Akademisk medarbejder til Center for Teknik og Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kan du levere god og gedigen betjening af ledelse og det politiske niveau? Kan du skabe struktur og arbejde med mange deadlines?

Så kom til Herlev som vores nye kollega i Center for Teknik og Miljø.

Stillingen omfatter hele centeret og er placeret i et nyoprettet sekretariat på 2 medarbejdere med direkte reference til centerchefen.

Vi sætter en ære i god betjening af kommunalbestyrelsen og møder dig med høje forventninger. Herlev er en dynamisk og meget varieret kommune i rivende udvikling og i Center for Teknik og Miljø står vi for at gennemføre bl.a. byggerier af nyt rådhus og serviceafdeling, vedligeholdelse af kommunens mange ejendomme, implementering af store dele af kommunens klimaplan (DK2020), udarbejdelse af sektorplaner for bl.a. affaldshåndtering og trafiksikkerhed og selvfølgelig meget mere.

Vi er også et myndighedscenter. I samarbejde med de 4 teamledere, skal du repræsentere centeret i tværgående styringsprojekter samt hos os selv. En gennemgående opgave vil være at sikre overholdelse og koordination af deadline og frister i den politiske betjening, kvalitetssikre politiske produkter sprogligt, fagligt, økonomisk, juridisk og politisk samt tage ansvar for politiske indstillinger, notater til ledelsen, mv.

Om os
Vi er i alt 88 medarbejdere i Center for Teknik og Miljø. Vi er fordelt på 4 teams, der tilsammen udgør et samlet myndigheds- og anlæg/drift center. Vores arbejdsfelt er bl.a. byggeri og vedligeholdelse af kommunens bygninger og arealer, byggesagsbehandling, miljø- og naturbeskyttelse, trafik, spildevand, affaldsindsamling, klimatilpasning og sikring af, at klimaaftrykket i det hele taget er så lavt som muligt. Vi er fordelt på flere lokationer, men på rådhuset er der 43 kollegaer, der primært arbejder med myndighedsbehandling og projekter.

Vi har et spændende, dynamisk og fagligt miljø, hvor vi både arbejder i mindre grupper og på tværs. Vi deler ud af vores viden og gode humør i hverdagen. Hele centeret arbejder sammen, fordi vores sager involverer flere fagområder.

Om dig
Vi forventer, at du udover din sekretariatskompetence, har erfaring med projektledelse og har øje for den gode løsning i enhver situation. Du skal være i stand til at se de strategiske linjer i såvel større og mindre opgaver på det tekniske område. Det skal være naturligt for dig at tage ansvar og kunne følge opgaverne helt til dørs med et godt resultat.

Vi forventer, at du:
  • har en relevant uddannelse, er god til at samarbejde og møder din omverden med overskud og godt humør. Indgående kendskab til offentlig forvaltning (forståelse for det kommunalpolitiske system og den kommunale styrelse er en fordel) naturlig sans for at skabe struktur og udvikle processer.
  • har politisk tæft og kan levere materiale af høj kvalitet til både politikere, borgere og erhvervsliv.
  • er stolt af dit fag og brænder for at finde gode løsninger.
  • kan arbejde selvstændigt og prioritere og afslutte sager.
  • har minimum tre års relevant erfaring med politisk betjening, f.eks. fra en kommune, styrelse eller andet.


Vi tilbyder
Vi tilbyder dig:
  • udfordrende og udviklende arbejdsopgaver i en spændende kommune med store ambitioner og højt til loftet.
  • et godt samarbejdsklima, som er præget af, at vi godt kan lide hinanden samt en uhøjtidelig omgangstone.
  • et godt arbejdsmiljø præget af respekt for faglighed og en høj integritet.
  • en arbejdsplads hvor vi arbejder hårdt, men tilbyder fleksible arbejdsvilkår blandt andet gennem mulighed for hjemmearbejde.


Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og løn aftales efter principperne om Ny løn.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2022.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest søndag den 12. juni 2022. Der vil være samtaler tirsdag den 21. juni 2022 og mandag den 27. juni 200.

Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til centerchef, Søren Nielsen, på 2112 4018.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Herlev
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Akademisk medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Interesserer du dig for it-udvikling inden for sundhedsområdet og kan du være det tekniske anker, der sikrer fremdrift og udvikling i digitaliseringen af graviditetsforløb? Så er du måske vores nye..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne være med til at drive udviklingen af en digital løsning til graviditetsforløb? Er du struktureret, god til at samarbejde og skriver i et klart sprog? Så er du måske vores nye fuldmægti..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Er du farmaceut eller lignende? Kunne du tænke dig at være med til arbejde for sikre og effektive lægemidler til borgerne, og kender du til de regulatoriske aspekter indenfor området for godkendels..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1