Initiativrig medarbejder (AC-fuldmægtig) til databeskyttelse og informationssikkerhed til Områdekontoret i Hobro - GE...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Kan du rådgive og skabe awareness om informationssikkerhed og GDPR? Er du samtidig en dygtig formidler og sagsbehandler, som kan bidrage med at udvikle og sikre en professionel sekretariatsbetjening i området? Så er du måske et godt bud på vores nye medarbejder i Ledelsessekretariatet.

Om stillingen

Til ledelsessekretariatet i kriminalforsorgens områdekontor i Hobro søger vi en dygtig medarbejder til at understøtte IT-sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger og rettigheder. Derudover bidrager stillingen til generel ledelsesunderstøttelse af områdedirektør og institutioner i Midt- og Nordjylland.

Som medarbejder med ansvar for databeskyttelse og informationssikkerhed refererer du til områdechefen for HR og ledelsessekretariatet og skal bidrage til complianceaktiviteter samt en igangværende udvikling af den tværgående koordinering og sagsbehandling i hele området.

Dine opgaver

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Tværgående proces- analyse- og projektarbejde
  • Tovholder på arbejdet med DIS (databeskyttelse og informationssikkerhed) i området, herunder håndtering af sikkerhedsbrud, udarbejdelse af vejledninger og politikker og understøttelse af arbejdet i bl.a. fængsler og arresthuse. Dette sker i tæt samarbejde med øvrige områders DIS-medarbejdere
  • Akademisk sagsbehandling, herunder udarbejdelse af sagsfremstillinger, høringssvar og mødeforberedelse
  • Diverse ad hoc sekretariatsopgaver i samarbejde med de øvrige ansatte i sekretariatet

Hvem er du?

Du skal som vores nye medarbejder være optaget af at levere et højt serviceniveau og kvalitet i opgaveløsningen. Dit talent for samarbejde, service og kommunikation betyder også, at du hurtigt skaber et godt og respektfuldt samarbejde med blandt andre område- og institutionschefer.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har en akademisk – gerne samfundsvidenskabelig – uddannelse
  • Har erfaring med databeskyttelse og informationssikkerhed f.eks gennem tidligere jobs eller relevante fag på din uddannelse. Det er afgørende, at du brænder for området og har stærke compliance-gener.
  • Har en god organisationsforståelse og kan samarbejde på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer i en organisation præget af forandring og stor bevågenhed
  • Kan bevare overblikket og prioritere mellem opgaver, når det går stærkt
  • Har gode IT-kundskaber, er fortrolig med GDPR og kan arbejde selvstændigt

Kriminalforsorgen i Midt- og Nordjylland

Kriminalforsorgen i Midt- og Nordjylland udgør ét af i alt fire geografiske områder i kriminalforsorgen. Der er ca. 1100 ansatte fordelt på Områdekontoret i Hobro og 7 institutioner.

Områdekontoret i Hobro varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne inden for bl.a. resocialisering, klientsagsbehandling, sikkerhed, økonomi og HR- og personaleadministration.

Ledelsessekretariatet består ud over den opslåede stilling af en sekretariatsleder og tre sekretariatsmedarbejdere. Enheden varetager sekretariatsopgaver og –betjening af områdedirektøren, områdeledelsen, sekretariatsbetjener arbejdsmiljø- og samarbejdsudvalg, varetager koordinerende opgaver på tværs af området og er desuden ansvarlig for DIS-arbejdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC for akademikere i staten med mulighed for forhandling af eventuelt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 t/uge og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen med tjenestested i Hobro. Der vil være mulighed for lejlighedsvis at arbejde fra et af vores kontorer i Aarhus.

Ansøgningen

Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest søndag den 13. februar 2022.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Det er endvidere en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 7. Du vil i forbindelse med samtalerne blive bedt om at besvare en case. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere oplysninger

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte områdechef for HR- og ledelsessekretariatet Lise Terkildsen på telefon 72553369 eller sekretariatsleder og DIS-leder Sara Ullerichs på telefon 72559801

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Hobro
  • Søndag den 13. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0