To dygtige kolleger til direktionssekretariat i Skatteforvaltningen - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling af fremtidens it-systemer til inddrivelse af skatter og afgifter til gavn for velfærdssamfundet? Og har du mod på et selvstændigt og udfordrende job helt tæt på topledelsen, hvor du samtidig bliver en del af et engageret team? Så er du måske vores nye kollega i Direktionssekretariatet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en styrelse under Skatteministeriet og spiller en central rolle i en af de største forandringsprocesser i staten lige nu. UFST har ansvaret for at sikre en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning, hvor vi skal vedligeholde eksisterende it-systemer samt understøtte udvikling og forenkling af it-løsninger og processer gennem en data- og analysedrevet tilgang.

UFST har ca. 1500 højt dedikerede medarbejdere og chefer, der er sammen om en hverdag med højt tempo og spændende udfordringer. Vi har et højt fagligt niveau på vidt forskellige områder og ser det som en styrke, at vi kan supplere hinanden og i fællesskab gøre en positiv forskel for samfundet. Vi har en kultur, der er baseret på tillid og samarbejde, og hvor der er plads til forskellighed.

Direktionssekretariatet består af et direktionsteam, et høringsteam og et revisionsteam, og vi hjælper hinanden på tværs af teams’ene, når der er travlt. De ledige stillinger er i direktionsteamet, som bl.a. varetager direktions- og departementsbetjening og yder støtte til organisationen bredt set. I direktionsteamet arbejder vi helt tæt på direktionen og har til opgave at sikre det bedst mulige grundlag for beslutninger. Det kræver, at komplicerede informationer, processer og strategier kan omsættes til analyser og skarpe beslutningsoplæg.

Arbejdet i direktionsteamet er meget omskifteligt, når det gælder opgaver, arbejdstid og tempo. Det stiller store krav om fleksibilitet – både til den enkelte medarbejder og kontoret som helhed. Fleksibiliteten går begge veje, så der også er plads til familie- og fritidsliv.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, hvor du kommer helt tæt på centrale processer, og du bliver en del af et hold, hvor alle har stærke faglige profiler og et ønske om at præstere bedst muligt.

Det er en helt afgørende forudsætning for vores opgaveløsning, at der i høj grad er tale om en holdindsats, at vi har god kemi og er drevet af ansvarsfølelse. Sammen skaber vi rammerne for direktionens daglige virke og medvirker til udviklingen af UFST.

Om stillingen

Du skal løse opgaver på tværs af styrelsen og med kontaktflader til eksterne samarbejdsparter – særligt i departementet og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Dine arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt i forhold til dine kompetencer og vil bl.a. kunne omfatte:

  • Kvalitetssikring af materiale til interne og eksterne parter
  • Agere ind- og udgang for sager til og fra direktionen
  • Varetagelse af udviklingsopgaver
  • Betjening af Skatteministeriets departement
  • Forberedelse, opfølgning og deltagelse i styrelsesdirektørens møder.


Opgaverne stiller krav til dine skriftlige formidlingsevner, din sans for detaljen og din forståelse for at arbejde med politiske og strategiske processer. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde med korte deadlines og med at agere bredt på tværs af styrelsen, ligesom du skal være klar til at tage ansvar og løse både store og små opgaver.

Din profil

Du har en relevant samfundsvidenskabelig eller tilsvarende uddannelse og har fra tidligere ansættelser opnået solid forståelse for samspillet mellem en faglig styrelse og et departement. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med sekretariatsarbejde og ledelsesbetjening fra en politisk styret organisation.

Vi forventer, at du:

  • trives i en udadvendt rolle, hvor du kan etablere stærke relationer og netværk på tværs af organisationen
  • arbejder struktureret, vedholdende og interesserer dig for detaljen, når det er nødvendigt, men at du hele tiden bevarer det store overblik
  • kan ”skære en sag til”
  • har en god forståelse for politiske, organisatoriske og samfundsmæssige problemstillinger
  • er ambitiøs og målrettet – ikke kun på egne, men også på organisationens vegne
  • er en holdspiller med veludviklede samarbejdsevner, situationsfornemmelse og helhedsforståelse.


Stillingerne forventes besat på special- eller chefkonsulentniveau, men for den rigtige kandidat kan en ansættelse som fuldmægtig også komme i betragtning.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamenspapirer samt relevant dokumentation bedes sendt via nedenstående link senest den mandag den 1. juni 2020. Har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Marianne Østerby Kristensen på 7237 5978 eller chefkonsulent Pernille Kehlet på 7238 8480.

Ansættelse er pr. 1. august eller snarest muligt.

Der vil blive gennemført tests som led i ansættelsesprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1