Uddannelsesleder for Scenekunstskolens uddannelsesaktiviteter i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE SØGER UDDANNELSESLEDER (KØBENHAVN) Vil du være med til at styrke den kunstneriske og faglige udvikling på Den Danske Scenekunstskole? Kan du lede Scenekunstskolens ansatte og studerende ind i en fremtid, hvor uddannelserne udvikles i takt med kunst- og kulturlivets behov? Vil du være med til at sætte dagsordenen for fremtidens scenekunst?

Så er du måske den nye uddannelsesleder for Scenekunstskolens uddannelsesaktiviteter i København.

På Den Danske Scenekunstskole er der fokus på høj kunstnerisk faglighed, kunstnerisk udviklingsvirksomhed, entreprenørskab og internationalisering. Scenekunstskolens afdeling i København rummer en spændende sammensætning af uddannelser og fagligheder, der har et tæt samarbejde i det daglige. Vi søger en uddannelsesleder med solid ledelseserfaring, der kan iværksætte en visions- og planlægningsproces, hvor samarbejdet om projekter og produktioner bliver styrket. Sammen med skolens uddannelses- og linjeansvarlige skal du være med til at sikre sammenhæng mellem undervisning og produktioner og sørge for, at indholdet af vores uddannelser til enhver tid er relevant og kendetegnet ved høj faglig kvalitet.

Det er afgørende, at du har et bevidst forhold til ledelse som disciplin. Du skal kunne gå forrest og tage et ansvar, være helhedsorienteret og i stand til at finde gode pragmatisk løsninger. Samtidig er det vigtigt, at du er en holdspiller, der kommunikerer tydeligt og kan skabe gode og transparente beslutningsprocesser.

Uddannelseslederen refererer til rektor og indgår i et tæt samarbejde den øvrige ledelse. Uddannelseslederen skal opbygge et tæt samarbejde med uddannelses- og linjeansvarlige i København og skal være med til at føre skolens vision ud i verden. Som uddannelsesleder får du således en enestående mulighed for at sætte dit helt personlige aftryk på fremtidens scenekunst.

STILLINGSTITEL

Uddannelsesleder.

ARBEJDSOPGAVER

Du vil sammen med rektor, administrationschef og uddannelseslederen for uddannelserne i Odense, Fredericia og Aarhus udgøre skolens ledelse. Ledelsen har sammen ansvaret for udmøntning af skolens strategi. Med udgangspunkt i egne ansvarsområder og opgaver skal du kunne indgå i et tæt ledelsesteam, der tænker og agerer helhedsorienteret på tværs af skolens områder. Det er væsentligt, at du kan sætte en tydelig strategisk retning og inddrage såvel medarbejdere som studerende i den kunstneriske og pædagogiske udvikling af skolens uddannelser.

De primære arbejdsopgaver og ansvarsområder er:

  • personaleledelse af uddannelsernes kunstneriske og pædagogiske personale
  • budget og resultatansvar for uddannelserne
  • drift og udvikling af uddannelsernes faglige, kunstneriske og pædagogiske indhold
  • ledelse af uddannelsens kvalitetsarbejde, herunder optagelsesprøver, undervisningsevaluering, optagelsesprocedurer m.v. som beskrevet i skolens kvalitetssikringssystem
  • uddannelsesplanlægning og tilrettelæggelse af undervisning, herunder koordinering af samarbejdet mellem uddannelsen, studieadministration og øvrige afdelinger
  • at være ambassadør for uddannelsesspecifikke interessenter i ind- og udland, herunder over for aftagere og internationale netværk
  • at udfolde skolens strategi i samarbejde med uddannelses- og linjeansvarlige.

KVALIFIKATIONER

Uddannelseslederen ansættes på lektorniveau. Ansættelse som lektor forudsætter, at du har betydelig erfaring med kunstnerisk praksis, har udøvet original kunstnerisk og/eller pædagogisk udviklingsvirksomhed og/eller har bedrevet relevant forskning inden for scenekunstskolens fagområder.

Ledelsesmæssige kvalifikationer vil blive vægtet højt, og det er afgørende, at du demonstrerer potentiale til at videreudvikle scenekunstskolens fagområder.

Der lægges vægt på, at du:

  • er kvalificeret på lektorniveau inden for et af scenekunstskolens fagområder
  • har stærke kompetencer som personaleleder
  • har viden om uddannelsesområdet og har et tydeligt pædagogisk ståsted ift. højere videregående kunstneriske uddannelser
  • har betydelig erfaring som leder og kan bidrage med relevant indsigt og erfaring
  • har viden om relevant teori og metode inden for uddannelsernes kerneområder
  • har solid erfaring med planlægning og talent for administrativt arbejde

ANSÆTTELSESVILKÅR

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer (fuldtid).

Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse er 1. august 2020.

Stillingen er tidsbegrænset til 4 år, men med mulighed for forlængelse uden opslag i op til 3 år.

Personaleansvarlig er rektor Mads Thygesen.

Du får fast arbejdssted på Scenekunstskolens afdeling i København, men forventes også løbende at være tilstede på Scenekunstskolens øvrige adresser i Fredericia, Odense, Nykøbing Sj. og Aarhus.

ANSØGNING

Søg stillingen ved at klikke Søg stillingen herunder og upload din ansøgning og relevante bilag senest den 30. april 2020. Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.

Ansøgningen skal indeholde:

  • en motiveret ansøgning, hvor du gør rede for, hvordan du kan og vil bidrage til udviklingen af scenekunstskolens uddannelser
  • en redegørelse for din ledelseserfaring og tilgang til ledelse som fag (maks. 3 sider à 2.400 anslag inkl. mellemrum)
  • CV med en detaljeret oversigt over dit kunstneriske og/eller pædagogiske virke
  • relevante eksamensbeviser og/eller faglige bedømmelser

Nærmere oplysninger om ansøgningsprocessen og stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Mads Thygesen ([email protected]).

DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

ANSÆTTELSESPROCEDURE

Alle ansøgninger vil blive gennemgået af et bedømmelsesudvalg nedsat af rektor. Bedømmelsesudvalget foretager en uvildig bedømmelse af, om ansøgerens kvalifikationer lever op til kravene for ansættelse som lektor. Bedømmelsesudvalget anbefaler ikke bestemte kandidater til stillingen.

Blandt de kvalificerede ansøgere indkaldes til samtaler i uge 25. Samtalerne forventes afsluttet ultimo juni.

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE

Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet med uddannelsessteder i Aarhus, Fredericia, Odense, København og Nykøbing Sj.

DDSKS tilbyder uddannelser inden for alle aspekter af scenekunst og har cirka 200 fuldtidsstuderende, der arbejder i et tværfagligt studiemiljø, hvor det både er muligt at fordybe sig i sit eget fag og deltage i tværgående projekter, produktioner og forestillinger i forskellige formater.

Derudover tilbyder DDSKS både efter- og videreuddannelse målrettet den professionelle scenekunstbranche.

Find mere information om Den Danske Scenekunstskole, dens uddannelser og studerende på ddsks.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 30. april 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0