HR Partner til Haderslev/Skrydstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Ser du dig selv arbejde i et spændende miljø med både civile og militære kolleger? Brænder du for at arbejde med mange forskellige HR aspekter og evner du at sætte kundens behov i centrum? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, med høje ambitioner og godt humør?
Så er du lige den kollega, vi mangler som HR-partner, til at servicere cheferne ved Slesvigske Fodregiment i Haderslev og Fighter Wing i Skrydstrup.

Om os

Vi støtter operationaliseringen og implementeringen af HR-strategien i Forsvaret. Det gør vi ved at rådgive og støtte chefniveauet samt de øvrige centrale medarbejdere i personelforvaltningen. Vi arbejder som udgangspunkt inden for daglig tjenestetid, dog kan der i perioder forekomme merarbejde, ligesom du må forvente nogen rejseaktivitet i forbindelse med deltagelse i seminar, møder osv.

Du ansættes i Forsvarsministeriets Personalestyrelse, hvor vi er en del af Rådgivningsafdelingen som består af ca. 100 medarbejdere, vi er centreret i Karup og Ballerup.
Vores sektion er på 28 medarbejdere, der servicerer myndigheder fordelt på 17 forskellige tjenestesteder i hele landet.

Om stillingen

Vi søger én ny kollega til vores team i Haderslev/Skrydstrup, bestående af yderligere én medarbejder. Du vil med din rådgivning og støtte, få stor betydning for chefernes opgaveløsning inden for HR.

Du vil primært skulle bistå Fighter Wing i rekrutteringsarbejdet ifm. implementering af det nye kampfly, hvilket forventeligt omfatter mere end 500 rekrutteringer de kommende 6 år, samt bistå Slesvigske Fodregiment i opbygningen frem mod en fuld struktur på ca. 600 medarbejdere i 2023. Dette ved blandt andet at:

• Arbejde med strategiske udviklingsprojekter på HR-området, eksempelvis talentudvikling, organisationsudvikling og fastholdelse, samt rekruttering.
• Udvikle og implementere lokale HR-initiativer.
• Føre en løbende dialog og sparring med chefer i forhold til udvikling- og procesfacilitering.
• Bidrage med relevant ledelsesinformation.
• Bidrage til skabelse af synergi inden for HR på tværs af koncernen.
• Deltage i diverse mødefora og netværksgrupper.

Ken (kollega) siger: ”Du kan glæde dig til en afvekslende hverdag med møde af mange mennesker og varierende arbejdsopgaver. Du skal kunne indgå i et partner- og kollegaskab hvor vi starter og slutter dagen med et smil”.

Om dig

Du har HR erfaring enten fra Forsvaret eller fra det civile.

Er du civil, har du en akademisk uddannelse og/eller 5 års HR erfaring eller lignende.

Er du militær, er du er seniorsergent eller kaptajn og gerne med erfaring indenfor HR området.

Du er imødekommende, selvstændig, energisk, har masser af gåpåmod med særlig flair for tværorganisatorisk samarbejde. Det er et væsentligt parameter, at du trives i en organisation med stor kompleksitet og i spændvidden mellem stærke traditioner på den ene side og ønske om forandring på den anden.

Du har en målrettet og effektiv indstilling til dine opgaver, og du har mod på at skære opgaverne til. Du er positiv og inspirerende i skrift og tale.

Du er opsøgende og nysgerrig ift. nye relationer og arbejdsopgaver, og du er omstillingsparat, da prioriterede opgaver kan forandre din planlagte arbejdsdag.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast tjenestested i Haderslev eller Skrydstrup.

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Stillingsindholdet vil blive justeret, alt efter dit funktionsniveau og din uddannelse.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Som ansat har du pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

En militær ansættelse er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos chef Kim Birkmose Schmidt på telefon 41 32 03 45.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders E. Filtenborg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er 20. april. Samtaler forventes afholdt i Haderslev den 27. april.

Stillingen er til besættelse fra den 1. juni eller snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet, herunder HR-driften inden for Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Værnsfælles
Forsvarskommando, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt funktionelle styrelser, herunder Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og
Personalestyrelsen m.fl.
FPS støtter koncernens styrelser og myndigheder bl.a. gennem rekruttering til koncernens uddannelser og ca. 19.500 faste civile og militære stillinger samt 3.500 stillinger i reserven, rådgivning om HR-forhold, indkaldelse til Forsvarets Dag og værnepligt, forhandling af overenskomster og støtte til veteraner og pårørende. FPS har det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.
FPS er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø.
Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer rundt omkring i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 20. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0