Dygtig og engageret data- og analysemedarbejder søges til barselsvikariat i Styrelsen f...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du flair for og lyst til at arbejde med data og analyse, særligt på SU- og institutionsområdet samt ledelsesinformation? Og vil du være en del af et solidt data- og statistikberedskab, der understøtter politikudviklingen, og styrke styrelsens arbejde? Så er muligheden her! Der er tale om et barselsvikariat

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Udvikling af styrelsens forretningsområder gennem data og databaserede analyser

I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte arbejder vi på at styrke arbejdet med data og databaserede analyser. Vi søger en dygtig barselsvikar, gerne nyuddannet, som skal bidrage til dette arbejde inden for styrelsens forretningsområder. Du vil bidrage til at udvikle, opbygge og vedligeholde styrelsens data- og analyseberedskab. Du vil arbejde tæt sammen med relevante kontorer og analyseenheder på tværs af ministeriet, hvilket også indbefatter vores departement og Styrelsen for Forskning og Uddannelse. Du skal konkret arbejde med oparbejdelse og vedligehold af beredskab inden for SU-området samt bidrage til udvikling og vedligehold af styrelsens nye ledelsesinformation.

Du vil blive tilknyttet det lille data- og analyseteam i Direktionssekretariatet og dermed være tæt på direktionen, som er stærkt optaget af data- og analyseopbygningen i styrelsen og således prioriterer de opgaver, du skal bidrage til at løse.

Er du vores nye kollega?

Du har en relevant akademisk uddannelse og brænder for at arbejde med data- og analyse. Vi forventer, at du:

◾ har analytisk og kritisk sans samt udpræget flair for talbehandling

◾ har stærke kompetencer inden for anvendelse af SAS og/eller PowerBI,

◾ kan arbejde løsningsorienteret og selvstændigt

◾ har lyst til at arbejde i et politisk system og kan bidrage til beslutningsstøttende analyser

◾ er god til at skabe relationer og løse opgaver i samarbejde med andre

◾ er god til Excel.

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af ministeriet. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Indplacering sker på baggrund af kvalifikationer. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling. Vi ser gerne, at pågældende kan starte hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Direktionssekretariatet Jimmy Bruun Felthaus på telefonnummer 7231 7823 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen

Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapir senest onsdag 27. maj 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler den 28.-29. maj.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 27. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0