Distributionschef til Aalborg Forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Er du en visionær leder og brænder du for at gøre en grøn forskel i dit arbejde og ønsker du bl.a. at arbejde med at udbygge og vedligeholde vores vand- og kloak vandsystemer - og formår at drive det endnu videre ift. de forventninger der ligger i den grønne omstilling?
Hvis du derudover også kan se dig selv lede en dedikeret afdeling bestående af fantastiske kolleger og ledere, er det lige dig vi mangler!


På vegne af Aalborg Forsyning søger Hartmanns i øjeblikket en ny afsnitsleder til planlægning, udvikling, optimering og udbygning af vores samlede vand- og kloaksystemer.

Om jobbet
Vi søger en engageret og inspirerende leder der formår at kunne vedligeholde, effektivisere og udbygge vores kloak- og vandsystemer. Samt kan planlægge og drive de mange projekter vi udfører sammen med vores interne og eksterne samarbejdspartnere.

Som ny Afsnitsleder vil du bl.a.:


  • Få en central rolle i at sikre en kontinuerlig teknologisk og anlægsmæssig planlægning og udvikling af vores distributionssystemer

  • Deltage i tværfaglige strategiske tiltag og være Vand- og Spildevandschefens tætte sparringspartner inden for dit område

  • Indgå i den samlede ledelse af Vand- og spildevandsområdet i Aalborg Forsyning, som i dag er samlet under samme Vand- og Spildevandschef og du vil få 3 andre Afsnitsledere som kollegaer

  • Være ansvarlig for den daglig ledelse af din afdeling samt sikre et godt arbejdsmiljø


Medarbejderne i afdelingen består i dag af faglig dygtige personer med forskellige baggrunde, som alle gør en stor forskel i deres arbejde. Afdelingen består af 4 Teams, der samlet set dækker alle opgaver indenfor hele vandets kredsløb fra indvinding af grundvandet på kildepladserne via vandværkerne ud til forbrugerne som drikkevand med den rette kvalitet og fra forbrugerne som spildevand frem til renseanlæggene. Desuden sikrer vi at regnvandet bortledes på en forsvarlig måde. Det forventes således, at du kan indgå i en overordnet faglig sparring og udvikling med dine medarbejdere og at du er vant til at lede både tekniske og administrative medarbejdere.

Skåret ind til benet vil nogle af dine kerneansvarsområder være;

  • Koordinering og løbende planlægning af anlægsaktiviteter inden for kloak- og vandforsyningsområdet iht. Aalborg Modellen.

  • Ledelse af en stor projektportefølje, herunder have flair for at kunne overholde tidsplaner og budgetter.

  • Langsigtet planlægning og prioritering af de årlige anlægsaktiviteter.

  • Løbende effektivisering af anlægs- og driftsprojekter, via innovationsprojekter inden for rammerne af Vandsektorloven.

  • Løbende opfølgning på anlægs- og udviklingsprojekter.

  • Drive og udvikle bygherrefunktionerne i en projektorganisation som involverer såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

  • Løbende samarbejde med driften.



Om dig
Vi ser den rigtige kandidat, som en person, der er fagligt stærk og som er vant til at arbejde med en bred kontaktflade og kan sparre med forskellige medarbejdergrupper. Ligeledes skal du kunne optimere og prioritere forskellige arbejdsopgaver og i god tid se hvor der er behov for at styrke afdelingens ressourcer. Optimalt er du branchekendt og er vant til at arbejdere med både vand- og kloakprojekter, lige som overvågning af grund- og drikkevandskvalitet, fødevaresikkerhed ISO 22000 og separatkloakering ikke er fremmede ord for dig.
Du er som leder ikke bange for at gå forrest og brænder for at skabe resultater – også via utraditionelle veje - men du skal samtidigt også kunne prioritere og uddelegere - vi søger en leder der kan brænde igennem uden at brænde ud!
Da du også vil være en strategisk sparringspartner med funktionschefen, skal du være naturligt nysgerrig på nye teknologier og kunne se muligheder indenfor området.

Kort fortalt ser vi den rigtige kandidat, som en der har:

  • En uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse.

  • Erfaring med vand- og/eller kloakbranchen i en længere årrække og kendskab til de muligheder og udfordringer der ligger i vandsektorlovgivningen vil være et stort plus.

  • Erfaring med personaleledelse og udvikling af medarbejdere, ledere og teams.

  • Overblik og kan skabe balance i grupperne gennem kvalitetssikring og koordinering af gruppens funktioner, bl.a. ved at anvende vore certificerede ledelsessystemer og har erfaring med og flair for ledelse af teknisk personale.

  • Evnerne til at prioritere, planlægge og sikre fremdrift i de mange forskellige projekter.

  • Flair for budgettering og budgetopfølgning med henblik på at sikre en robust økonomi.

  • Arbejdsrelevant erfaring med samspillet mellem tekniske, juridiske og økonomiske forhold.

  • Et glimt i øjet og et godt humør og vægter samarbejde, og er en god holdspiller.


Det er en selvfølge, at du kan kommunikere tydeligt, da der vil være meget intern og ekstern kommunikation.

Løn og ansættelsesforhold
Vi tilbyder stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i februar 2022.

Det administrative personale i Aalborg Forsyning er samlet på Nefovej ved Vodskov, lige nord for Aalborg og ud til Limfjorden.

Interesseret?
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Business Manager Jørn Emil Sørensen på 4121 1418 eller på mail [email protected].

Du søger jobbet ved at gå igennem linket til Aalborg Forsynings hjemmeside og oprette din ansøgning.

Om Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Direktørområdet Teknik arbejder med at levere sikker, konkurrencedygtig og bæredygtig varme og gas med stadigt flere bæredygtige services på hylden, hvor vi hjælper vores kunder til en grønnere hverdag. Vi driver desuden Nordjyllandsværket, hvor vi arbejder på at indfase nye grønne løsninger, der kan erstatte den kulbaserede varmeproduktion på kraftværket senest i 2028. Desuden er køling et af vores spændende, nye forretningsområder. Vi er omkring 200 medarbejder til at løse de mange opgaver og har vores dagligdag på adressen Nefovej 50 i Vodskov.

Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vodskov
  • Onsdag den 02. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2