Teamleder til Finansministeriets Koncern HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for ledelse, og har du lyst til at stå i spidsen for et stærkt team af dygtige medarbejdere? Vil du være med til at drifte og videreudvikle et kvalitetsbevidst og ambitiøst Koncern HR, som understøtter forretningen i Finansministeriets fem institutioner? Så står dit nye skrivebord hos os.

Om stillingen Koncern HR er hele Finansministeriets HR-funktion. Vi understøtter, at departementet og de fire styrelser er spændende og udviklende arbejdspladser med dygtige og motiverede ledere og medarbejdere. Vi varetager opgaver inden for bl.a. rådgivning om HR-relaterede spørgsmål, personaleadministration, opdatering og udvikling af personalepolitikker og retningslinjer, rekruttering og onboarding, karriere- og kompetenceudvikling, medarbejdertrivsel samt vedligehold og udvikling af kommunikationsplatforme. Eksempler på projekter kan være optimering af end-to-end processen for ansættelser og fratrædelser, udvikling af pre- og onboardingkoncepter for nye ledere og medarbejdere, implementering af nye administrative HR-systemer, fx et tidsregistreringssystem, samt iværksættelse af tiltag, der kan understøtte lederne i at lede på distancen, forebygge stress mv.

Kontoret er organiseret i seks fagfælleskaber, der er fordelt mellem to teamledere. I dag er personaleadministration, personalejura og HR-udvikling samlet hos en teamleder, mens den anden teamleder har haft ansvar for rekruttering og onboarding samt kommunikationsplatforme, og HR-partnerne refererer direkte til kontorchefen. Din profil vil have indflydelse på dine ansvarsområder.

Som teamleder bliver du daglig leder for ca. 10-12 dygtige og engagerede medarbejdere. Du bliver en del af kontorets ledelsesgruppe, hvor vi lægger vægt på at arbejde som et hold med stort fokus på, at kontorets samlede opgaver hænger sammen og skaber værdi for vores kunder.

Om dig Vi søger en stærk teamleder, som med drive, struktur og engagement kan understøtte sikker drift og samtidig videreudvikle processer og leverancer på HR-området, og gerne inden for HR-administration. Du er en motiverende og ansvarsbevidst leder, som har et skarpt blik for detaljen uden at miste fokus på helheden.

Konkret forventer vi, at du:

  • Har en kandidatuddannelse, gerne inden for jura, HR eller samfundsvidenskab
  • Har omfattende erfaring med HR-administration og/eller HR-processer fra en større statslig institution eller koncern, herunder fx rekruttering, ansættelser/fratrædelser og PULS (MUS)
  • Har stærke analytiske og kommunikative evner
  • Har et stort drive for at levere en stabil drift og samtidig understøtte videreudvikling af processer og leverancer
  • Er struktureret og kan holde mange bolde i luften ved hjælp af en sikker driftsledelse
  • Er god til at læse organisationer og indtænke forretningen i processer og produkter
  • Brænder for personaleledelse og kan motivere medarbejdere til at skabe helhedsorienterede resultater af høj kvalitet
  • Er god til at lede op og kan fungere som proaktiv sparringspartner for direktioner, ledelsesgrupper og samarbejdspartnere i de fem institutioner i Finansministeriets koncern
  • Er samarbejdsorienteret og har en positiv tilgang til de mennesker, du møder.

Det er en fordel, at du har erfaring med ledelse – og gerne i en statslig kontekst – men det er ikke et must.

Om os Koncern HR består af ca. 25 medarbejdere, kontorchef Caroline Kirk, teamleder Charlotte Horster samt endnu en teamleder, som måske er dig. I hverdagen leverer vi løsninger og resultater, som skal skabe værdi for koncernens ledere og medarbejdere. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone, godt kollegaskab og et højt fagligt ambitionsniveau. Vi har et stort og systematisk fokus på vores samlede, såvel som den enkeltes, faglige udvikling og performance.

Vores dygtige HR-konsulent, Thomas Due, fortæller: "Det er spændende at være en del af Koncern HR, fordi vi har den brede berøringsflade til hele Finansministeries koncern. Jeg arbejder sammen med engagerede og knivskarpe kollegaer, der hver især er eksperter på deres område - og det gør, at jeg også hele tiden udvikler min faglighed."

Koncern HR er en del af Finansministeriets Center for Koncernstyring, der understøtter koncernens ca. 165 ledere og ca. 1.600 medarbejdere inden for HR, økonomi og service. Center for Koncernstyring er forankret i Økonomistyrelsen. Vi arbejder tæt sammen med Finansministeriets departement og de fire øvrige direktioner i koncernens styrelser.

Ansættelsesvilkår Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomst for akademikere i staten. Der er tale om en fuldtidsstilling med forventet start den 1. maj 2021.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Caroline Kirk på mail: [email protected] eller telefon: 33924084.

Ansøgning Hvis du kan se dig selv i rollen som teamleder i Koncern HR, skal du sende din ansøgning, CV og evt. bilag via knappen ’Søg stillingen” senest torsdag den 11. marts 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 11 og 12. Du kan forvente, at der vil indgå en test som en del af rekrutteringsforløbet.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 11. marts 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0