tale om borgere med en forandret virkelighedsopfattelse, angst, mental retardering og/eller udadreagerende adfærd. Fælles for borgerne er, at de har udfordringer inden for det psykiatriske felt.

Borgerne har forskellige ressourcer og problemstillinger, hvorfor vi som tilbud skal kunne tilrettelægge vores indsats ud fra den enkelte borgers profil. I vores praksis arbejder vi med følgende metoder: Low arousal og KRAP i en recovery-orienteret tilgang.

Vi er en del af en ny opbygget koncern bestående af et §107 botilbud, et §110 forsorgshjem for hjemløse og nu vores nyeste tilføjelse: Artes Home. Alle er beliggende i Viborg kommune.

Ønsker du at læse yderligere om Artes Home, kan du finde os på Tilbudsportalen: .

Ellers du kan læse om vores andre tilbud og koncernen på vores hjemmeside: www.Artes.dk

Du vil som faglig leder være ansvarlig for følgende:

  • Den socialfaglige og sundhedsfaglige indsats, herunder sparring af medarbejderne, jf. socialtilsyns kvalitetsmodel, Serviceloven og Sundhedsloven. Dette er i samarbejde med driftsleder og leder af kvalitet og udvikling.
  • At medvirke til, at Artes Home overholder de kriterier, der er opstillet i godkendelsen af tilbuddet, som er godkendt af Socialtilsyn Midt, herunder at gældende retningslinjer udstukket af Bestyrelsen og Kvalitet- og udviklingsafdelingen efterleves.
  • At der sikres et stærkt og beboerfokuseret tværfagligt samarbejde.
  • Afholdelse af personalemøder og temadage i samarbejde med Kvalitet- og udviklingsafdelingen.
  • At kompetenceudvikle på medarbejderne i henhold til gældende krav og beboersammensætning, herunder afholdelse af kurser og implementering af tillærte metoder og tilgange.
  • At den daglige journalisering sker efter service- og sundhedslovens anvisninger samt lokale politikker, procedurer og arbejdsgange.

I det daglige arbejde forventes det, at du:

  • Sikrer et stærkt og borgerfokuseret tværfagligt samarbejde mellem det socialfaglige personale og det sundhedsfaglige personale.
  • Med udgangspunkt i personalegruppen kan tilrettelægge og udføre strategier for læring og implementering af pædagogiske og sundhedsfaglige tilgange og metoder.
  • Er ansvarlig for, at statusrapporter og opholdsplaner er færdige rettidigt samt lever op til den anviste kvalitet i samarbejde med Kvalitets– og udviklingsafdelingen.
  • Udformer dagsorden til personalemøder og temadage samt styring af møderne.
  • Har et generelt overblik over beboere med fokus på deres udvikling ud fra socialfaglige og sundhedsfaglige tiltag.

Vi søger en faglig leder, der:

  • Har relevant uddannelse inden for enten pædagogik, socialrådgiver, sygeplejerske eller lign.
  • Har ledelseserfaring og gerne ledelsesuddannelse.
  • Har erfaring og kendskab til arbejdet med borgerne indenfor socialpsykiatrien samt implementering af socialfaglige metoder og tilgange.
  • Er tydelig og ambitiøs – kan sætte retning og få følgeskab fra medarbejderne og samarbejdspartnere.
  • Er skarp til at prioritere din tid, så du lykkes med en nærværende og motiverende ledelse.
  • Kan bidrage med viden, erfaring, drivkraft og godt humør på et botilbud, hvor udvikling står højt på dagsordenen.
  • Kan understøtte og udvikle det tværfaglige samarbejde mellem det sundheds- og socialfaglige.
  • Har kendskab til eller uddannelse i KRAP. Er dette ikke tilfældet, forventer vi, at den faglige leder er motiveret for at tage uddannelsen.
  • Har forståelse for metodeimplementering og det gode procesforløb.

Du vil, i tæt samarbejde med driftsleder og kvalitets- og udviklingsafdelingen, være ansvarlig for fagligheden i organisationen. Det er essentielt, at du finder det værdifuldt at forstå dig selv som en del af et ledelsesteam og ligeledes formår at agere selvstændigt. Du vil primært skulle arbejde med udvikling, implementering og opfølgning på de socialpædagogiske og sundhedsfaglige metoder og tilgange samt sikre, at instrukser og politikker følges. Du vil som faglig leder skulle varetage den del af personaleledelsen, der relaterer til den faglige kvalitet af tilbuddet. Du har masser af muligheder for at sætte dit eget præg og være med til at forme dine egne arbejdsgange og det strategiske arbejde på Artes Home.

Ansøgning og tiltrædelse

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse hurtigst muligt eller senest d. 01.11.2022. Løn er efter kvalifikationer.

Motiveret ansøgning, CV samt relevante uddannelsespapirer sendes via knappen "Send ansøgning" til driftsleder Kasper Rasmussen - med emnefeltet: Ansøgning – Faglig leder.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte driftsleder på telefon: 28 74 63 59 i tidsrummet 8-15 i hverdagene.

Ansøgningsfrist er den 26.08.2022, hvorefter samtaleforløbet vil finde sted i uge 36.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Fredag den 26. august 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skive

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Silkeborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Er du knivskarp på at understøtte forretningsbeslutningerne gennem strategiske analyser, forretningsvendte indsigter og præcis rapportering, og derigennem understøtte virksomhedens vækstagenda? Bes..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Viborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 7
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7