Erfaren forretningsarkitekt søges til et af de største it-transformationsprogrammer i D... - Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Som erfaren forretningsarkitekt har du nu muligheden for at gøre en forskel i et af Danmarks vigtigste og måske mest komplekse it-transformationsprogrammer. Du skal sætte din viden og erfaring i spil og være med til at sikre, at metoder anvendes på den rette måde i programmet. Vi tilbyder en spændende og travl arbejdsplads med politisk opmærksomhed, og hvor du får muligheden for at sætte dit eget præg. Sammen med dygtige kolleger skal du være med til at sikre de bedste betingelser i opbygningen af fremtidens digitale toldvæsen.

Den nye EU-toldlovgivning medfører væsentlige ændringer både for erhvervslivet og i Toldstyrelsen i Danmark, herunder udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet. Det vil have meget stor betydning for den danske import og eksport, for det indre marked, for vores danske virksomheder og for vores kolleger i Toldstyrelsen, som vi arbejder tæt sammen med. Du bliver tilknyttet toldprogrammet (EUTK) i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark.

Bliv en del af Kontoret for Procesudvikling & Product Management EUTK
Du har mod på at være med i et stort udviklingsprogram, hvor vi arbejder efter agile metoder og lægger stor vægt på at løse opgaver som et team. I programmet arbejder vi ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework), så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne. I dit daglige virke vil du være i dialog med en bred kreds af interessenter. Du har særligt fokus på at understøtte og vejlede de enkelte projekters Business Analysts og Product Owners med metode og viden omkring det at transformere Toldstyrelsens behov til digitaliserede løsninger gennem en allerede udviklet metode. Dine primære opgaver er at:

  • Sikre at den rette metode for procesmodellering, kapabilitets kortlægning og feature beskrivelser følges i de respektive projekter samt facilitere workshops for de enkelte discipliner.
  • Sikre sammenhæng mellem de tre arkitekturdiscipliner – proces (forretning), informationer og applikationer i både behovsafklaringen og senere i udviklingen af de digitale løsninger.
  • Arbejde med en it-leverandør og du ved derfor, hvilke behov det stiller til procesmodellering og generel dokumentation af en forretning.
  • Bringe dit kendskab til begrebs- og informationsmodellering i spil og sikre forståelsen for vigtigheden af de artefakter, som vi arbejder med i it-arkitekturen.
  • Arbejde med en it-leverandør/it-driftsorganisation som slutmodtager af produktinformation og en forretning som slutmodtager af en digital løsning.
  • Rådgive på et konceptuelt og logisk niveau og formå ikke at blive bremset af detaljer.


Som fagperson er du derfor i stand til, at:

  • Forstå hvor skillelinjen går mellem at beskrive forretningsbehov og at detailspecificere løsninger.

  • Fremstå med en faglig autoritet, der indgyder tillid og samtidig agere coach for kolleger med mindre erfaring.
  • Bevare en robusthed og et godt overblik også i hektiske situationer. Du lader dig sjældent påvirke af andre som vil noget andet, end den metode du plæderer for.


Om dig
Du har minimum +5 års erhvervserfaring, og din forretningsmæssige forståelse stammer fra involvering i komplekse it-projekter/-programmer i en eller flere store organisationer, gerne med et politisk islæt i interessentlandskabet. Du arbejder godt sammen med mange forskellige fagligheder og sikrer en god dialog med bidragydere i projekter.

Du har en kandidatuddannelse og er god til at formulere dig skriftligt og mundtlig på både dansk og engelsk. Det er vigtigt, at du har interesse for at arbejde i et tværorganisatorisk miljø, hvor du har et helhedsorienteret fokus på dit arbejde skal hænge sammen og anvendes på tværs af projekter.

Som person kan du lide at ”stå på scenen” og sælge budskaber og du lader dig ikke slå ud af modstand og manglende lyst til at følge dine budskaber – du skal være vedholdende. Du har et stort drive og finder det naturligt at arbejde i en omskiftelig hverdag, hvor du skal agere i krydsfeltet mellem it og forretning. Du er struktureret og trives med vekselvirkningen mellem selvstændigt arbejde og tværgående samarbejde for at sikre leverancerne.

Toldprogrammet
I Toldprogrammet er vi pt. ca. 100 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. I løbet af 2020 forventer vi at byde yderligere 100 nye kolleger velkommen. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god mellem os, omgangstonen uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Som medarbejder i Toldprogrammet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub og fredagsbar m.m. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har gratis parkering i kælderen.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 15. marts 2020.Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lead Forretningsarkitekt Anders Larsen på tlf. 72 37 41 21 eller kontorchef Jonas Christensen på tlf. 72 38 93 19.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Der indgår en logisk og personlighedstest i ansættelsesforløbet

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1