Vikarstilling: Barselsvikariat som AC-fuldmægtig i Den Præhospitale Virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg

Den Præhospitale Virksomhed er en del af Region Nordjylland, og er ansvarlig for det præhospitale område i regionen. Det vil sige, at vi står for ambulancedrift, akutlægebiler, akutbiler, akutlægehelikopter, sundhedsfaglig visitation via 1-1-2 opkald og sundhedsberedskabet i tilfælde af større ulykker og hændelser.

Vi er med hjemtagelsen af dele af den regionale ambulancetjeneste og liggende patienttransport 1. april 2022 vækstet markant. Det betyder blandt andet, at vi har øget antallet af kolleger med ca. 250 M/K i ambulancetjenesten og den liggende patienttransport, bilparken øges med 51 køretøjer i form af ambulancer og lignende, drift af 13 ambulancebaser og hvad der ellers hører til drift af ambulancetjeneste og liggende patienttransport.

Den Præhospitale Virksomhed har i den forbindelse fokus på arbejdsmiljøet og det store arbejde forbundet med at få vedligeholdt og skabt arbejdsmiljømæssige rammer, for personalet i Den Præhospitale Virksomhed. Som følge af, at den nuværende medarbejder med ansvar for arbejdsmiljøområdet skal på barsel, søger vi derfor efter en barselsvikar til at varetage den administrative understøttelse af dette spændende og omfattende arbejde. Herudover vil der være rig lejlighed og mulighed for at arbejde med mange andre spændende opgaver som et led af den fortløbende implementering af den regionale ambulancetjeneste og liggende patienttransport.

Om jobbet
Du skal som barselsvikar varetage den administrative understøttelse af arbejdsmiljøarbejdet i Den Præhospitale Virksomhed. Der er ikke nogen krav eller forventninger om konkret kendskab til eller erfaring med arbejdsmiljøarbejde eftersom det som udgangspunkt vil være den administrative understøttelse du skal varetage. Dine opgaver vil bestå af blandt andet:
  • At lave dagsorden og referat af møder i arbejdsmiljøgruppen. 
  • At varetage den administrative understøttelse af AMR-gruppen 
  • At varetage sekretariatsbetjeningen for MED-møder.
  • At varetage sekretariatsbetjeningen for Styregruppe for Uddannelse

I forhold til de øvrige mange andre spændende opgaver forestiller vi os, der kan være varierende planlægningsmæssige, administrative og kommunikative opgaver relateret til den brede opgaveportefølje Den Præhospitale Virksomhed varetager.

Så vi leder formentlig efter en nyuddannet som gerne vil have foden indenfor på arbejdsmarkedet i sin første stilling og som kan se sig selv i nedenstående ligeså.

Vi forventer, at du:
  • Har en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Kan overskue en bred og varieret opgaveportefølje
  • Er vant til at arbejde struktureret og går systematisk til værks
  • Er analytisk orienteret og god til at formidle resultater til en bred kreds -skriftligt og mundtligt
  • Er vant til at arbejde såvel selvstændigt som i teams
  • Er initiativrig, effektiv og arbejder professionelt og systematisk med dine opgaver
  • Er en holdspiller, der trives i et miljø hvor det kollegiale fællesskab prioriteres og hvor gensidigt samarbejde, er en naturlig del af hverdagen
  • Trives i en omskiftelig hverdag med både korte og lange deadlines


Hvem er vi?
Vi er i alt ca. 350 ansatte i Den Præhospitale Virksomhed eftersom vi pr. 1. april 2022 har hjemtaget driften af dele af ambulancetjenesten og den liggende patienttransport.

I administrationen, hvor du skal sidde, er vi 15 medarbejdere, udover ledelsen. Vi har en blandet faglig baggrund med bl.a. sundhedsfaglige og samfundsvidenskabelige kompetencer. Vi har fokus på at understøtte vores dygtige sundhedsprofessionelle i deres arbejde i helheden og detaljen. Kort sagt er vi her for at redde liv, direkte og indirekte, døgnet rundt, året rundt.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi insisterer på, at holdånd, humor, ordentlighed, professionalisme og stramme deadlines skal gå hånd i hånd.

Læs mere om os her: www.dpv.rn.dk

Om stillingen og ansættelsesproces
Der er tale om et barselsvikariat for en fuldtidsstilling med ansættelse fra 1. oktober 2022 og 12 måneder frem.

Ansøgningsfristen er onsdag den 24. august kl. 12 og vi holder ansættelsessamtaler 26. august 2022.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem regionen og den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til AC-medarbejder Pusle June Veng Ægidius: Tlf. 2120 3812/[email protected] eller til kontorchef Søren Aagaard Christiansen: Tlf. 2195 4249/[email protected]

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg
  • Onsdag den 24. august 2022

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe Strategy, Organization, and Management Group at Aalborg University Business School is a research group with a focus on the organization, management, and strategy of incumbent firm..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe research group on Innovation, Knowledge and Economic dynamics at Aalborg University Business School(AAUBS), also known as the IKE Group, has a history spanning over 40 years in in..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowlege building of the global society as well as the development of prosperity, welfare and culture of Danish society. This is accomplished thr..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowledge building of the global society as well as the development of prosperity, welfare, and culture of Danish society. This is accomplished t..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 7
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!