DUS- og indskolingsleder [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Vester Hassing Skole søger DUS- og indskolingsleder med tiltrædelse den 1. januar 2022

Vores mangeårige DUS- og indskolingsleder har valgt at gå på pension, så nu har du chancen for at blive en del af en fantastisk skole.

Vi søger en ny leder, der kan lede og tage ansvar for den pædagogiske udvikling i vores hverdag. Som DUS- og indskolingsleder på Vester Hassing Skole har du personaleansvaret for alle pædagoger og lærere i indskolingen.

Vi søger en teamorienteret og inspirerende pædagogisk leder med et børnesyn, som siger, at børn gør det bedste, de kan. Vores nye DUS- og indskolingsleder motiveres af at skabe sammenhæng mellem drift, udvikling og læring, og fastholder samtidigt fokus på kerneopgaven gennem en god struktur i de administrative dele af skolens drift. Der skal være overblik, helhedssyn og fokus på de vigtige detaljer.

Hovedopgaven bliver at sikre en indskoling og et fritidstilbud med høj kvalitet, hvor trivsel og læring går hånd i hånd. Der vil være fokus på at sikre en god og sammenhængende skoledag med fritidstilbuddet (DUS og DUS2). Som DUS- og indskolingsleder skal du være med til at sikre gode overgange mellem dagtilbud og skole, og du vil være med til at udvikle vores praksissamarbejde med de omkringliggende børnehaver.

På Vester Hassing Skole er vores overordnede værdier, "Fællesskab og Læringslyst". Det betyder at alle, har ret og pligt til at være en del af fællesskabet, og hvor eleverne kan se meningen med det, de skal lære. Vi er godt i gang med at omsætte ord til handling, og her vil du i høj grad kunne være med til at præge den nye fortælling om vores skole.

På Vester Hassing Skole går der ca. 400 elever fra 0. - 9. årgang. Skolen er afdelingsopdelt, og medarbejdergruppen er organiseret i årgangs- og klyngeteams. 300 af børnene er tilmeldt skolens Dus. På skolen er der 60 medarbejdere fordelt på lærere, pædagoger, teknisk servicepersonale, administration og ledelse.

Vester Hassing Skole er beliggende 13 km fra Aalborg i den nordøstlige del af Aalborg Kommune i et naturskønt område med fjord og skov i umiddelbar nærhed. Skolen har gode fysiske rammer, store lokaler og fællesarealer med fleksible læringsmiljøer.

Vi forventer at du:
  • Har en pædagogisk uddannelsesmæssig baggrund og erfaring med ledelse
  • Du har afsluttet, eller er i gang med at gennemføre, en relevant lederuddannelse.
  • Kan være en pædagogisk leder, der samler skolen omkring vores pædagogiske pejlemærker.
  • Formår at følge op på tiltag og følge disse hele vejen i mål.
  • Agerer tydeligt og ordentligt i din dialog – både ift. kollegaer, medarbejdere, elever og forældre.
  • Arbejder selvstændigt og på samme tid er en stærk teamplayer.
  • Er anerkendende og stærk i dine relationer, og du danner gode naturlige netværk, fordi du er tillidsvækkende, tydelig og ved, hvad du står for.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads:
  • Hvor der er tydelige opgave- og ansvarsfordelinger i ledelsesteamet.
  • Hvor der er gode muligheder for at tænke innovativt.
  • Hvor du bliver en del af et ledelsesteam, som de kommende år har et målrettet fokus på at styrke vores ledelse af de professionelle læringsfællesskaber og undervisningens praksis.
  • Med et udviklingsorienteret personale, hvor kulturen blandt medarbejderne kendetegnes ved engagement, fællesskab og hjælpsomhed
  • Hvor vi har en skolebestyrelse og en forældregruppe, der bakker op om skolen og dens værdier.
  • Med stor faglig stolthed og hvor elevernes trivsel er i højsædet

Vi søger en modig leder, der er vedholdende og brænder for at drive en god skole og DUS for alle. En leder, der har en naturlig interesse i elevernes læring og trivsel, og er synlig og involveret i det daglige liv på skolen.

Du vil blive en del af et ledelsesteam, som består af teknisk serviceleder, souschef og skoleleder. Vi ser forskellighed som en styrke, og hos os er der plads til både udvikling og udfordring. Vi tænker ledelse som en holdsport, sætter pris på godt humør og løfter i flok.

Stillingen som DUS- og indskolingsleder opslås i overensstemmelse med Aalborg Kommunes principper om Sammen om ledelse, fællesskab og læring - Learning Pipeline, der kan findes som et tema under værktøjer på www.nogetathavedeti.dk.

Oplysninger om skolen og skolevæsenet kan ses på skolens hjemmeside: www.vesterhassingskole.aula.dk og på skolevæsenets hjemmeside: www.nogetathavedeti.dk

Vi forventer, at du aftaler et besøg, inden du sender en motiveret ansøgning.

Interesserede kan, for yderligere oplysninger, kontakte Vester Hassing Skole ved skoleleder Søren Madsen på 31 99 47 03 eller souschef Anders Groth på tlf. 31 99 47 15.

Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale i Aalborg Kommune. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst indgået med KL.

Samtaler
Første samtale er torsdag d. 24. november 2022
Anden samtale er mandag d. 28. november 2022

Arbejdsstedets adresse: Halsvej 199, Vester Hassing, 9310 Vodskov.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9fb850c3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vodskov
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Skagen

    Fri kontakt
    Til en nyoprettet stilling søger Skagen Strand Feriecenter en Centerleder til fortsat udvikling af salget samt ledelse af 20 medarbejdere. Centerlederen refererer til bestyrelsen. Vi bor i en naturskøn oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Afdelingsleder
    • Skagen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Har du et helhedsperspektiv på ledelse, en stærk pædagogisk ledelsesprofil, og forstår du at inddrage alle interessenter i og omkring et dagtilbud? Vil du stå i spidsen for at udvikle den bedste pr..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vodskov over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0