Sagsbehandler til FLK PSS (CIV)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du lyst til et job med en opgaveportefølje, der varierer i indhold og kompleksitet og har en stor kontaktflade bredt i Forsvaret? Interesserer du dig for strukturarbejde, organisationsudvikling og sammenhængen til Demars’ mange dimensioner? Har du lyst til at arbejde i en stab, hvor trivsel og højt tempo går hånd i hånd, og hvor dynamik forefindes i rigelige mængder?
Så har du nu muligheden for at søge en stilling som sagsbehandler hos os og få rig lejlighed til at sætte dit aftryk på Flyvevåbnet.

Om os

Flyverkommandoen er placeret på Flyvestation Karup, har ca. 160 dedikerede medarbejdere og er overordnet ansvarlig for styring af Flyvevåbnets planlægning og drift.
Struktur og Rekrutteringssektionen er et team på en chef samt tre sagsbehandlere, der arbejder selvstændigt og med stor frihed. Sektionens primære opgave er at analysere og formidle Flyvevåbnets nuværende og fremtidige bemandingsmæssige situation og i tæt samarbejde med en lang række partnere sikre, at Flyvevåbnet kan tiltrække og rekruttere et tilstrækkeligt antal kompetente medarbejdere til uddannelser og stillinger i strukturen.
Vi er den ene af to sektioner i Struktur og Uddannelsesafdelingen med i alt elleve stillinger. Sagerne varierer meget, og der er sjældent entydige og umiddelbart klare løsninger på problemstillingerne.

Ved Flyverkommandoen har vi en kultur, hvor tanker og idéer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi understøtter et kreativt og konstruktivt samarbejdsmiljø, hvor mange opgaver løses af flere ressourcepersoner. Vi prioriterer vidensdeling, mangfoldighed og anerkendelse.
Vi tilbyder flekstid og muligheden for lejlighedsvis at arbejde hjemmefra.

Om stillingen

Vi tilbyder et alsidigt job med opgaver af både driftsmæssig og strategisk karakter.
Dine primære opgaver vil være at udarbejde styringsgrundlag – Myndigheds og Projekt Business Cases for Flyvevåbnets faste struktur og stillinger, herunder forligsforberedende og opfølgende arbejde, der bl.a. bidrager til budgetanalyser. Her medfører bl.a. indførelsen af F35 et behov for en helt ny struktur, ligesom igangværende forligsprojekter skal følges til dørs på struktursiden. Gennem analyser vil du påpege behov for ændringer i strukturen, så den lever op til ønskede fordelingsnøgler.
Du vil have et tæt samarbejde med Flyverkommandoens Ressourcesektion og Flyvevåbnets Administrative Fællesskab. Du er ansvarlig for udarbejdelse af bestemmelsesgrundlag på området samt vejledning af Flyvevåbnets myndigheder.
Du udarbejder vores strategiske bemandingsplan, der omfatter prognosearbejde på hvervning og indtag af særlige faggrupper i Flyvevåbnet, herunder bl.a. piloter, flymekanikere, flyveledere og officerer. I naturlig forlængelse af ovenstående opgaver vil du være Flyverkommandoens og sektionens repræsentant i en række mødefora, ligesom dine resultater skal omsættes til ledelsesinformation til forskellige niveauer.
Der vil være en overdragelse af opgaver fra nuværende stillingsindehaver.
Struktur- og Rekrutteringssektionen støtter hele chefgruppen i Flyverkommandoen på alle niveauer i deres arbejde. Vi arbejder tit med opgaver, der ikke naturligt løses af andre sektioner i staben, hvorfor der ofte er andre spændende opgaver at tage fat på end de ovenfor anførte.

Om dig

Du er en erfaren sagsbehandler på kaptajns- eller majorniveau (M322/M331) alternativt civil på akademisk niveau.

Du besidder det høje faglige niveau, det kræver at sidde i Flyverkommandoen og udstikke rammer for Flyvevåbnets enheder og samtidig være Flyverkommandoens og sektionens repræsentant i en række mødefora.

Du har gode samarbejdsevner og udviser en høj grad af selvstændighed.

Du søger ny viden og brugbare løsninger på eget initiativ og har en ekstrovert personlighed, da stillingen kræver, at du kan omgås mange samarbejdspartnere på forskellige niveauer.
Stillingen kræver også, at du kan afholde briefinger og møder for større forsamlinger.

Du arbejder struktureret og kan bevare overblikket over samt status i de mange organisationsprojekter. Du evner at se sagerne fra flere vinkler og omsætte disse i gode løsninger. Du arbejder vedvarende på at forbedre processer og produkter og udfordrer gerne ”plejer”.
Følgende kvalifikationer er ønskelige, men ikke ubetingede krav, idet det vigtigste er, at du er villig til at tilegne dig den nødvendige viden.

- Velbevandret i DeMars organisations- og HR moduler.
- Kendskab til skriftlige arbejder i form af sagsnotater og –oplæg evt. jf. Slotsholmsmetoden.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling ved Flyverkommandoen med fast tjenestested i Karup og er til besættelse fra 1. oktober 2019.

Stillingsopslaget henvender sig til både kaptajner, majorer og civile akademikere.
Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende relevant overenskomst.
Afhængig af dine kvalifikationer, vil der være mulighed for at forhandle tillæg, hvis du tilbydes stillingen.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Hvis du er militæransat, er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Kristian Pedersen på telefon +45 32 66 54 70 eller e-mail til [email protected].

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef OL Mikael Mørck-Pedersen, e-mail [email protected] eller telefon 7281 1507 eller sektionschef MJ Pia M. Wognsen, e-mail [email protected] eller telefon 7281 1534.
Ansøgningsfristen er den 29. august 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 36.

For personel allerede ansat under Forsvarsministeriets Koncern vil en tiltrædelsesdato blive koordineret og aftalt i samarbejde med afgivende chef.

Du kan søge stillingen via linket.
Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge ansøgningen din seneste FOKUS bedømmelse.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, kan du medbringe disse til en evt. samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Karup J
  • Torsdag den 29. august 2019

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0