Faglig leder, energispecialist og projektleder til Klima- og energisektionen hos

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at arbejde i en dynamisk og stor statslig virksomhed, hvor klima og energi er sat på dagsordenen?
Så er du måske på vej mod en spændende stilling som faglig leder, energispecialist og projektleder i Klima- og energisektionen, der hører under Forvaltningsafdelingen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark.
Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar, og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

Du kan læse mere om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse på www.ejendomsstyrelsen.dk.

Om stillingen

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du, i samarbejde med dine kollegaer, vil spille en vigtig rolle i arbejdet med Forsvarsministeriets aktiviteter og opgaver inden for klima- og energiområdet.

Vi søger en dygtig og faglig kompetent kollega med et bredt kompetencefelt inden for klima- og energiområdet, herunder især kompetencer inden for energiledelse, energieffektivisering og projektledelse.

Dit primære ansvarsområde bliver at varetage projektledelse inden for grønne indsatser i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, samt yde rådgivning og sagsbehandling inden for klima- og energiområdet, samt bidrage til udvikling af det koncernfælles energiledelsessystem.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:
- Faglig ledelse af team dedikeret til klima- og energiområdet.

- Selvstændig sagsbehandling og rådgivning vedrørende klima og energi i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse såvel som inden for resten af Forsvarsministeriets myndighedsområde, herunder Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet.

- Varetage projektledelse på grønne indsatser inden for klima og energi.

- Bidrage til udvikling af energiledelsessystemet på Forsvarsministeriets myndighedsområde

- Afklaring af relevante myndighedskrav inden for klima- og energiområdet i forbindelse med ressourcefastsættelser af bygge- og anlægsprojekter samt vedligeholdelsesprojekter.

Rejseaktivitet inden for Danmarks grænser vil forekomme.

Om dig

Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for energi på minimum bachelorniveau. Du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring inden for energieffektivisering. Det er en fordel hvis du har beskæftiget dig med energiledelse og/eller energy management, samt har arbejdet med rådgivning af større erhvervsvirksomheder.

Du ønsker at bidrage aktivt til en professionel og helhedsorienteret håndtering af Forsvarsministeriets mangeartede opgaver og aktiviteter på klima- og energiområdet.
Det forventes, at du er en stærk generalist inden for energiområdet med en solid teoretisk og praktisk baggrund, hvor du gerne har erfaring med energioptimering ved større virksomheder med forskelligartede energi- og industriprocesser og er vant til at arbejde.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant forhandlingsberettiget organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg i overensstemmelse med de stillede krav og dine kvalifikationer.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiver finansieret pensionsordning

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige tjenestested er Arsenalvej 55, 9800 Hjørring.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Westergaard Pedersen på tlf. 728 13174.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Ava Leonora Berg på tlf. 32665136.

Ansøgningsfristen er 18.juni 2021.
Samtaler forventes afholdt snarest herefter.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Stillingen er ledig til besættelse fra 1.august 2021 eller snarest derefter.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvarsministeriet som arbejdsplads på www.fmn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Hjørring
  • Fredag den 18. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0