It-specialist til rollen som systemejer på applikationsudvikling, vedligehold og drift ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Som systemejer er du det proaktive omdrejningspunkt for koordinering af applikationsudvikling, vedligeholdelse og drift af vores erhvervsvendte it-systemer på toldområdet. Du er således med til at udvikle et af skatteforvaltningens centrale områder, som har stor samfundsmæssig betydning. Stillingen giver dig store faglige udviklingsmuligheder gennem samarbejde og mange forskelligartede opgaver.

Om stillingen

I rollen som systemejer har du fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder. Du får desuden et tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, da størstedelen af vores it-systemer er outsourcede. Du arbejder derfor på at opnå et fortsat godt leverandørsamarbejde og sikrer kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi. Du bidrager endvidere til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens vurdering og estimering af fremtidig it-understøttelse af ny lovgivning. Du vil også indgå i projekter og opgaver i forhold til udvikling af nye toldsystemer (implementering af EU’s nye Toldkodeks).

Dine opgaver inkluderer, at du:

  • Sikrer økonomisk effektivitet og kvalitetssikring af leverandørernes estimater og tilbud
  • Tilpasser kravspecificeringer til leverandørerne ud fra forretningsmæssige behov
  • Anvender ITIL-processer i det daglige samarbejde med forretningsområderne og leverandørerne
  • Udfører systemtests i samarbejde med dit team, forretningsområderne og leverandøren
  • Sikrer hurtig og effektiv håndtering af incidents
  • Udfører koordinerende opgaver i forhold til EU og øvrige medlemsstater på fælles EU-systemer
  • Arbejder i et komplekst set-up, hvor du skal samarbejde med mange interessenter
  • Bidrager aktivt til governance af skatteforvaltningens løsninger.


Om dig

Du er it-specialist med flair for forretningsbehov. Vi forestiller os, at du har erfaring med leverandørstyring og projektstyring. Du har tidligere arbejdet som product/system-owner/systemejer, it-/forretningskonsulent eller kommer fra en lignende stilling, men du kan også være nyuddannet med relevant uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. cand.it, cand merc.it professionsbachelor i softwareudvikling, datamatiker eller lignende.

Dine personlige kompetencer:

  • Du er proaktiv, initiativrig og tager ansvar for dine opgaver, så du sikrer, at deadlines bliver overholdt. Du er god til at håndtere mange opgaver samtidigt.
  • Du er kommunikativt dygtig og god til at samarbejde i et bredt fagligt miljø med både forretningseksperter, it-kollegaer og leverandører.
  • Du har lyst til hele tiden at lære og er i stand til at sætte dig ind i komplekse it-faglige og forretningsmæssige problemstillinger.


Om din nye arbejdsplads

Du bliver en del af kontoret Toldsystemer, som består af 15 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred portefølje af systemer/applikationer, som understøtter Toldstyrelsens forretningsprocesser.

Kontoret er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som omfatter Skatteforvaltningens udførende og strategiske it-leverandørstyring. Du kan se frem til et tæt samarbejde på tværs af kontorerne, hvor du især samarbejder med andre systemejere, platformsejere og det relaterede forretningsområde. Vi arbejder i dag meget fleksibelt uden faste pladser, men i en teamstruktur. Tonen er generelt uformel og humørfyldt.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” senest 2. juni

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Ragnhild Hjort Hargaard på tlf. 72 37 62 65.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdsstedet vil være Osvald Helmuths vej 4 2000 Frederiksberg.

Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 02. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1