Konsulent (AC fuldmægtig) til VIAs økonomiafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Kan du lide at arbejde med processer og analyser i en kompleks organisation? Trives du med en bred opgaveportefølje, og kan du lide at have mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega i VIAs økonomiafdeling.
Vi søger en akademisk konsulent, som dels kan fungere som understøttende betjening af ledelsen i Økonomi primært med vægt på understøttelse af VIAs økonomiske kerneprocesser og sagsfremstillinger, men også indgå i afdelingens analyse og udviklingsarbejde.

Opgaven:
Du vil indgå i et lille team på tre medarbejdere, som primært arbejder med økonomiske analyser, VIAs økonomiske kerneprocesser og sagsfremstillinger samt rapportering opad og nedad i ledelseskæden.
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Ansvar for at drive processer og projekter
  • Støtte til ledelsen i Økonomi bl.a. i form af udarbejde skriftlige sagsfremstillinger, rapportering, informationsmateriale samt præsentationsmateriale
  • Understøtte VIAs økonomiske kerneprocesser

VIAs økonomiske kerneprocesser og formidling i form af understøttende rapportering er omdrejningspunktet for din funktion, og det er vigtigt, at du interesserer dig for både økonomi, sagsbehandling, analyser og processer for at du kan lykkes i jobbet. Vi forventer, at du er både opsøgende, inddragende, undersøgende og udførende, så gode formidlingsevner og systematisk og struktureret tilgang til enhver opgave er en absolut forudsætning.

Om dig
Vi forventer, du har en uddannelsesbaggrund på akademisk niveau og gerne har erfaring fra lignende stilling. Du er en dygtig mundtlig og skriftlig formidler, god til processer, og du arbejder proaktivt og relationelt. Det er vigtigt, at du kan samarbejde med mange forskellige faggrupper på kryds og tværs i organisationen.

Som person trives du i et uformelt arbejdsmiljø, og du kan jonglere med mange bolde på samme tid. VIA er en organisation i konstant forandring og udvikling, så vi forventer af dig, at du hurtigt kan tilpasse dig nye systemer, arbejdsmåder og rammer. Du har en nysgerrig og åben tilgang til dine opgaver og dine kolleger omkring dig, og så skal du være ansvarsbevidst og vedholdende. Sidst, men ikke mindst, trives du med udfordringer og har en positiv tilgang til fællesskaber.

Lidt om VIA Økonomi
VIA Økonomis overordnede formål er, at sikre at VIAs midler anvendes effektivt og forsvarligt og i overensstemmelse med VIAs formål, interne regler og retningslinjer samt lovgivningen på området. Økonomi støtter VIAs forretning bl.a. med specialiseret økonomistøtte (fx projektregnskaber og økonomistyring) samt ved udarbejdelse af konkrete analyser med fokus på ressourceudnyttelse og effektiv drift.

Det betyder for Økonomi, at vi skal være en afdeling, der er kendetegnet ved:
  • Høj faglighed og effektivitet
  • En serviceminded tilgang og engagement med fokus på opgavevaretagelsen
  • Gennemsigtighed og fleksibilitet
  • Nytænkning og udvikling af fagligheden

I alt er der ansat 52 medarbejdere i Økonomi.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere med indplacering som fuldmægtig.
Ansættelsen er på fuld tid.
Hovedarbejdssted er Campus Nord, Hedeager 2, 8200 Aarhus N, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Tiltrædelse hurtigst muligt eller pr. 1. januar 2022.

Er du interesseret?
Så ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Sophie Kovacevic Mogensen på tlf. 8755 1160, e-mail [email protected]
Vi skal have modtaget din ansøgning senest torsdag den 17. november 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. november 2021.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Århus C

    Applications are invited for a three-year assistant professor position in legume genetics at the Center for Quantitative Genetics and Genomics, Aarhus University, Denmark.Expected start dateThe..
    • Akademisk medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Århus N

    The School of Communication and Culture at Aarhus University invites applications for the position of tenure-track assistant professor of platform studies based at the Department of Media and Journ..
    • Akademisk medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Århus C

    The Centre for Educational Development (CED) at Aarhus University invites applications for a position as assistant professor. The position is full-time (37 hours per week) for three years from 1 De..
    • Akademisk medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder (vikar) i Århus

    Om jobbet:Vil du være med til at gøre Aarhus til en endnu mere tryg by at leve og bo i? Synes du, det lyder spændende at arbejde med byrådets visioner om bl.a. at øge trygheden i nattelivet, på n..
    • Akademisk medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3