Institutkoordinator med interesse for udvikling, optimering og administration søges til Institut for Visuelt Design

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Designfaget gennemgår i disse år en rivende udvikling for at kunne skabe bæredygtige designløsninger, der løser fremtidens udfordringer. På Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering har vi ambitionen om at skabe verdens bedste designuddannelse. Designfagets udvikling og vores ambition kræver, at vi konstant tænker nyt samt tilpasser og organiserer os på nye måder i forhold til at drive designuddannelse. Hvis det tænder dig at være med til at skabe forandring, så søger vi en institutkoordinator med stærke kompetencer inden for både drift og udvikling. En institutkoordinator som har lyst til at indgå som et centralt koordinerende og eksekverende tandhjul i udviklingen og gennemførelsen af instituttets aktiviteter – fra det strategiske til det praktiske. En institutkoordinator med interesse i at understøtte arbejdet med uddannelse og forskning på en kreativ uddannelsesinstitution.

Den ledige stilling som institutkoordinator er tilknyttet Institut for Visuelt Design.

Institut for Visuelt Design

Institut for Visuelt Design (IVD) uddanner fremtidens designere og bedriver forskning på højeste niveau inden for visuelle medier, typografi, grafisk design og grafisk identitet samt spil- og interaktionsdesign. Vi udvikler nye designmetoder, som ruster studerende med dybe innovative og strategiske kompetencer til at tage ansvar for hele løsninger og processer. Vi bygger bro mellem en stærk dansk designtradition og vores teknologiske, digitale nu- og fremtid. Gennem kunstnerisk formgivende praksis og de nyeste teknologiske muligheder, inddrager vi omverdenen i arbejdet med at udvikle designforslag og at udbrede designløsninger, der fremmer det gode liv og en bæredygtig fremtid.

Institut for Visuelt Design har godt 200 studerende og omkring 35 undervisere og forskere tilknyttet instituttets bacheloruddannelse og to kandidatprogrammer. Instituttet er også hjemsted for Det Kongelige Akademis tværgående undervisning inden for design.

Om stillingen

Som institutkoordinator vil du referere til institutlederen og assistere denne i instituttets daglige drift samt understøtte udviklingen af instituttet i forhold til Det Kongelige Akademis overordnede vision og strategi.

Du arbejder også tæt sammen med de programansvarlige og understøtter dem i deres arbejde med driften af instituttets uddannelsesprogrammer. Du får derudover et tæt samarbejde med de øvrige kolleger på instituttet og bliver et naturligt bindeled til de studerende på både bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau, ligesom du skal samarbejde tæt med administrationen og på tværs af akademiets enheder.

Opgaverne i stillingen er mange og forskelligartede. Opgaverne dækker over et bredt spektrum fra daglig drift og praktiske opgaver til organisering af udviklingsopgaver og strategiske projekter. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til og erfaring med både at varetage administrative opgaver og har mod på at drive udviklingsprocesser.

Det nærmere indhold af arbejdsopgaverne og projekter fastlægges løbende, men du vil kunne forvente følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder som institutkoordinator:

  • administrative opgaver inden for økonomi, budget, drift og planlægning, herunder også support til institutleder og kollegaer inden for disse områder
  • planlægning og understøttelse af en række af instituttets aktiviteter og processer, eksempelvis studie- og ressourceplanlægning
  • projektledelse af flere af instituttets udviklingsprojekter
  • optimering og koordinering af instituttets processer
  • udarbejdelse og kvalitetssikring af notater, præsentationsmateriale og lign. for institutleder
  • sekretærbistand ved centrale møder, herunder mødeindkaldelse samt udarbejdelse af dagsordener og referater
  • planlægning og koordinering af sociale og faglige events både for interne og eksterne interessenter
  • skriftlig formidling af instituttets løbende aktiviteter, herunder udarbejdelse af interne nyhedsmails
  • mindre kommunikationsopgaver i relation til sociale medier, intranet og lign.
  • planlægning og koordinering af studentermedhjælpernes opgaver

Om dig

Du har erfaring fra en lignende stilling samt en relevant videregående uddannelse. Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, men du kan også søge stillingen på baggrund af en kontoruddannelse, en uddannelse som designer eller lignende. Det vigtigste er, at du har flair for administration og udvikling af organisationsprocesser, og at du kan løfte opgaverne i stillingen selvstændigt og proaktivt.

Du er initiativrig og kan lide at sætte ting i gang, men også at følge opgaverne til dørs. Du ser ikke, at der er en forskel på få ting gjort og at gøre tingene grundigt og struktureret. Du trives i et job med høj kompleksitet i et fagligt, engageret uddannelses- og forskningsmiljø, hvor udvikling og innovation præger dagsordenen og hverdagen. Da vi arbejder med kunstneriske og kreative uddannelser, er grundlaget også altid en dagligdag med masser af kreative benspænd og uforudsigelighed.

Du trives med ad hoc-opgaver af praktisk og administrative karakter, men er også god til at sikre, at processer i organisationen bliver mere agile og mindre tidskrævende.

Du er vild med mennesker og elsker at hjælpe andre med at udfolde sig. Du forstår værdien af en god arbejdskultur og sociale fællesskaber, og forstår at iscenesætte den gode produktive stemning og høje kvalitet, når mennesker mødes for at samarbejde og udvikle ting sammen.

Erfaring med projektledelse vil være en fordel, ligesom erfaring med eller interesse inden for uddannelses- og forskningsområdet vil blive vægtet positivt.

Vi forestiller os desuden, at du:

  • har gode IT færdigheder
  • indgår naturligt med kolleger i samarbejder og bidrager konstruktivt i disse
  • har en konstruktiv og struktureret tilgang til at løse problemer og tænker helhedsorienteret
  • er positiv og serviceminded
  • er effektiv, handlekraftig og stræber efter at skabe de bedste resultater
  • befinder dig godt med at arbejde på tværs af fagligheder
  • har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, samt taler og skriver engelsk.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en varig fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er omfattet af Det Kongelige Akademis flekstidsordning, som giver mulighed for medindflydelse i arbejdstidens tilrettelæggelse.

Ansættelse og aflønning vil afhængigt af din uddannelse ske i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC-organisationer eller i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It- medarbejdere (HK) mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Sker ansættelsen i henhold til overenskomsten for akademikere i staten, fastsættes basislønnen i stillingen på baggrund af din lønanciennitet. Sker ansættelsen i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) vil basislønnen udgøre løngruppe 3, løntrin 1.

Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængig af dine kompetencer og erfaring.

Ansøgningen

Ansøgning bilagt CV og uddannelsesdiplom skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen”, så den er Det Kongelige Akademi i hænde senest den 12. maj 2021 kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes i pdf-format bilagt CV og dokumentation for uddannelse.

Ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Vi forventer at holde samtaler i uge 20.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Martin Sønderlev Christensen på tlf.: 4170 1859 og mail: [email protected].

Oplysninger om ansøgningsproces og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til HR-fuldmægtig Sine Kildevang Madsen på tlf. 4170 1815 eller pr. mail [email protected]

Du kan desuden læse mere om Det Kongelige Akademi og Institut for Visuelt Design på www.kglakademi.dk.

Det Kongelige Akademi er en mangfoldig arbejdsplads, som anser diversitet for at være en styrke. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at søge stillingen.

Om Det Kongelige Akademi

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering er et internationalt anerkendt akademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. Det Kongelige Akademi er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om Det Kongelige Akademi på vores hjemmeside www.kglakademi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 12. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0