Perfekt stilling til en nyuddannet jurist i Ledelsessekretariatet i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Kunne du tænke dig at få foden inden for hos en af Danmarks mest spændende arbejdspladser? Vil du i berøring med en masse spændende arbejdsopgaver med vægt på forvaltningsret i et miljø, der både er kommercielt, politisk og militært? Kunne du tænke dig at arbejde helt tæt på den øverste ledelse i en styrelse på mere end 2.000 medarbejdere? Så har vi en unik mulighed til dig i Ledelsessekretariatet, hvor du både kan dygtiggøre dig inden for forvaltningsretten og samtidig få mulighed for at tilegne dig en masse generelle embedsmandskompetencer, som du kan få stor gavn af i din videre karriere.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse anskaffer bl.a. skibe, fly, kampvogne, kommunikationssystemer, it og uniformer til hele ministerområdet.
Ledelsessekretariat består af 17 engagerede medarbejdere med forskellige civile og militære baggrunde.
I ledelsessekretariatet arbejder vi på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses og hele koncernens organisation. Vi er derfor gode til at skabe personlige relationer til resten af huset, Forsvaret, samt de øvrige styrelser og departementet. I løsningen af de varierede og til tider ret komplekse sager, der kommer forbi Ledelsessekretariatet, anvender vi hinandens forskellige kompetencer, på tværs af uddannelse, stilling og rang.
Vi støtter hinanden og samarbejder aktivt om den fælles opgaveløsning.
Du kan læse mere på www.fmi.dk eller finde os på LinkedIn.

Om stillingen

Ledelsessekretariatet yder støtte til direktøren og vicedirektøren samt bidrager til opgaveløsningen sammen med den øvrige organisation.
Stillingsindholdet og opgaverne er meget varierede og til tider komplekse, og der vil være rig mulighed for at sætte eget aftryk på et arbejdsfelt med væsentlig betydning for Forsvars-
ministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses virke.
Ledelsessekretariatet bevæger sig både på det militærstrategisk og politiske niveau, og er derfor en oplagt mulighed for at lære at agere i dette felt.
Du vil under støtte og vejledning af en erfaren jurist komme til at arbejde med vores aktindsigtssager og andre forvaltningsjuridiske problemstillinger. I den forbindelse vil du bringe dine færdigheder inden for bl.a. forvaltningsretten i spil samtidigt med, at du vil tilegne dig nye færdigheder inden for andre områder.

Derudover vil du sammen med resten af Ledelsessekretariatet komme til arbejde med
almindelige embedsmandsopgaver, bl.a.:
- beslutningsoplæg, briefinger og mødemateriale til direktøren og vicedirektøren
- koordination af tværgående sager i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
- udvalgsspørgsmål til Folketinget
- besvarelse af borgerhenvendelser

Om dig

Du er jurist med en forkærlighed for forvaltningsret. Alternativt har du en anden samfundsvidenskabelig uddannelse med juridisk indhold.
Du er fleksibel og parat til at kunne rumme de forskellige opgaver, der dukker op med kort varsel. Det er ofte et vilkår i Ledelsessekretariatet, at man ikke helt ved, hvad dagen bringer, når man møder på arbejde om morgenen. Derfor er et vist overskud til at håndtere det uforudsigelige en god egenskab.
Du er omgængelig og har gode people skills og samarbejdsevner, og du kan skabe gode personlige relationer til vores mange samarbejdspartnere.
Du er desuden struktureret og ”voksen”. Du vil få et stort ansvar for at følge og drive dine sager og sørge for, at de kommer i mål til tiden. Der er mange processer og tidsfrister at holde styr på, og derfor er det nødvendigt, at du arbejder struktureret og selvstændigt.
Det er derudover vigtigt, at du er god til at formulere dig. Ledelsessekretariatet lægger ofte sidste hånd på produkter til departementet eller skal præcist kunne stille en opgave ud i huset.
Du kommer også til at træffe afgørelser og skrive sammen med de store advokathuse. Det kræver en spids pen og en evne til at kommunikere kort og klart.
Hvis du har, hvad der skal til, kan vi tilbyde en udviklende stilling, der giver dig en god
forståelse for, hvad det vil sige at arbejde på det strategiske niveau og for, hvordan samspillet mellem departement og styrelse fungerer.
De kompetencer du opbygger her, vil du få glæde af i din videre karriere, og vores medarbejdere er meget efterspurgte i såvel advokatbranchen, forsvarsindustrien som det øvrige arbejdsmarked.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for at forhandle tillæg. Til ansættelsen er der tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1%.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele dit
ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefen for Ledelsessekretariatet kontorchef Morten Brodersen på tlf. 2527 4441 eller [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Agrin Safari på tlf. 7281 9133.

Ansøgningsfrist er den 20. juni 2021, og ansættelsessamtaler afholdes i ugen efter. Tiltrædelse er efter sommerferien.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter, som ansøgning, CV, diplom, eksamensbevis m.v.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0