Akademisk medarbejder til Bane- og Luftfartskontoret i Transport- og Boligministeriets ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du passion for politik, og vil du være med til at fremme den grønne dagsorden og gøre Danmarks jernbane til en af Europas mest moderne? Kan du arbejde selvstændigt, og har du mod på at tage ansvar for styringen af et af Danmarkshistoriens største infrastrukturprojekter?

Så er du måske den kandidat, vi søger til den ledige stilling som generalist i Transport- og Boligministeriets Bane- og Luftfartskontor.

Bane- og Luftfartskontoret er ansvarlig for udvikling af politik, lovgivning samt varetagelse af Danmarks interesser i EU og andre internationale fora inden for jernbane- og luftfartsområderne. Stillingens tidligere medarbejder har efter flere år med ansvar for jernbanen i Transport- og Boligministeriets departement valgt at fortsætte karrieren i en anden del af ministeriet.

I kontoret er vi 13 AC’ere, to studentermedhjælpere og én kontorchef.

Stillingen

Vi tilbyder afvekslende arbejdsopgaver, udfordringer på højt niveau og en masse opgaver tæt på den politiske beslutningsproces.

Som sagsbehandler i Bane- og Luftfartskontoret har du mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige typer opgaver og projekter. Du vil arbejde med anlægsprojekter til flere milliarder kroner, tilsynsopgaver relateret til den nationale infrastrukturforvalter, Banedanmark, analyser af udviklingen af den danske jernbane og forberedelse af transportministerens møder.

En central del af stillingen er arbejdet med det nye signalprogram på den danske jernbane, hvormed de eksisterende signalteknologier udskiftes med et moderne it-baseret system. Som sagsbehandler på Signalprogrammet vil du få mulighed for at arbejde med et af ministeriets største og vigtigste projekter, og ét som er helt afgørende for den danske jernbanes fremtid.

Analoge systemer udskiftes i disse år til digitale systemer, nuværende tog opdateres og nye tog indkøbes - Signaprogrammet er selve fundamentet for hurtigere tog, større frekvens og mere robusthed i den danske transport på jernbane. Når projektet er er gennemført, vil den danske jernbane være en af verdens mest moderne. Over de seneste år er signalprogrammet dog løbet ind i en række udfordringer, som du vil skulle være med til at sikre håndteringen af fremadrettet.

Signalprogrammet har stor politisk bevågenhed, med regelmæssige møder i den politiske forligskreds, der står bag projektet. Som sagsbehandler på Signalprogrammet er du ansvarlig for løbende planlægning og gennemførelse af møder med forligskredsen, samt at sikre, at den nye plan for udrulning holdes på sporet.

Stillingen er som udgangspunkt rettet mod jernbanedelen af kontoret, og Signalprogrammet kommer til at fylde i din portefølje, men du kommer også til at arbejde med andre opgaver i kontoret.

Opgaverne vil blive tilrettelagt ud fra dine erfaringer og kvalifikationer.

Vi søger en medarbejder, som

  • kan forstå og formidle kompliceret materiale
  • er statskundskaber, økonom eller lignende
  • har interesse for transportpolitik
  • er struktureret, analytisk og evner hurtigt at sætte sig ind i nye fagområder
  • har evnen til at samarbejde konstruktivt både internt og eksternt
  • interesserer sig for arbejdet i et politisk miljø

Både nyuddannede og erfarne opfordres til at søge.

Vi tilbyder
Transport- og Boligministeriet er kendetegnet ved korte beslutningsgange og ved, at medarbejdere hurtigt får ansvar og mulighed for at påvirke sagerne. Ministeriets medarbejdere deltager således normalt på alle møder omkring deres sager, herunder når sagerne drøftes med ministeren, departementschefen eller eksterne parter. Det skaber spændende, udfordrende og ansvarsfulde jobs tæt på den politiske proces.

Som medarbejder i departementet bliver du en del af stærke faglige miljøer, og du styrker din handlekraft, beslutningsdygtighed og dine analytiske evner. Ligeledes udvikler du din evne til at forstå og overskue komplekse faglige problemstillinger og omsætte denne viden til en konkret politisk kontekst og dagsorden.

Ministeriet lægger vægt på en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv. Herudover får du gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone.

I Transport- og Boligministeriet er din faglige og personlige udvikling vigtig. Derfor har vi som led i udviklingen af vores organisation fokus på individuelle karriere- og kompetenceudviklingsplaner.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Bane- og Luftfartskontoret, Christian Løvenbalck Haxthausen. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest 12. maj 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af
Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 12. maj 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0