Erfaren forandringskonsulent til transformationsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Som forandringskonsulent i Data og Analyse skal du være med til at løse en kompleks og vigtig udviklingsopgave i staten – nemlig udviklingen af fremtidens Skatteforvaltning.

Om stillingen
Som vores nye forandringskonsulent bliver du et centralt omdrejningspunkt i forandringsledelses-arbejdet og skal bidrage til udviklingen og faciliteringen af forandringsledelse. Du skal arbejde bredt inden for forandringsledelsens deldiscipliner: Ledelse af forandringer, træning og forandringskommunikation. Du skal understøtte forskellige forandringsprojekter og transformationer både internt i Data og Analyse samt i projekter rettet mod vores søsterstyrelser i Skatteforvaltningen. Opgaverne er alsidige og spænder fra skriftlige kommunikationsopgaver, facilitering, udarbejdelse af procesplaner som fx implementerings- trænings- og kommunikationsplaner, træning - ofte i form af ’train the trainer’ samt rådgivning af og sparring med ledere og kolleger.

I samarbejde med forandringsteamet får du ansvar for:

  • At deltage som forandringsfacilitator på konkrete projekter, hvor du får ansvaret for forandringsarbejdet enten gennem træning af projektets øvrige deltagere eller selvstændigt afhængigt af opgaven
  • Træning fx undervisning og train the trainer-aktiviteter
  • At skrive nyhedsbreve, talebudskaber og hjælpe med formulering af forandringsbudskaber eller på anden måde kommunikativt understøtte forandringsledelse
  • At understøtte aktiviteter inden for forandringskonceptet i Data og Analyse som træning, adfærdsdesign, konflikthåndtering og interessenthåndtering, herunder analyseopgaver


Om dig
Du har en relevant akademisk baggrund med en kommunikationsprofil og/eller indenfor forandringsledelse. Du har flere års erfaring med forandringsledelse og kan dokumentere resultater fra lignende stillinger i en offentlig eller privat organisation. Du har stor teoretisk viden om kommunikation og forandringsledelse og har et dynamisk repertoire af praksismetodikker.

Som person er du udviklingsorienteret, udadvendt, inddragende og løsningsorienteret og trives i et entreprenant miljø. Du arbejder selvstændigt og kan hurtigt danne dig et overblik over dine opgaver inden for et komplekst område, samtidig med at du har øje for detaljen.

Du formår at samarbejde med forskellige interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som er modsatrettede. Du kan kommunikere og samarbejde på forskellige niveauer i en organisation samt med eksterne konsulenter og interessenter.

Vores team og organisering
Du bliver ansat i kontoret for Datagovernance, Teknologi og Arkitektur i fagsøjlen Data og Analyse i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er en del af Skatteforvaltningen. Vores team, Forandringsteamet, er et lille team med forskellige fagligheder inden for forandringsledelse. Det, der binder os sammen, er en stor passion for fagligheden forandringsledelse. Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os og tilbyde organisationen interventioner, der reelt gør en forskel for deres praksis. Vores tilgang skal bidrage til at forbedre organisationen og øge produktiviteten. Og vi tager vores egen medicin, så alle metoder og tilgange afprøver vi løbende på hinanden. Vi er nørdede inden for vores faglighed. Vi lægger samtidig stor vægt på, at vores samarbejde fungerer, så vi mødes jævnligt og sparrer, giver feedback og idé-udveksler.

I Udvikling- og Forenklingsstyrelsen arbejder vi agilt. Det betyder blandt andet, at du både har en personaleleder, din kontorchef i linjen, samt en faglig teamlead i vores matrixorganisering. I praksis betyder det, at det daglige arbejde organiseres, prioriteres og udvikles i teamet samtidig med, at du har løbende sparring med din personaleleder.

Grundig introduktion og onboarding
Du kan se frem til at arbejde i et dynamisk kontor og i et team, hvor du har mulighed for at præge dine opgaver og vores processer og få faglig sparring. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Du vil indgå i et introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, herunder træning i forandringsledelseskonceptet og de dertilhørende delkapabiliteter.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 28. maj 2020. Tiltrædelse den 1. august 2020.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Change Manager og teamlead i forandringsteamet Mathilde Nedergaard Fick på tlf. 72372561. Der indgår en logisk test og en personanalyse samt en faglig case i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Der vil tillige være mødeaktivitet på vores lokation i Lyngby.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 28. maj 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1