Akademisk medarbejder med ansvar for utility drift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vil du gerne arbejde med utility systemer som HVAC, Trykluft, Nitrogen, WFI og PW, og være med til at sikre at systemerne fungerer optimalt og overholder gældende retningslinjer og krav ift. kvalitet og GMP – med alle de faglige udfordringer der følger med?

Så kan du blive vores nye kollega i Utilities & Monitoring på ALK. Teamet består af 4 akademiske medarbejdere og 10 monitoreringsteknikere, og vi arbejder tæt sammen med et team bestående af 14 akademiske medarbejdere. Samlet har vi ansvaret for at sikre, at alle utility systemer og faciliteter er i kontrol, klar og egnet til produktion.

Som område varetager vi selve prøveudtagningen fra både faciliteter og utilities, samt efterfølgende behandling af data, godkendelse af resultater, trending, afvigelsesbehandling, kvalificering af faciliteter og utilities, opdateringer af instruktioner og procedurer mm.

Vi har masser af grænseflader ud mod produktionsorganisationen, og vi får konstant spændende udfordringer. Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle den daglige drift af utility systemerne, samt support til vores eget monitoreringsudstyr.

Da vi yder support til produktionsorganisationen, er der ofte ændringer i prioriteringerne, hvilket kræver fleksibilitet og omstillingsparathed, men vi tager tingene med et smil på læben og hjælper hinanden i en uformel atmosfære, der er præget af entusiasme og engagement.

Arbejdsopgaver

Teamets opgaver er varierede, og du vil som kemiker indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med monitoreringsteknikere og masser af kollegaer fra andre afdelinger. Du skal bl.a. være med til:

  • Afvigelseshåndtering, herunder systematisk problemløsning
  • Ændringssager
  • Review og opdateringer af dokumenter
  • Kvalificering af utilities og monitoreringsudstyr
  • Udstyrsreview
  • Risikovurderinger for utilitymonitorering
  • Trending på data
  • Deltage i myndighedsinspektioner og øvrige audits

Vi forestiller os, at du

Har arbejdet med utilities i en GMP-styret produktion, og dermed har relevant erfaring med GMP og utilities. Desuden forventer vi, at du:

  • Har en naturvidenskabelig akademisk uddannelse, fx ingeniør, farmaceut eller lignende
  • Tager initiativ, er handlingsorienteret og med faglig nysgerrighed
  • Brænder for at være med til at gøre en forskel
  • Er omhyggelig og ansvarsbevidst
  • Har gode samarbejdsevner samt forstår at arbejde målrettet og selvstændigt
  • Trives med at prioritere egne opgaver og overholde deadlines i en travl hverdag
  • Kommunikerer flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende med henblik på at besætte stillingen hurtigst muligt. Ansøgningfrist senest 12. september 2021. Forventet start er senest november 2021.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Associate Manager Josephine Kjær Licht på tlf. +45 28 69 95 14.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Hørsholm
  • Torsdag den 09. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1