Struktureret og analytisk generalist til sekretariat i Digitaliseringsstyrelsen - 1301

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du god til at formidle komplekse problemstillinger klart og præcist? Trives du i en politisk organisation med mange forskellige opgaver? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen
De store fællesoffentlige it-løsninger som NemID, NemKonto og Digital Post er i stigende grad forudsætningen for en professionel digital offentlig service. I Center for systemforvaltning i Digitaliseringsstyrelsen har vi ansvar for driften og den løbende videreudvikling af de nuværende fællesoffentlige it-løsninger. Her får du fingeren på pulsen og kommer tæt på forretningen i Danmarks digitale maskinrum.

Lige nu har vi brug for en dygtig generalist til Center for systemforvaltnings tværgående sekretariat, som skal hjælpe med at understøtte vores center og ledelse med en række forskellige opgaver. Du får ansvaret for at udforme beslutningsoplæg og faglige sager vedr. de fællesoffentlige it-løsninger og understøtte arbejdet med at modne centerets styrings-set up. Du skal både kunne tilrettelægge og drive processer, og det er vigtigt, at du med god situationsfornemmelse både kan tage styringen og træde et skridt tilbage og understøtte andre i deres arbejde.

Du får en vigtig rolle i at:

  • udarbejde sager til Digitaliseringsstyrelsens direktion
  • betjene centerets chefgruppe, og bidrage til den daglige styring
  • drive og koordinere forskellige større og mindre opgaver både selvstændigt og i samarbejde med andre fx henvendelser fra Rigsrevisionen, indsigtssager, paragraf 20-spørgsmål og høringer
  • understøtte systemforvalternes daglige arbejde med bistand til fx besvarelse af borgerhenvendelser, håndtering af pressesager og formidling af faglige problemstillinger
  • koordinere og skabe gode processer, der understøtter samarbejde på tværs af centeret og resten af Digitaliseringsstyrelsen.


Om dig
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau. Du kan være nyuddannet med relevant studieerfaring eller have et par års erfaring med lignende opgaver.

Herudover leder vi efter dig, som:

  • er ansvarsbevidst, initiativrig og evner at samarbejde på tværs af fagligheder
  • hurtigt kan sætte sig ind i komplekse problemstillinger – også uden for dit eget fagområde – og formidle dem til forskellige interessenter
  • har personlig og faglig gennemslagskraft
  • har interesse for processer og besidder politisk tæft
  • har interesse for den digitale dagsorden
  • er en stærk formidler både i tale og på skrift og kan arbejde op imod en deadline.

Vi tilbyder dig et job i et team af 12 medarbejdere, som sammen med resten af centeret vægter godt kollegaskab og har en uformel omgangstone. Vi arbejder tæt sammen om at nå fælles mål, og hos os vil du blive fagligt udfordret og få gode kollegaer. Vi har fokus på at udvikle dine kompetencer, og vi lægger vægt på, at trivsel og høj performance går hånd i hånd. Du vil opbygge en stor viden og indsigt i de store fællesoffentlige it-løsninger som NemID, NemKonto og Digital Post. I Digitaliseringsstyrelsen har vi aktive personaleforeninger og prioriterer at lave aktiviteter sammen uden for arbejdstiden.

Om os
I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på kompetence- og karriereudvikling.

Du bliver en del af Center for systemforvaltning, hvor vi er 50 engagerede medarbejdere, der arbejder med at drive og udvikle vores store fællesoffentlige digitale løsninger.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.digst.dk/It-loesninger.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Flere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Rikke Saltoft Andersen på tlf. 4178 2207 eller chefkonsulent Lone Buch på tlf. 2497 1248.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via ”Søg her”-knappen senest torsdag den 17. juni 2020. Vi forventer at holde både 1. og 2. samtaler i uge 26, og vi håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

I Digitaliseringsstyrelsen opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge.

Digitaliseringsstyrelsen er i front for et mere digitalt offentligt Danmark, der effektiviserer og frigør ressourcer samt moderniserer servicen til borgere og virksomheder. Digitalisering er et stærkt og afprøvet redskab, som kræver nytænkning, dialog og mod - samt et stærkt samarbejde mellem staten, kommunerne og regionerne. Digitaliseringsstyrelsen står i spidsen for, at denne store omstilling lykkes.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0