Erfaren medarbejder til informationssikkerhed med betydning for hele staten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en stærk faglighed inden for informationssikkerhed, privacy og cybersikkerhed? Og vil du have mulighed for at sætte dit præg på, hvordan Økonomistyrelsen varetager sikkerhed for en række kritiske systemer, der bruges på tværs af hele staten? Så søger vi lige nu en alsidig, engageret og selvstændig medarbejder til en række komplekse opgaver.

Om stillingen En af vores meget erfarne kræfter på sikkerhedsområdet skal udstationeres, og vi har derfor en åbning for en erfaren profil, der gerne vil arbejde på tværs af informationssikkerhed, privacy og cybersikkerhed. Du vil få en meget varieret hverdag med berøring med nogle af de tungere sikkerhedsdagsordener i staten, og der er gode muligheder for at sammensætte din opgaveportefølje, så den matcher dine erfaringer og din udviklingsvej.

Det brede opgavefelt betyder, at vi i hverdagen arbejder tæt sammen med vægt på at bruge og udvikle hinandens kompetencer. Som vores nye kollega vil du komme til at bidrage med:

  • håndtering af komplekse sikkerhedshændelser - herunder persondatabrud
  • rådgivning om leverandørstyring inkl. opfølgning på test af sikkerheden i praksis
  • bistand til risikovurderinger og fastlæggelse af sikkerhedsniveau.

Opgaveporteføljen er dynamisk og udvikler sig løbende, så du vil løbende få mulighed for at arbejde med nye opgaveområder.

Om kontoret Du bliver en del af kontoret ‘Styring og Informationssikkerhed’, hvor vi har ansvaret for den tværgående styring af porteføljen af fællesstatslige systemer. Vi er et tværfagligt kontor med fagligt dygtige, engagerede og ambitiøse kollegaer i et godt arbejdsmiljø med en uformel tone. På sikkerhedsområdet vil du blive en del af et stærkt team på seks personer.

Vores primære fokus er de fællesstatslige systemer, men vi bistår vi også Økonomistyrelsen internt og Finansministeriets koncernfunktioner.

Vi er således også sikkerhedsfunktion for Økonomistyrelsen, og i det daglige indgår vi i en række samarbejdsrelationer på tværs af organisationen, når vi driver en række tværgående opgaver og rådgiver om sikkerhed. Samtidigt lægger vi vægt på at opbygge relevante netværk på tværs af staten.

Vi arbejder med afsæt i vores eget sikkerhedskoncept, der bl.a. baserer sig på ISO 27001 samt de krav til beskyttelse af de registreredes rettigheder, som følger af GDPR. Vi udvikler løbende vores sikkerhedskoncept, så det afspejler det aktuelle risikobillede og de forretningsmæssige behov, og vi gør det tæt på og som led i den daglige drift, så vi løbende kan se resultaterne udmønte sig i praksis.

Vi har et højt ambitionsniveau for styring af systemporteføljen, herunder i forhold til informationssikkerhed, privacy og cybersikkerhed, som afspejler, at vi leverer forretningskritiske systemer til hele staten. Du vil derfor opleve et klart ledelsesmæssigt mandat og opbakning, når du bringer din faglighed i spil og kommer med kvalificerede bud på, hvordan vi kontinuerligt sikrer, at vores indsatser matcher trusselsniveauet.

Om dig Du har en relevant akademisk baggrund, fx som samfundsvidenskabelig, cand.it., cand.jur., cand.merc.(jur.) eller cand.merc.aud. samt erfaring med informationssikkerhed, cybersikkerhed og compliance i forhold til ISO27001 og GDPR. Med dine tidligere erfaringer har du nået et kompetenceniveau, hvor du selvstændigt kan rådgive ledelsen om relevante sikkerhedsforanstaltninger, og hvor du i det daglige også kan fungere som sparringspartner for yngre kollegaer.

Vi leder efter dig, som:

  • kan formidle vigtigheden og forretningsværdien af sikkerhedstiltag og er god til at opbygge konstruktive relationer med både chefer, teknikere og generalister
  • gerne vil være med til at sætte dit eget præg på tingene, er analytisk stærk og kan bidrage med konkrete og velkvalificerede vurderinger og anbefalinger
  • arbejder selvstændigt, tager ansvar for dine opgaver og griber bolden, når den bliver kastet til dig
  • kan formidle mundtligt og skriftligt på en letforståelig måde og trives i en organisation, der lægger vægt på skriftlige produkter af høj kvalitet.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Pia Hansen på tlf. 20 48 39 61.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest torsdag den 2. maj 2021.

Vi læser ansøgninger og indkalder løbende til samtale. I forbindelse med 2. samtaler vil der blive anvendt en case.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Søndag den 02. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0