Kontorchef til foranalyser og PMO af store it-udviklingsprogrammer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du stå i spidsen for arbejdet med rapportering og styring relateret til udviklingen af nye it-systemer til Danmarks skatteforvaltning? Så er du måske den nye kontorchef i Foranalyse og PMO i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Som kontorchef i Foranalyse og PMO får du ansvaret for at understøtte og servicere to store transformationsprogrammer i Skatteforvaltningen - Implementeringscenter for Inddrivelse (ICI) og Implementeringscenter for Ejendomsvurdering (ICE). Du sikrer den løbende rapportering på status i programmerne med henblik på at sikre transparens især i forhold til direktion og departement.

Konkret skal du lære forretningsprocesser, systemer og interessenter at kende, for på den måde at understøtte fremdrift via gennemsigtig rapportering. Kontoret fungerer som PMO for de to programmer, som styres efter det agile rammeværk SAFe og du vil derfor være garant for, at programmernes projekter understøttes smidigt, og at risici- og fremdriftsstyring drives professionelt.

Du sikrer også, at der løbende udarbejdes analyser og oplæg til brug for strategiudvikling centreret omkring de to store transformationsprogrammer. Analysearbejdet sker i samarbejde med andre analyseenheder i styrelsen og i tæt samarbejde med styrelsens stabsfunktioner, samt tekniske funktioner i styrelsen.

Kontoret er en del af afdelingen Forretning og Proces ICI/ICE, der består af i alt syv kontorer. Du vil som kontorchef både skulle arbejde tæt sammen med kontorerne involveret i de store udviklingsprogrammer, men også med resten af styrelsen og i særlig grad også eksternt, ud mod de øvrige styrelser i skatteforvaltningen.

Dine opgaver som kontorchef er blandt andet:

  • Sikre et retvisende indblik i status og fremdrift for verserende udviklingsprogrammer gennem løbende udarbejdelse af afrapporteringer og håndtering af spørgsmål fra interessenter
  • Sikre effektiv ledelsesbetjening i form af udarbejdelse af notater, forelæggelser og præsentationer, der orienterer om status og udfordringer i programmerne.
  • Faglig ledelse og personaleledelse af ca. 12-14 ambitiøse og dygtige akademikere, økonomer, projektledere mv.
  • Facilitering af forretningsstrategiudvikling relateret til it-udvikling
  • Sikre gennemarbejdede analyser, der kan danne grundlag for strategiske beslutninger omkring forretningsgange, it, processer og systemudvikling
  • Interessenthåndtering, herunder dialog med øvrige styrelser, oplæg til styregrupper, beslutningsfora og projektrapportering


Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse fx som cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller cand.jur. og erfaring som leder gerne fra en politisk styret organisation. Derudover lægger vi vægt på, at du har følgende kompetencer:

  • Erfaring med ledelses- og/eller betjening gerne fra en offentlig styrelse eller et departement
  • Erfaring med strategi- og analysearbejde i store og komplekse organisationer, herunder med facilitering af workshops på højt ledelsesniveau
  • Erfaring med afrapportering på større, komplekse programmer
  • Kendskab til politiske processer og erfaring med at arbejde op imod et departement og det politiske niveau
  • Evner at skabe overblik og håndtere komplekse problemstillinger
  • Være en inspirerende og troværdig leder, der kan motivere og sætte klare mål
  • Er udviklingsorienteret og har stærke samarbejdskompetencer


Kendskab til offentlige udviklingsprojekter er desuden en fordel.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, dit CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest 13. april.

Yderligere oplysninger omkring stillingen kan fås ved kontakt til underdirektør for Forretning og Proces, Mette Ring Rossing på tlf. 2538 2287.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Fra slut 2020 vil halvdelen af medarbejderne i kontoret have arbejdssted på Nybrovej 110 og 116 i Lyngby.

Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil desuden forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 13. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1