Talstærk og udviklingsorienteret konsulent til Effekt og Økonomi i Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:
Har du lysten, drivet og kompetencerne til at give et markant bidrag til videreudviklingen af styringen på et af de mest interessante velfærdsområder i landets næststørste kommune? Kan du med lethed håndtere store datasæt, analysere hurtigt og i dybden og ikke mindst formidle forståeligt til chefer og samarbejdspartnere? Så er det måske lige dig, vi mangler!

Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune søger en skarp konsulent med meget stærke kompetencer inden for databaseret styring og udvikling, som samtidig kan lede processer og projekter med mange interessenter.

Du vil indgå i stabskontoret ”Effekt og Økonomi”, der udover at varetage klassiske økonomistyringsopgaver også har til formål at levere det bedst mulige styringsgrundlag for forvaltningen, så de økonomiske ressourcer omsættes til størst mulig positiv effekt for borgerne.

Din stilling vil primært rette sig mod at understøtte udviklingen af forvaltningens mål- og effektstyring, herunder udviklings-, implementerings- og driftsarbejde med effektvurderinger af de socialfaglige indsatser, som forvaltningens centre har ansvar for. Et fokusområde er bl.a. i højere grad at tænke på tværs af effekt- og økonomistyring, samt på tværs af social- og beskæftigelsesområdet. Generelt indebærer opgaverne bl.a. et skarpt blik for, hvordan forskellige styringsredskabers potentiale bedst muligt kan udfoldes til gavn for borgere, medarbejdere og ledelse på forskellige niveauer. Jobbet fordrer, at man formår en stærk og tydelig koordinering af processer og opgaver. Opgaverne løses ofte i tæt teamsamarbejde.

Stillingen indebærer, at du vil skulle levere diverse analyser og oplæg til ledelse og politisk niveau, understøttelse af diverse udviklingstiltag i driftsområderne samt give ledersparring. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ledelse og kolleger i staben ”Mål, Økonomi og Boliger”, som kontoret ”Effekt og Økonomi” er en del af, samt decentrale ledere og nøglepersoner i driftsområdernes centre.

Det vil være en fordel, hvis du er teoretisk og praktisk funderet i databaseret styring i den offentlige sektor og har sektorkendskab til det specialiserede socialområde, men det er ikke et krav.

Din profil:
Vores forventninger til dig:
  • Du er samfundsvidenskabeligt uddannet, som cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol. eller lign.
  • Du har absolut flair for og interesse i at arbejde med tal og kan håndtere datasæt meget professionelt (primært via Excel, men også gerne SQL, Targit mv.).
  • Du har relevant erfaring med – eller stor interesse for – offentlig økonomi- og/eller effektstyring inden for det kommunale specialiserede socialområde eller beskæftigelsesområdet.
  • Du er fagligt meget ambitiøs, og du kan ikke lade være med at bidrage til udviklingen af kontoret, og at forvaltningen drives så effektivt som muligt.
  • Du er vedholdende, får opgaverne i mål og er en ”afslutter”.
  • Du har solide analytiske evner og formulerer dig klart, pædagogisk og præcist skriftligt og mundtligt til alle relevante samarbejdspartnere.
  • Du har interesse og solid forståelse for it og kan let sætte dig ind i nye it-systemer.
  • Du er omhyggelig, ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt, men altid i dialog og samarbejde med kolleger og ledelse.
  • Du har flair og interesse for at arbejde i en dynamisk, politisk styret organisation.
  • Du trives i en fagligt ambitiøs, men uformel kultur, hvor der undertiden arbejdes i et meget højt tempo og med mange samtidige opgaver.
  • Du arbejder tværgående med blik for helheden, er proaktiv og har et godt humør.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder en spændende og meningsfuld arbejdsplads med gode, dynamiske og ambitiøse kolleger og samarbejdspartnere. Din arbejdsplads vil være lokaliseret i det centrale Aarhus.
Løn og ansættelsesvilkår:Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen pr. 1. august 2020. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kontorchef Martin Bilberg på [email protected] eller 51576634 eller fuldmægtig Pernille Cæcilie Petersen på [email protected] eller 31365271.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist 24. maj kl. 23.59.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 11. juni. Evt. 2. samtale finder sted 19. juni.

Ansøgning bedes vedlagt relevante bilag, herunder eksamensresultater.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.
Om os:
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse (MSB) yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. MSB er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere og udstødte samt udsatte børn og unge. MSB er også ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Århus C
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 4