Chef for Kapacitetsafdelingen i Udvklings- og Planlægningsstaben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en erfaren chef med stærke ledelsesmæssige kompetencer? Har du mod på et udfor-drerende og selvstændig job, hvor du står i spidsen for Forsvaret kapacitetsudvikling og medvirker til at designe fremtidens Forsvaret? Så er du et godt bud som chef for Kapacitetsudviklingsafdelingen i Udviklings- og Planlægningsstaben i Forsvarskommandoen, i Karup.

Om os

Udviklings- og Planlægningsstaben (UP) er ansvarlig for Forsvarets udvikling og planlægning, herunder koncepter, policy, internationalt samarbejde, kapacitetsudvikling samt forsvarsforlig mv. UP-staben er organiseret som en samlet stab med tre afdelinger, hvor Strategiafdelingen (STRA) og Kapacitetsudviklingsafdelingen (KUA) er placeret i Karup, mens Planlægningsafdelingen (PLA) er placeret i København. Udviklings- og Planlægningsstabens opgaver er præget af større analyser og komplekse problemstillinger, der danner grundlag for og sikrer en fælles og prioriteret udviklingsretning og drift af Forsvarets kapaciteter, således at forsvaret rettidigt kan løse opgaverne og indsætte relevante operative kapaciteter. Udviklings- og Planlægningsstabens opgaver løses i et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø i feltet mellem den operative opgave og de politiske processer.

Om stillingen

Kapacitetsudviklingsafdelingen er ansvarlig for udviklingen af Forsvarets operative kapaciteter for det landmilitære, maritime- og luftmilitære område samt for specialoperationsstyrkerne og en række værnsfælles områder. Kapacitetsudviklingsafdelingen medvirker til at designe fremtidens Forsvar og er en central spiller i den løbende udvikling af eksisterende kapaciteter såvel som nye kapaciteter. Derudover er afdelingen involveret i implementering af kapaciteter samt forligsforberedelse og bidrager derudover til NATO styrkemålsproces. Kapacitetsudviklingsafdelingen har et tæt samarbejde med de operative kommandoer, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse samt Forsvarsministeriet. Afdelingen er således omdrejningspunkt for udviklingen i Forsvaret.
Kapacitetsudviklingsafdelingen udgøres af fire sektioner for hhv. det landmilitære, maritime- og luftmilitære område samt for specialoperationsstyrkerne.
Afdelingen er præget af løsningen af en række komplekse opgaver. Disse løses i et dynamisk og til tider hektisk arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er fri og uformel. Vi har fokus på at have et godt forhold til alle vores kollegaer og samarbejdspartnere, så vi kan drage nytte af alles viden, herunder når der skal tænkes nyt og udvikles.

Som chef for afdelingen refererer du til Chefen for Udviklings- og Planlægningsstaben, og du indgår i det samlede ledelsesteam i Udviklings- og Planlægningsstaben sammen med de øvrige afdelingschefer.

Om dig

Du er en erfaren chef og har en varierende tjeneste fra tidligere chefstillinger. Du har et indgående kendskab til Forsvaret samlede opgaveløsning og særligt den operative kernevirksomhed. Derudover har du et godt indblik i Forsvaret kapacitetsområder, herunder det landmilitære, maritime- og luftmilitære område samt for specialoperationsstyrkerne. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med Forsvarets udviklingsprocesser i forhold til udarbejdelse af operative behov og merkantile muligheder, da du indgår i et tæt samarbejde med særligt Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse om at omsætte behovene til militære kapaciteter.

Samtidig har du erfaring med styring af Forsvarets virksomhed, herunder styring og prioritering af kapacitetsudviklingen i forhold til Forsvarets evne til at implementere nye kapaciteter inden for den økonomiske ramme. Du har erfaring som styregruppeformand, da du kommer til at lede en række komplekse udviklingsprojekter.

Der vil blive lagt vægt på, at du har gode samarbejdsevner og en helhedsorienteret forståelse for Forsvarets virke. Det forventes, at du er handlekraftig, innovativ, beslutningsdygtig og vedholdende.

Du udstråler autoritet, er struktureret og omstillingsparat. Du skaber resultater gennem en sikker evne til at nedbryde og formidle opgaver gennem dine underlagte chefer, som du vægter at motivere og udvikle. Du kan bevare overblikket i en travl hverdag, hvor dine daglige beslutninger kan have direkte indflydelse på særligt Forsvaret evne til at implementere nye kapaciteter. I den forbindelse trives du med at balancere interessenters ønsker og behov i feltet mellem politiske rammer og operative hensyn, uden at tabe målet af syne.

Du er en empatisk chef med en anerkendende lederprofil, og du formår at få det bedste frem i dine chefer og medarbejdere. Du tager vare på dine undergivne, giver de nødvendige direktiver/rammer og tager ansvar for resultaterne over for dine foresatte.

Endeligt kommunikerer du klart og præcist både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Du må ligeledes forvente en del rejseaktivitet til udenlandske samarbejdspartnere

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg i forbindelse med ansættelsen. Ansættelse kan også ske på åremål.
Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjene-stemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 38.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du skal endvidere kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Kontakt og ansøgning.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Udviklings- og Planlægningsstaben kontreadmiral Frank Trojahn, mobil 29632277. Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-Konsulent Jane Provstgaard Knudsen på telefon 7281 9129.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er d. 1. marts 2021, og samtaler forventes afholdt i forlængelse heraf.
Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det om-kringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Mandag den 01. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0