Militæranalytiker til Center for Militære Studier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du solide kompetencer inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Og vil du udvikle dine strategiske og politiske kompetencer inden for området, samtidig med at du styrker dine analytiske evner, dine formidlingsevner såvel som dit netværk på det forsvars- og sikkerhedspolitiske område?

Så er denne 2-3-årige stilling som analytiker på Center for Militære Studier (CMS) på Københavns Universitet måske noget for dig.

Stillingen forudsætter et indgående kendskab til Forsvaret, og kan derfor kun søges af fastansatte fra Forsvarsministeriets område.

Om os

Center for Militære Studier udøver strategisk forskning og forskningsbaseret myndighedsbetjening med fokus på aktuelle og forsvars- og sikkerhedspolitiske spørgsmål og er ramme for tværfagligt forskningssamarbejde mellem Københavns Universitet, andre forskningsinstitutioner og øvrige relevante aktører.

CMS bidrager til udviklingen af viden og ideer inden for det forsvars- og sikkerhedspolitiske område og medvirker til at styrke det tværinstitutionelle samarbejde med myndigheder og nationale, såvel som internationale, forskningsinstitutioner. Dertil gennemføres undervisning og vejledning samt bidrages til forskeruddannelse.

Om stillingen fortæller Kristian Søby Kristensen, seniorforsker ved CMS:

”Det er spændende at få lov til at fordybe sig i en forsvarspolitisk problemstilling, men det kræver også en høj grad af selvstændighed.”

En af vores væsentligste opgaver er at formidle forsvars-og sikkerhedspolitiske emner og problemstillinger gennem bl.a. seminarer, konferencer og optræden i medier. Således bidrager vi til den offentlige debat om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik.

Vi er ambitiøse og har et højt arbejdsniveau, hvorfor vi lægger stor vægt på et fleksibelt arbejdsmiljø, en god stemning, sammenhold og teamwork.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver fastlægges under hensyntagen til dine kvalifikationer, interesser og centerets løbende prioritering af indsatsområder.

Opgaverne forventes dog at være inden for følgende hovedområder:

• Projektleder og/eller projektmedarbejder i forsknings- og analyseprojekter.

• Redaktør og forfatter på rapporter og udredninger for centerets kunder.

• Militærfaglig sparring og bistand til centerets forskere.

• Tilrettelæggelse af det faglige indhold på konferencer og forskningsseminarer.

• Undervisning på centerets uddannelsesudbud, bl.a. på Københavns Universitet.

• Netværksdannelse for at understøtte CMS’ forskningsformidling og myndighedsbetjening.

• Ekspertbistand til forespørgsler fra medier.

Igennem et skræddersyet udviklingsforløb erhverver eller videreudvikler du dine kompetencer til at analysere udfordringer og muligheder for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik i et helhedsperspektiv, og i forhold til specifikke aktuelle og strategisk vigtige emner. Endvidere får du mulighed for at gennemføre medietræning.

”Medieoptræden kræver, at du kan forklare en kompleks problemstilling enkelt og ligefremt så hr. og fru Jensen hjemme i stuen også kan forstå det,” siger Kristian.

På CMS har vi et stærkt netværk og en ambition om, at du som militæranalytiker efterfølgende kommer godt videre i din karriere, eksempelvis i departementet, højere danske og internationale stabe, eller operativ tjeneste.

Om dig

Du har militærfaglig uddannelse på major-/orlogskaptajnsniveau, og/eller en videregående universitetsuddannelse. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring med, og talent for, at arbejde i teams om løsning af konkrete analytiske opgaver.

Du besidder gode pædagogiske evner med henblik på undervisning og formidling, såvel som god indsigt og forståelse for militære problemstillinger, strategi og policy.

Herudover har du gode skriftlige og mundtlige fremstillingsevner og gode sprogkundskaber – og som minimum engelsk på forhandlingsniveau, da centerets arbejdssprog er engelsk.

Som person er du engageret, samarbejdsorienteret og udadvendt, og du arbejder selvstændigt samtidig med, at du er en holdspiller. Eventuel erfaring fra udsendelse i internationale operationer, såvel som kendskab til forskningsverden, er en fordel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en tidsbegrænset stilling på 2-3 år. Dit arbejdssted bliver på Center for Militære Studier (CMS) ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.

Som militær besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Er du civil, bliver du ansat og aflønnet efter gældende AC-overenskomst. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til CMS’ vicecenterleder, seniorforsker Kristian Søby Kristensen på telefon 35 32 40 84.

Har du spørgsmål om løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent, Julie Hasforth, fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 57 02.

Ansøgningsfristen er den 30. marts 2020. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart ef-ter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen igennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Center for Militære Studier (CMS) på http://cms.polsci.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Mandag den 30. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0