Chefkonsulent til faglig ledelse af Team Digitalisering i Strategisekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du arbejde tæt på den øverste ledelse i Danmarks største it-styrelse? Vil du være med til at varetage skatteforvaltningens interesser i tværministerielle samarbejder om offentlig digitalisering? Brænder du for at arbejde i snitfladerne mellem strategi, it-udvikling og det politiske niveau og trives du med at have det faglige ansvar i forhold til opgaveløsningen? Så er det måske dig, vi leder efter.

Strategisekretariatet er inddelt i tre teams, som arbejder med kommunikation, strategi og eksterne samarbejder. I Team Digitalisering har vi særligt fokus på de to sidste, hvor vi dagligt beskæftiger os med etablering og koordinering af styrelsens tværministerielle og internationale aktiviteter vedr. it og digitalisering, klassisk sekretariatsbetjening, udarbejdelse af analyser og andre policy- og strategiopgaver for direktionen, som vi arbejder tæt sammen med. Team Digitalisering har også en særlig opgave som styrelsens kontaktpunkt for nye initiativer i de tværoffentlige samarbejder, som skal bearbejdes med et stærkt blik for styrelsens strategiske interesser.

Er du klar på at løse opgaver, der gør en forskel?
Som chefkonsulent i Team Digitalisering får du en helt central rolle i teamets varetagelse af det fællesoffentlige samarbejde om digitalisering. Med fokus på at koordinere og danne stærke samarbejdsrelationer skal du være faglig sparringspartner for resten af teamet, så kvaliteten af sagerne er i top.

Dine opgaver spænder bredt og består primært i at:

  • i samarbejde med kontorchefen at sikre, at teamet understøtter den strategiske retning i kontoret
  • forestå sparring og kvalitetssikring vedr. teamets opgaver
  • varetage koordinering og prioritering af teamets opgaver, herunder gennem afholdelse af teammøder, samarbejde med og statusorientering til kontorchefen
  • udarbejde og styre strategiske analyser og beslutningsoplæg, der tager hånd om it-faglige problemstillinger – og ofte omhandler de nyeste digitale tiltag i det offentlige
  • koordinere, facilitere og samarbejde med et bredt udvalg af interessenter på tværs af skatteforvaltningen, tværoffentlige udvalg, råd og arbejdsgrupper vedr. it og digitalisering


Du kan se frem til at blive en del af et kontor med dygtige, selvstændige og ambitiøse kollegaer. Vi har en travl og alsidig hverdag, hvor du vil blive udfordret. Vi løfter i flok, har en uformel omgangstone og gør en dyd ud af, at det skal være sjovt at være på arbejde.

Kan du se det store billede og samtidig have øje for detaljen?
Som chefkonsulent i Strategisekretariatet skal du både indgå i det komplekse samspil mellem vores interne og eksterne samarbejdspartnere, kunne se det store billede og have øje for detaljerne, som gør en forskel.

Du har en relevant uddannelse som fx cand.scient.pol., cand.polit./oecon., cand.jur. eller lignende, har erfaring med team- og/eller projektledelse og motiveres af at påtage dig den faglige ledelsesopgave. Det er et krav, at du har flere års erfaring med en eller flere af ovenstående opgaver. Derudover er det en forudsætning, at du har flere års erfaring med it og digitalisering – gerne fra en politisk styret organisation, da du vil komme til at arbejde som bindeled i spændingsfeltet mellem forretningen og it.

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan drive den faglige ledelse af teamet og understøtte kontorchefen i det daglige arbejde
  • er samarbejdsorienteret og det falder dig naturligt at dele ud af din viden
  • arbejder systematisk, struktureret og vedholdende – også med længerevarende opgaver og analyser, som involverer mange interessenter
  • er i stand til at gennemskue komplekse problemstillinger og kan formidle dem klart og præcist på skrift og i tale – også under korte deadlines


Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer samt relevant dokumentation bedes sendt via nedenstående link senest den 17. maj 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Gitte Fensten Madsen på telefon 72 37 27 26.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest, og kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå test som led i ansættelsesprocessen.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning.’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 17. maj 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1