Produktionsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

- til fødevarevirksomhed

Få en selvstændig og indflydelsesrig rolle i produktionen, hvor du kommer til at gå forrest for at nå de fælles mål. Samtidigt med, at du vil være med til at gøre en forskel, når det drejer sig om at levere det mest klimasmarte valg til aftensmaden til vores forbrugere.

Du vil få en 5 dags arbejdsuge og vil skulle stå i spidsen for vores to dagshold med ca. 30 medarbejdere på hvert hold. I ferskvareproduktionen i Vinderup arbejder vi 3 dage a 12 timer på dagshold fra mandag til onsdag og torsdag til lørdag.

Vær med til at sikre vores høje kvalitet

Dit overordnede ansvar bliver at sætte retning og vise vejen for dine driftsassistenter og medarbejdere, så I sammen når de ambitiøse mål for området. Du medvirker til løbende forbedringer og konstant stræben efter at blive ”bedre end i går”, så vi kan løfte vores kvalitet, effektivitet og indtjening. Herudover bliver dine opgaver:

  • At gå foran som et godt eksempel, hvad angår sikkerhedsarbejde og deltage i runderinger med arbejdsmiljørepræsentanter og dit team.
  • Fokus på at mindske risikoen for reklamationer og fejl i produktionen og fastholde det høje kvalitets- og hygiejneniveau igennem overholdelse af vores interne procedure og standarder.
  • Fokus på at sikre bedst muligt udbytte og udnyttelse af råvarer via opfølgning og proaktive tiltag i samarbejde med planlægningen.
  • Fastholde kontinuerlig udvikling af effektivitet i afdelingen, blandt andet via overblik over processer, procedure og bemanding, samt brug af lean især med fokus på OEE samt ”AST”, som er vores nyeste redskab til at sikre proaktiv ledelse.
  • Ansvarlig for at afholde medarbejdersamtaler, sygesamtaler og rekruttere/afskedige
  • Opfølgning på nøgletal i egen afdeling med dine medarbejdere.
  • Afholde tavlemøder i afdelingen for alle medarbejdere.
  • Sikre afrapportering og overlevering af dine holds resultater.

Du skal i fællesskab med dine kollegaer om natten sikre, og udvikle samarbejdet på tværs af holdene og afdelingen. Samtidigt skal du udfordre og bidrage aktivt i lederteamet i Ferskafdelingen på tværs af dag- og nathold, og understøtte ferskvarechefen i at sikre en konstant høj effektivitet og leveringsevne på tværs af dag- og nathold. Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.

For at lykkes i jobbet kræver det at:

Du har et højt energiniveau og finder det motiverende, at du ikke ved, hvad dagen i morgen bringer - vi har meget kort lead time fra kunderne bestiller, til varerne skal være på vej.
Du tænker fremad, kan holde hovedet koldt og tager de rigtige beslutninger – også når det går stærkt.

Du har erfaring indenfor produktionsledelse og er nysgerrig på produktion og løbende udvikling af afdelingen.

Du foretrækker at have fingeren på pulsen og ”tid på gulvet”, hvilket er essentielt for succes.

Vi tilbyder dig:
En vigtig rolle i at drive produktionen mod nye højder. HKScan er en velkonsolideret international virksomhed med en klar strategi og en ledelse, der bakker op.

Et foranderligt job, hvor du får mange udfordringer og et fantastisk team, som er opsat på at lykkedes i fællesskab – vi udfordrer, udvikler og lykkedes i fællesskab.

Arbejdsstedet er på vores fabrik i Vinderup. Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat, så tøv ikke med at sende din ansøgning af sted med det samme. Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Ferskvarechef Michael Østergaard Lyst på telefon: 60 37 21 44.

Du kan se vores brand video her: https://www.youtube.com/watch?v=obxUfNVIVOM&t=36sa

Læs mere om Rose Kylling her: https://www.rosekylling.dk/

Eller HKScan Denmark på https://bit.ly/35PzCCh

Vidste du at HKScan?
• Vandt arbejdsmiljøprisen 2022 i kategorien Arbejdsulykker
• Er nomineret til Prisen bedste Medarbejderkultur af Holstebro Erhvervsforum
• Vi har scoret en flot grade A i BCR audit i Vinderup; & AA* på vores fabrik i Skovsgaard, *hvilket er den højeste certificering, man kan opnå ved planlagte audits.
• Vi er løbet med 1. pladsen i Gradient benchmark kundetilfredshedsundersøgelsen i kategorierne: sortiment, samarbejde, tillid, kompetencer og proaktivitet
• Vi blev årets fjerkræproducent 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vinderup
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du lyst til at være medskabende til fortsat at sætte trivsel, læring, faglighed og anerkendelse på dagsordenen, så har du nu muligheden for at blive en del af en fantastisk skole med højt til l..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Bowl'n'Fun Thisted Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vinderup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0