BARSELSVIKARIAT: Center for Grundskoler i Børne- og Undervisningsministeriets departeme...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for politikudvikling og politisk betjening? Har du lyst til at sætte retning for udviklingen i folkeskolen og de frie skoler (frie grundskoler, efterskoler og frie fagskoler)? Så er du måske vores nye kollega i Center for Grundskoler i Afdelingen for Dagtilbud og Grundskoler i Børne- og Undervisningsministeriets departement.

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at arbejde med opgaver i relation til udviklingen af folkeskolen og de frie skoler. Afhængigt af din baggrund og kvalifikationer vil du kunne beskæftige dig med:

  • Løbende betjening af ministeren, herunder folketingsbesvarelser, mødeforberedelser og svar på henvendelser fra borgere og organisationer mv.
  • Udarbejdelse af politiske beslutningsoplæg mv.
  • Sikre ledelse og fremdrift af projekter af forskellig karakter.
  • Koordinering og videndeling på tværs af Børne- og Undervisningsministeriet, herunder med ministeriets to styrelser og internt i departementet, samt med parterne på området fx KL, DLF, Skolelederforeningen m.fl.
  • Sekretariatsbetjening af Rådet for Børns Læring.

Du vil endvidere få det faglige ansvar for en række områder inden for grundskoleområdet, så som eksempelvis skole-hjem-samarbejde, elevinddragelse, lærernes motivation eller professionsfaglighed, data på området mv.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand. scient. soc. eller lignende. Du kan være nyuddannet eller have erfaring fra lignende stillinger. Vi forventer, at du interesserer dig for policyudvikling, har et skarpt politisk blik og er i stand til at have mange bolde i luften. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation fx stat eller kommune.

Vi forventer herudover, at du:

  • Har viden om og interesse for uddannelsesområdet.
  • Har stærke analytiske og faglige kompetencer samt projektledererfaring, herunder eventuelt med erfaring fra større koordineringsprojekter mv.
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.
  • Har en selvstændig og struktureret arbejdsform med fokus på resultater og fremdrift på det område og de opgaver, som du har ansvaret for.
  • Har stærke samarbejdsevner.
  • Trives med et stort selvstændigt ansvar i et til tider hektisk miljø.
  • Bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.

Om os
Center for Grundskoler arbejder med politikudvikling, lovgivning og politisk betjening af minister og Folketinget på grundskoleområdet, dvs. både folkeskolen og de frie skoleformer. Centret har en central funktion i idéudvikling og igangsættelse af nye initiativer på grundskoleområdet.

Centret har ansvar for folkeskoleloven, friskoleloven og lov om efterskoler og frie fagskoler. Endvidere sekretariatsbetjener centeret Rådet for Børns Læring samt en række øvrige udvalg, ekspertgrupper mv.

Vores nuværende opgaver omfatter blandt andet udformning og udmøntning af politisk prioriterede udspil, herunder særligt aftalen om justeringer af folkeskolen, sekretariatsbetjening af Rådet for Børns Læring, bidrag til diverse pressehenvendelser samt forskellige udvalgsarbejder.

Grundskoleområdet fylder meget både politisk og i medierne, og centret har derfor også mange løbende ad hoc opgaver, som giver et spændende arbejdsmiljø med en kombination af dag til dag ministerbetjening og større politiske udspil og udviklingsarbejde.

Centret samarbejder desuden tæt med øvrige ministerier samt de centrale parter på grundskoleområdet, herunder bl.a. Kommunernes Landsforening, Danmarks Lærerforening og parterne på det frie skoleområde.

Vi er ca. 25 medarbejdere i centret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt derefter. Stillingen er et barselsvikariat og tidsbegrænset til 31. april 2021 med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge, og du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anna Sofie Weigaard Jørgensen på telefon 33 92 54 29 eller konstitueret kontorchef Mads Mikkelsen på telefon 23 46 85 33. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest den 25. marts 2020. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job.

Der kan forekomme en case/test i forbindelse med samtalerne for at vurdere, hvordan du løser en konkret opgave. Du får flere oplysninger om casen/testen, hvis det bliver aktuelt.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 25. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0