Vi søger nye kollegaer, der brænder for krydsfeltet mellem Økonomi og IT-udvikling - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Kan du se dig selv bygge bro mellem politiske processer, budgetestimering og IT-udvikling? Bliver du motiveret af at udvikle nye løsninger, værktøjer og metoder? Så er i Kontoret for Estimering måske noget for dig!

Om kontoret
Kontoret for Estimering i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udarbejder business cases for it-udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen. Kontoret understøtter estimeringen af omkostninger og gevinster for it-projekter på tværs af hele den samlede projekt- og opgaveportefølje i Skatteforvaltningen, hvilket omfatter alt fra store programmer i milliardstørrelsen til projekter med budgetter på 10-500 mio. kr.

Kontoret har ansvaret for at udvikle og vedligeholde nye metoder og redskaber til estimering af it-udviklingsprojekter, der kan sikre, at Udviklings- og forenklingsstyrelsens it-projekter baseres på så sikkert et økonomisk grundlag som muligt. Vores metodekasse er alsidig, og vi arbejder med alt fra facilitering af workshops med it-eksperter og udviklingsteams til udvikling af datadrevne omkostningsmodeller. Kontoret arbejder desuden med indsamling og analyse af økonomi-, projekt- og markedsdata, der bidrager til at underbygge omkostningsskøn.

Vi er et nyt kontor, der fortsat er under opbygning, og vi arbejder med et helt nyt fag-felt, der i dag ikke eksisterer i den danske offentlige sektor. Det er derfor helt afgørende, at du er nysgerrig, motiveres af at nytænke og har mod på at kaste dig ud i en stejl læringskurve.

Om stillingen
Du vil blive en del af teamet for Projektestimering i Kontoret for Estimering, der regner på de forventede omkostninger og gevinster til styrelsens it-udviklingsprojekter, og som udvikler de redskaber og modeller, som bliver anvendt til estimering i styrelsen. Konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • udarbejde business cases, herunder omkostnings- og gevinstestimater, for styrelsens it-udviklingsprojekter i samarbejde med bl.a. it-projektledere, arkitekter og skattefaglige eksperter
  • bidrage til udviklingen af en omkostningsmodel til estimering af it-udviklingsprojekter og efterfølgende driftsomkostninger
  • udvikle og bygge videre på værktøjer og modeller til beregning af risici og usikkerhed ved it-projekter samt beregning af gevinster
  • gennemføre risikoberegninger og følsomhedsanalyser
  • udarbejde proces- og tidsplaner samt facilitere workshops med faglige eksperter


Vi tilbyder træning og uddannelse i estimeringsmetoder og -teknikker, ligesom du vil få styrket dine problemløsningskompetencer. I jobbet vil du hurtigt få et stort ansvar for egne analyser og arbejdsstrømme, og du skal have lyst til et job, hvor hverdagen er en kombination af opgaver med korte deadlines og større analyser, der løber over længere tid. Fælles for opgaverne er, at vi løser dem i tæt samarbejde med andre kontorer i styrelsen, hvor du vil kunne udvikle dine evner inden for samarbejde og kommunikation. Endelig arbejder vi projektorienteret i en teamstruktur, og hvor der er fokus på konstruktiv feedback og tæt sparring som en del af hverdagen. Du bliver en del af et team med engagerede og imødekommende kollegaer, hvor der både er fokus på faglig udvikling og et godt socialt sammenhold, hvor der er højt til loftet.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en længere videregående samfundsvidenskabelig eller it-relateret uddannelse ( fx cand.polit, cand.scient.pol, cand.merc., cand.it el. lign.), men din uddannelsesprofil er mindre afgørende. Det vigtigst for os er, at du:

  • er analytisk velfunderet med flair for tal og en dygtig problemløser
  • er hurtig til at sætte dig ind i en problemstilling og gribe en opgave struktureret an
  • er empatisk og god til at udvikle relationer og netværk på tværs i styrelsen og Skatteforvaltningen
  • er proaktiv og forstår at bruge dine personlige kompetencer til selvstændigt at drive processer med mange interessenter og finde løsninger
  • har kendskab til it-udvikling og drift og/eller lyst til at udvikle din viden på området
  • har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en offentlig organisation og motiveres af at bidrage til en historisk transformation af skatteforvaltningen


Det er en fordel, hvis du er erfaren bruger af Excel og vant til at arbejde med data. Derudover vil erfaring med projektledelse eller projektarbejde ses som et stort plus, men det er ikke et krav.

Vi søger både erfarne og nyuddannede kandidater.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 10. juni. Spørgsmål besvares gerne af chefkonsulent Cecilie Holdt på 72376263 eller kontorchef Line Skytte på 5132 8882. Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Samtaler afholdes løbende. Der søges flere kandidater til stillingen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil være mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer. Ansættelse kan både ske som fuldmægtig, special- og chefkonsulent alt efter erfaring. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 10. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1