Generalister til ledelsesbetjening og stabsopgaver i et stort it-udviklingsprogram - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Kan du bistå ledelsen for it-udvikling af det nye Ejendomsvurderingssystem med løbende koordinering, opfølgning og støtte af ledelsens og programmets opgaver? Kan du skabe fremdrift og sikre gode samarbejdsrelationer både internt i en organisation og med samarbejdspartnere? Brænder du for at arbejde i et dynamisk, politisk miljø med en omskiftelig hverdag? Så er du måske den nye kollega, vi mangler på holdet i Ejendomsvurderingsprogrammet.

Om jobbet
Stabskontoret Foranalyse og PMO søger flere nye medarbejdere, der har lyst til at indgå i den daglige understøttelse og drift af stabsarbejdet i programmet om det nye Ejendomsvurderingssystem. I rollen får du bl.a. opgaver fra topledelsen af udviklingsprogrammet samt øvrige opgaver i tilknytning til understøttelsen af programmets rapporteringer mv.

Der er stor bevågenhed omkring it-udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem, både fra de andre styrelser i Skatteforvaltningen, fra Skatteministeriets departement og fra eksterne samarbejdspartnere samt medierne.

Du får en bred kontaktflade i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og du bliver en naturlig tovholder i forhold til implementering og forankring af konkrete tiltag.

Dine konkrete arbejdsopgaver er:

  • Koordinere og assistere med opgaver for ledelsen af programmet.
  • Deltage i tværgående møder og ledelsesmøder med henblik på at sikre tværgående koordinering på ledelsesniveau.
  • Skrive referater og sikre opfølgning.
  • Gennemføre kortere og længerevarende strategiske, tværgående opgaver og projekter.
  • Udarbejde oplæg og præsentationer.
  • Sikre at deadlines overholdes.


Om dig
Vi forestiller os, at du er god til at samarbejde, er opsøgende og lyttende og har en troværdig og positiv adfærd. Du er meget selvstændig og har stærke evner til at prioritere opgaver og tid – samtidig med at du er fleksibel. Du arbejder struktureret med sans for detaljer og præcision og kan bevare overblikket – også i pressede situationer. Som person er du ansvarsbevidst, god til at overholde aftaler og du bidrager med energi og et stort drive.

Derudover har du følgende kvalifikationer:

  • Har en relevant uddannelse (cand.polit, cand.merc., cand.oecon, cand.scient.pol., cand.mag eller lignende)
  • Har 1-2 års erhvervserfaring fra lignende stilling eller fra arbejde i en politisk styret organisation – eller har det rette gåpåmod som nyuddannet
  • Har en målrettet og præcis kommunikationsform og kan begå dig på højt niveau på dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Er rutineret bruger af Office-pakken.


Vores kontor
Kontoret har det samlede stabsansvar for it-udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem, og har således også ansvaret for økonomi, udbud, strategi, PMO og sekretærbetjeningen. Du kan se frem til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone, samtidig med at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 22. juni 2020. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Birgitte Hjerrild på 7237 3375.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil efteråret 2020 være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, hvorefter Ejendomsområdet vil flytte til Nybrovej 110 og 116 i Lyngby.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 22. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1