Forretningsanalytiker til professionalisering af statslig tilskudsadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at udvikle og modernisere den offentlige sektor gennem bedre it-understøttelse? Interesserer du dig for statslig tilskudsadministration og økonomistyring? Så er stillingen som forretningsanalytiker i Økonomistyrelsens Kontor for Økonomisystemer måske noget for dig.

Om stillingen Økonomistyrelsen er i gang med at anskaffe et nyt fællesstatsligt it-system, der skal understøtte statslige institutioners administration af tilskudsmidler. Anskaffelsen af et fælles tilskudssystem er et højt prioriteret projekt, der skal sikre en øget professionalisering af tilskudsadministrationen, herunder i form af bedre kontrol med midlerne og forenkling af administrationen.

Vi søger en forretningsanalytiker, der har en forståelse af og eventuelt erfaring med at forvalte statslige tilskudspuljer, og som på den baggrund kan indgå i samarbejdet med en it-leverandør og sikre koblingen mellem tilskudsadministratorernes forretninger og it-systemet.

Du vil blive en del af Team Tilskud, RejsUd og IndFak og vil indgå i den del af teamet, der arbejder med anskaffelsen af det nye tilskudssystem. Teamet er under opbygning, og du vil derfor komme med tidligt på rejsen og kan være med til at sætte dit præg på teamet.

Nogle af dine konkrete opgaver vil være at:

  • planlægge og gennemføre analyseaktiviteter, som understøtter de forretnings- og it-mæssige valg og skaber optimal forretningsværdi
  • deltage i hele udbudsprocessen, herunder evaluering af leverandørtilbud, gennemførsel af forhandlingsrunder mv..
  • facilitere og deltage i dialogen med de kommende brugere om deres forretningsbehov i det nye system
  • forberede udviklingsprocessen, som igangsættes, efter der er indgået kontrakt med en leverandør
  • deltage i udviklingsprocessen, herunder med fokus på institutionernes forretningsbehov
  • bistå i implementeringsopgaven hos de kommende brugere
  • indgå i arbejdet omkring videreudvikling af løsningen efter den initiale idriftsættelse.

Dine kompetencer og baggrund Du har formentlig en akademisk baggrund og sidder måske i tilskudsforvaltningen hos en statslig institution, eller har erfaring fra en offentlig økonomifunktion. Du har en analytisk tilgang til opgaver og evner at forstå og operationalisere komplekse problemstillinger.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har kendskab til forretningsprocesserne inden for tilskudsforvaltning.
  • Er struktureret og metodisk i dit arbejde, trives med deadlines, er hurtig til at danne dig et overblik kombineret med, at du har øje for detaljen.
  • Er god til at kommunikere både i tale og på skrift i forbindelse med ledelsesbetjening og interessenthåndtering og besidder stærke samarbejdsevner på tværs af fagligheder.

Du kan læse mere om projektet her: https://oes.dk/systemer/digitale-services-paa-vej/faellesstatsligt-tilskudssystem/.

Om os Du ansættes i kontoret Økonomisystemer, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af en række it systemer, der understøtter økonomiadministrative processer hos statslige og selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services og understøtter god ledelse og økonomistyring i staten.

Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

I kontoret Økonomisystemer lægger vi vægt på en uformel og uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi har fokus på at skabe resultater og løsninger af høj kvalitet. Vi passer på hinanden og tror på, at samarbejde og fælles opgaveløsning er forudsætningen for at nå i mål.

Læs mere om systemcentret og kontor for Økonomisystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1017 København K.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Sikkerhedsgodkendelse Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om Økonomistyrelsen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Kamilla Ekholdt Gregers på telefon 40 24 16 01 eller e-mail [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest torsdag den 15. april 2021.

Vi forventer at holde samtaler fra uge 16.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0