Akademisk medarbejder til rådgivningsopgaver i relation til forskning og innovation på EU-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du bidrage til et internationalt udsyn i uddannelses- og forskningssektoren og arbejde med EU-sager? Har du lyst til at rådgive danske interessenter om det kommende rammeprogram for forskning og innovation Horizon Europe, og synes du, at det er spændende at være med ved opstarten af et nyt program? Så har vi måske stillingen til dig.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

EU-samarbejde om forskning og uddannelse
I kontoret EU Forskning og Innovation varetager vi en lang række opgaver og aktiviteter særligt på forsknings- og innovationsområdet i EU-regi. Vi bidrager til at sætte kursen for den europæiske politik på området og understøtter et internationalt udsyn i uddannelses- og forskningssektoren. I kontoret arbejder vi målrettet for høj dansk deltagelse i EU’s forskningsprogrammer og er nationalt kontaktpunkt for EU's rammeprogram for forskning og innovation (Horizon Europe).

Som vores nye kollega skal du primært varetage rådgivningsopgaver omkring rammeprogrammet. Dette indebærer bl.a. information og rådgivning til danske forskere, andre rådgivere, virksomheder, brancheorganisationer og myndigheder om de muligheder, der ligger i Horizon Europe, herunder afholdelse af informationsmøder, kurser, m.v. samt bidrag til kontorets kommunikationsarbejde.

Opgaverne tilknyttet denne stilling vil forventeligt være rådgivning om delprogrammet Det Europæiske Forskningsråd (ERC), hvor talentfulde forskere fra hele verden kan opnå støtte til at gennemføre forskning af allerhøjeste videnskabelig kvalitet.

Du får en bred kontaktflade udadtil, både nationalt og i EU, ligesom du indgår i et tæt samarbejde med kolleger i hele styrelsen og andre dele af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Om dig
Du har en relevant akademisk baggrund eksempelvis fra en samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med EU-området, et vist kendskab til EU’s forsknings- og innovationspolitik og Horizon Europe,

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har en god politisk og strategisk forståelse, både i en national og international kontekst
  • har erfaring med udarbejdelse af analyser
  • er udadvendt, engageret, opsøgende af natur og god til at opbygge relationer
  • har flair for og lyst til formidling og rådgivning såvel skriftligt som mundtligt og at holde oplæg på dansk og engelsk
  • har sans for detaljer og sproglig præcision
  • er selvstændig, løsningsorienteret og god til at få afsluttet sager inden for tidsfristen
  • er god til at samarbejde, både internt og eksternt, og finder det naturligt at være holdspiller
  • har forståelse for brug af statistik og data.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som fuldmægtig i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Tina Gaard Sander på telefonnummer 7231 8369 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og kopi af eksamensbevis senest torsdag den 29. april 2021 kl. 12:00.

Vi forventer at holde samtalerunder i uge 18 og 19. Mellem første og anden samtalerunde kan der blive anvendt personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0