Erfarne og ambitiøse kandidater til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets Center for Grøn Omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at finde og drive fremtidens grønne løsninger i jagten på CO2-reduktioner? Har du erfaring med regeringssager og udarbejdelse af beslutningsoplæg, og vil du arbejde inden for et område med stor politisk og offentlig bevågenhed? Så har vi en spændende ledig stilling til dig.

Om jobbet Regeringen har sat et visionært klimamål om 70 pct. reduktion af drivhusgasser i 2030. Det vil kræve gennemgribende forandringer i samfundet og stiller store krav til ministeriets arbejde. Vi søger derfor dygtige medarbejdere til Center for Grøn Omstilling, som skal drive en effektiv grøn omstilling af industrien og energi- og forsyningssektoren på vej mod et klimaneutralt samfund.

Center for Grøn Omstilling arbejder bl.a. med land- og havbaseret vedvarende energi, sektorkobling og Power-to-X, som er nogle af regeringens helt store flagskibe ift. at sikre en grøn fremtid.
I jobbet vil du skulle omsætte fagligt teknisk indhold til politiske beslutningsoplæg til regeringen, forberede nye politiske udspil samt implementere større politiske aftaler. Dagligdagen vil bestå af minister- og direktionsbetjening, betjening af Folketinget og Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget og meget andet. Centerets opgaver har berøringsflader på tværs af koncernen og Slotsholmen. Dette indebærer et højt arbejdstempo og perioder med spidsbelastning.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, engagerede kolleger og en aktuel dagsorden. Center for Grøn Omstilling, som består af ca. 40 medarbejdere, fordelt på i alt seks teams. De konkrete arbejdsopgaver kan blive tilpasset efter dine interesser, kompetencer, erfaring mv.

Om dig Vi leder efter erfarne kolleger. Én eller to specialkonsulenter eller fuldmægtige med relevant erfaring – gerne fra centraladministrationen. Du befinder dig godt i en rådgiver-/ ekspertrolle for en minister med politiske målsætninger. Du er ambitiøs og en holdspiller, der går til dit arbejde med engagement og højt humør.
Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse, fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol., el. lign.
  • Har erfaring fra centraladministrationen eller anden relevant politisk styret organisation, alternativt faglig relevant erfaring fx fra branchen eller konsulentarbejde.
  • Er robust, ambitiøs og vil gøre en forskel
  • Har god politisk forståelse og sans for politisk kommunikation.
  • Kan formidle komplekse problemstillinger på en letforståelig måde på skrift og i tale.
  • Arbejder struktureret, velorganiseret og effektivt både alene og sammen med kolleger.
  • Har gode samarbejdsevner - også i relation til eksterne samarbejdsparter.

Kendskab til klima-, energi- og forsyningsområdet vil være en fordel, men er ikke et krav. Derudover skal du være indstillet på et generelt højt tempo og på, at der i perioder kan være en stor arbejdsbyrde.

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessekreds
  • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gå-på-mod
  • God mulighed for at præge egne opgaver

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og uden for koncernen. En stilling i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kan også være et første skridt i en international karriere som udsendt attaché for ministeriet ved danske ambassader eller som ansat ved andre internationale organisationer og agenturer.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingerne er på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold vil være i henhold til AC-overenskomsten og kan både være på fuldmægtig- eller konsulentniveau afhængigt af kvalifikationer og erfaring. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til souschefer i Center for Grøn Omstilling, Marie Kring ☏ 51 23 79 49 ✉ [email protected] og Signe Graakjær Staal ☏ 25 34 56 49 ✉ [email protected]

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest den 10. juni 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler og du skal i forbindelse med samtalen være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.
Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om departementet I departementet er vi ca. 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og uden for arbejdstiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 10. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0