Genopslag Personlig assistent til institutlederen på Institut for Statskundskab, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde som personlig assistent (PA) for institutlederen på et af Europas førende statskundskabsinstitutter? På Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet leder vi efter en dygtig PA for til vores institutleder. Samarbejdet med instituttets ledelse og medarbejdere foregår i en uformel tone og til tider i et højt tempo. De færreste dage vil ligne hinanden, og arbejdsopgaver og arbejdspres vil variere, men der er en række konkrete opgaver, som du løbende skal varetage, herunder:

  • Assistere institutlederen i det daglige arbejde, herunder håndtering af institutlederens kalender, mødeplanlægning, lokalebookning og mødeforplejning
  • Research og indhentning af baggrundsmateriale m.v. til brug i institutlederens arbejde
  • Koordinering, forberedelse af materiale og opfølgning af diverse interne og eksterne møder
  • Fungere som sekretær for instituttets ledergruppe, herunder mødeforberedelse, udsendelse af dagsordener, klargøring af mødebilag, referater mm.
  • Journalisering og håndtering af materiale som institutledelsen skal bruge i sit arbejde
  • Tovholder for større og mindre processer på instituttet, fx høringer, evalueringer og strategiprocesser samt diverse netværk
  • Varetage mindre kommunikationsopgaver, fx skrive korte nyheder eller tekster på dansk og engelsk, der bidrager til at sikre en god kommunikation internt på instituttet
  • Være sekretær for instituttets samarbejdsudvalg samt arbejdsmiljøudvalg (udsendelse af dagsorden, klargøring af mødebilag, referater mm.)
  • Sørge for modtagelse af nye medarbejdere på instituttet

Din profil

Erfaringer med varetagelse af nogle af de beskrevne opgaver vil være en fordel, men vi forventer omvendt ikke, at du kan alting fra første dag. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, er serviceminded og har lyst til at være med til at forme og tage ejerskab til rollen som personlig assistent for institutlederen.

Vi forventer, at du har en relevant kandidat- eller bacheloruddannelse og at du kommer til jobbet med følgende kompetencer:

  • Du har gode interpersonelle kompetencer og har en dialogorienteret tilgang til arbejdet
  • Du kan håndtere mange opgaver på en gang og bevare roen og humøret i travle perioder
  • Du har god dømmekraft og er proaktiv ift. opgaveløsning
  • Du har overblik over opgaverne og deadlines og sans for planlægning og at holde styr på større og mindre processer
  • Du er punktlig og pålidelig
  • Du kan formulere dig præcist både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du har god organisatorisk forståelse og er en holdspiller der ønsker at samarbejde.

Vi lægger derudover stor vægt på deltagelse i det fælles ansvar for den samlede opgaveportefølje i administrationen og på instituttet, og derfor kan der løbende være opgaver, der ligger uden for din normale opgaveportefølje.

På Københavns Universitet ønsker vi at skabe et inkluderende arbejdsmiljø og afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund, køn, alder eller etnicitet til at søge stillingen.

Vi tilbyder

  • Et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du får tæt kontakt til institutledelsen, administrationen, og forskningsmiljøer med aktive og engagerede forskere i verdensklasse
  • Godt indblik i instituttets udviklings- og beslutningsprocesser
  • Engagerede og gode kolleger der bidrager til en attraktiv arbejdsplads
  • Et udviklingsorienteret og godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone
  • En arbejdsplads beliggende i et inspirerende og livligt miljø i Københavns centrum

Du bliver en del af administrationen som består af 20 dygtige kolleger, der sammen varetager administrative opgaver i tilknytning til forskning og uddannelse.

Som PA for institutlederen vil du naturligvis også have dialog med instituttets videnskabelige ansatte, med sekretariatet ved det Samfundsvidenskabelige Fakultet og diverse fora på Københavns Universitet samt i nogen grad eksterne partnere (virksomheder, fonde) og myndigheder.

Vores arbejdsplads

Institut for Statskundskab tilbyder undervisning på bachelor og kandidatniveau og har over 2.200 studerende. Der er tradition for, at ledende poster i vores samfund beklædes af statskundskabskandidater, og efterspørgslen på kandidaterne er stor i både den offentlige og private sektor, nationalt og i udlandet.

Institut for Statskundskab har med sine populære og relevante uddannelser succes med at tiltrække og fastholde både danske og internationale undervisere og forskere i absolut særklasse. Vores forskning er i verdensklasse og bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Instituttets ca. 70 videnskabeligt ansatte og ca. 40 ph.d.-studerende arbejder med projekter, der spænder fra demokratiets tilbagegang på tværs af lande, over internationale relationer og sikkerhed, til vælgeradfærd og miljøpolitik. Vores forskning finansieres af danske såvel som internationale og Europæiske offentlige og private midler. Instituttet er yderligere beskrevet på: www.polsci.ku.dk

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem finansministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder for administrationen Christine Østerskov Kastrup, telefon; 35333511 eller mail; [email protected]

Send os din ansøgning og andre relevante dokumenter senest den 14. april 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 15/16 med tiltrædelse 1. juni eller snarest muligt.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0