KEA søger kvalitetskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Trives du med en hverdag, hvor du gennem analyser og evidens kommer tæt på den daglige indsats med at udvikle og understøtte kvaliteten i vores uddannelser, og hvor formålet om at lave gode uddannelser til vores studerende er tydeligt?

Har du viden om det videregående uddannelsessystem og kan du analysere, skrive og drive processer fra start til slut? Så opfordrer vi dig til at søge stillingen som kvalitetskonsulent på Københavns Erhvervsakademi.

OM JOBBET
KEA udbyder videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau. Målet er et ambitiøst læringsmiljø, hvor de studerende er helt tæt på praksis og skaber innovative løsninger sammen med erhvervslivet.

I KEA Kvalitet arbejder vi bredt med kvalitetsarbejde inden for uddannelsesområdet. Vi driver KEAs kvalitetssystem og har det samlede blik på uddannelsesportefølje og rammebetingelser for de videregående uddannelser. Vores ambition er, at vi løbende udvikler og tilpasser systemet, så det understøtter de organisatoriske processer, og at kvalitetsarbejdet opleves som værdiskabende og integreres i dagligdagen for undervisere og ledelse.

Som kvalitetskonsulent skal du være med til at understøtte vores indsats gennem dataanalyser, evalueringer og et vedvarende blik på at sikre evidens i vores tiltag, så KEAs uddannelsesportefølje optimeres, og de studerende får kompetencer, der matcher erhvervslivets behov. Du vil ofte opleve, at arbejdsdagen rummer andre opgaver, end du måske forventede ved dagens start, fordi vi i Kvalitet har en ambition om altid at være klar til at hjælpe og afklare de spørgsmål, der måtte komme fra vores uddannelsesmiljøer, så de kan komme videre med deres opgaver. Det er derfor vigtigt, at du trives med – relativt hurtigt - at sætte dig ind i nye områder og kan hjælpe med at finde de data, der efterspørges.

Som en af dine første opgaver vil du blive ansvarlig for en revision af vores evaluering af praktikopholdene i alle vores fuldtidsuddannelser – en proces hvor vi både evaluerer de studerendes og virksomhedernes oplevelse af praktikforløbet, men hvor vi har en ambition om at få mere viden om uddannelsernes kvalitet og fremtidige kompetencebehov tilbage til uddannelsesmiljøerne. Derudover vil der være opgaver inden for dataanalyse og ledelsesinformation, en fortsat udbredelse af vores kvalitetsdata til uddannelsesmiljøerne gennem vores kvalitetsdashboard (opbygget i power BI) samt diverse ad-hoc opgaver og processer, hvor kvalitet sættes på dagsordenen - alt sammen i samarbejde med KEAs ledelsessekretariat, uddannelseschefer og undervisere.

OM DIG

Du har stærke analytiske og statistiske kompetencer, elsker at omsætte store dataark til lettilgængelige kvalitetsdata og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du er god til at samarbejde og skabe relationer både internt og eksternt. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har viden om akkrediterings-, evaluerings- og kvalitetsprocesser – og gerne indsigt i de videregående uddannelser
  • kan facilitere processer hele vejen fra start til de kommer i mål, hvor du både sikrer målsætningen samt en reel inddragelse og forankring i organisationen
  • kan handle på egen hånd med respekt for andres faglighed, så resultatet bliver det rigtige
  • kommunikerer godt og i øjenhøjde med såvel studerende, medarbejdere som ledere på KEA - både mundtligt og skriftligt
  • har en relevant videregående uddannelse og minimum 2-4 års erfaring, så du kan gøre os klogere på, hvordan vi fortsat kan udvikle og gerne forenkle vores kvalitetsprocesser.

VI TILBYDER
Vi tilbyder dig et afvekslende job i et uformelt miljø, hvor du kan være med til at gøre en forskel for studerende og erhvervslivet. Jobbet som kvalitetskonsulent er forankret i kvalitetsteamet i KEA HR og Kvalitet, en ambitiøs afdeling, hvor vi vil gøre en forskel og have en hverdag, der både giver plads til selvstændigt arbejde og godt socialt samvær i afdelingen. Kvalitetsteamet består af i alt 5 kompetente kollegaer med forskellige faglig profiler, hvor der både er selvstændige opgaver og større projekter, der skal løftes i fællesskab. Vi holder til i Guldbergsgade på det levende indre Nørrebro.

Ansættelse sker i forhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi ønsker stillingen besat senest den 1. september 2019.

ER du klar til nye udfordringer?
Så send din ansøgning, CV, eksamensbevis samt relevante bilag via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 23. juni 2019.

Vi forventer at holde første samtale den 27. juni 2019 og anden samtale den 4. juli 2019.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR & Kvalitetschef Miriam Skjalm Lissner på mobil 42 34 13 02. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Alle kvalificerede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende indenfor teknologi og business på programområderne TEKNIK, DESIGN, DIGITAL, BYG og KOMPETENCE. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har 500 medarbejdere og ca. 10.000 studerende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København N
  • Søndag den 23. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0